嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問下大家

想問下大家

作為男士的你!除了女性胸部和下體這露骨的部位外,你們喜歡女性那部位?我比較特別,喜歡女性白淨無腋毛的腋下,您呢?傾下!4 r1 x5 N% n/ t/ ]
8 }$ u2 \4 J3 P1 c- m1 @) x1 D- _
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

鎖骨,耳背,手腕
0 x1 K5 c: i) N" h6 C特別女性獨有的胯部$ @4 _: `/ m( _& @: h! E

, `4 o) p, n& R. C) W1 x密集恐懼症病患者路過
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

喜歡白滑美腿、腳趾、無毛腋窩……

長腿,性感的長腿

我鍾意看後頸
  A/ k9 `% n& N6 }$ a/ m: U$ b5 J" y但99.9%的靚女相都看不到
  W" H9 o* N4 b  C唯有看唔靚的

wow! 這件是否泳衣還是胸圍呀?

legs and pat pat~~

普遍都中意腿,我都係

喜歡 股股
5 N. B6 c8 ?6 u" @
' h: N, R3 p# R! E6 G(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   4 Y; K! q& ^6 G& j8 b5 c$ [
: L6 Y( B5 q3 }2 _* c
) O5 V) b% L/ m( A0 x
尤其,是 穿上短裙的
7 ^2 T! p4 ^' Q+ E7 n& v' I  a2 L* w/ L8 I! F+ d6 \
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-2-29 10:05 發表   8 G- h3 O+ A0 Q3 h/ |7 [; w3 l
我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
8 u& u6 X3 N0 V' I+ P
, M0 H# Y9 O2 K7 g' a- |5 ?
中間,有冇夾了 蕉仔 ?
% n; R: c  p2 s6 ~1 n2 p! K1 |' Y1 p% [2 p3 L3 S
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   * ?, c- j6 a: N  D: ^
' W. A- M) e2 M/ }; g- b
補圖,呢個位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-29 12:12 發表   
* b& t. P8 B( X& T* m" H" f: o' N5 v* N- Q: K) u4 k' A
補圖,呢個位
: |2 W" ~6 ]9 U$ S4 D) f

- K( y% @0 o2 X" ?& z無限想像力
# k& r6 q2 Q4 g∠( ᐛ 」∠)_
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-29 14:02 發表   2 Z8 ^' H$ \" V4 A) ^
1 b: b+ V/ m/ G( w
, S( m8 b" D' m
無限想像力9 s2 B/ V* s, ]
∠( ᐛ 」∠)_
5 H! s9 J! U$ [! ]5 Z呢個位似Gap罅所以特別鍾意