嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想問下大家

想問下大家

作為男士的你!除了女性胸部和下體這露骨的部位外,你們喜歡女性那部位?我比較特別,喜歡女性白淨無腋毛的腋下,您呢?傾下!
& b" |- I; ^/ t* U, Y5 I
2 H  v" f5 a- u' z& |3 P5 E. ~[ 本帖最後由 Kimbs 於 2020-2-27 21:12 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

鎖骨,耳背,手腕' K$ F" `9 ~5 q4 b( y
特別女性獨有的胯部
2 T0 S+ f; D  d5 D; k

! I7 R$ j, v- a5 b4 ?. P$ `3 K密集恐懼症病患者路過
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

喜歡白滑美腿、腳趾、無毛腋窩……

長腿,性感的長腿

我鍾意看後頸
% O& g* ~8 E  i6 N$ Y  Z但99.9%的靚女相都看不到3 A4 k  Q& R' W4 A, a
唯有看唔靚的

wow! 這件是否泳衣還是胸圍呀?

legs and pat pat~~

普遍都中意腿,我都係

喜歡 股股 " e4 n: x& }; [% ]" O  Z% @2 o

8 L. |2 M5 C2 X6 K$ F" e. j(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   
; T( o- |7 G: e! I我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
, p: }! O9 h3 A. n
9 X! T7 D5 P) _尤其,是 穿上短裙的 7 y6 P- }) F2 Z: |. p$ H

# \) S6 x& Q" b5 F(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-2-29 10:05 發表   
) T5 a6 l4 |9 t" I4 w! L我鐘意睇兩腿之間的夾縫,夾大腿既時候
4 i" u" p" c  W' O  z" t; `

4 D. N' P; Z8 i" f3 u+ R4 V* ^1 R9 T中間,有冇夾了 蕉仔 ?: B* p8 j7 F' H8 T
5 [: V: n% D0 L5 p6 B- w
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-27 20:14 發表   7 A0 m6 {" ^" p8 x
我好鍾意睇膝頭內側嗰個罅位 , 每次見到都有啲扯扯地旗
+ J# S6 w# J  w( p; A8 b
補圖,呢個位

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-2-29 12:12 發表   . M$ \9 O& d" G# l

7 F9 O# n! E1 N補圖,呢個位
! I! |; h1 M% T6 Z% }! J- c/ C7 p( q( n! I" F
無限想像力- x$ B+ G) [; P) y
∠( ᐛ 」∠)_
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-2-29 14:02 發表   0 }, Q( \3 m! W- g9 V5 d3 K* N

: t7 c7 E2 D) k3 f2 K+ \  y1 h, R# e" s: U, h
無限想像力
& q& z& N6 A2 o& }6 s2 c/ e7 ?# _∠( ᐛ 」∠)_
  V, y$ v# Q. r7 u4 p
呢個位似Gap罅所以特別鍾意