嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   ; N2 C4 U$ s! r1 @
; L( R1 v1 L' }( }% V; f7 C, e# a+ B9 t( U
我年紀比你大呀6 q  I7 N! F6 l9 X# C
你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
' e; m- i) Y/ e* G  N; c4 p6 Y2 N" k- m9 M' r9 P; Y9 @. ]

; c0 E# C2 q1 b  F) s! z1 \& _我年紀比你大呀8 k4 @  S/ y. g1 N( h" |& X/ |- L# `
你喜歡三十多女人?
. w% @2 Z. R" |- \3 O4 P- A
鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   , d6 b. X, j' F' |9 s

1 t# Z' G5 o4 v4 ^( p鍾意呀∼
0 [( `6 e# l: O2 x
/ J7 r9 Z0 e1 ~, M% ^7 G
你喜歡看本小姐穿著3 U& f! Q; S4 {& Y$ y, `
貼身裙8 V: W0 u8 {$ x
,睡衣,
; N; v' b" t' v* g1 P2 |休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   . ~; ^0 B, D% J. C1 x& t7 Q! j
# `5 `4 c& x( G& }( x( F5 A
7 l& W9 E6 E) \0 P) a- K& M我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   2 W7 c7 ^  P3 Y$ ~
! v5 Y! p. E. B2 e5 Z
1 a3 n1 |, z0 P' r; U" ]. x
我這樣打扮喜歡?
) y; T. n6 B5 V& }8 O' T
射爆你

情人就pmed
& j% @5 x' W4 D; ^  j: l* |5 c( |SP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer   a/ n3 c9 @5 _2 b& _& U9 B) j
我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
' [" m' o/ U& ^你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我   ^! T& G. ~* k7 U0 H# l
WhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   2 p+ d3 p4 N$ l' z1 x
; `/ m( Y3 e8 b3 G; n$ V
射爆你
/ b. w# E0 w% B

" n: X- }  J' c/ F4 A6 n# a2 C想要射在我那裡?