嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
+ B+ s. W( }% C有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
8 U9 C4 Z% q- A% ~% R* n+ m) s- {2 v7 |. f% f+ U
我年紀比你大呀
0 }2 |$ r9 Z- s: I% i你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   ' K& C) p! b( ?# Z- ~
" R8 d) N: T, ~; s% P

( k$ `5 x3 V! ]+ h我年紀比你大呀( x' {& T5 }% ~( G
你喜歡三十多女人?
% A. y9 w; @7 c  Z0 w, Q鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   # d  Q4 `4 u' k
/ P; `" A6 P8 @+ J
鍾意呀∼
$ V8 a& T. f% D; [

. x2 ~4 o: w0 q- T, H* A3 A  e你喜歡看本小姐穿著
/ s# U9 K. k% \" _0 m貼身裙
: |+ t( `6 j( [- p,睡衣,
# H" G! g( ~9 |6 X休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
6 w! \) G- C! N% ^) A' \有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
5 b' o" N0 j' y: q. ~: u( x7 d

# s; x; |% ]( R# d& s! R9 ?7 I+ T% {我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   $ e0 q1 d) B" O* R* ~) r

r2 t4 f7 r% x7 h
5 G0 e- f/ y, }我這樣打扮喜歡?
% q8 b4 {: E& x射爆你

情人就pmed
  S( ^3 \' A. C7 X  o) aSP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer
7 `" f" M/ C, Q% r, `" A我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
9 x* X; u1 n- U: Y5 d$ E你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我 # F) |3 r2 ]3 j( _8 e4 g7 M
WhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
: @; C/ G; M/ D: G3 Q) B, S+ I
$ ?0 Z/ M0 r/ V4 q: D射爆你
) N. S( |. y6 H. t0 A) ?1 Y& W3 F& _, _  p5 s
想要射在我那裡?