嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

24歲直男想搵cd 做長期sp

24歲直男想搵cd 做長期sp

有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
覺得好的就按一下感謝吧~~

回復 1# 鋼鐵直男 的帖子

已pm,請查收

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   . Y) Z  g7 C  _& _8 t
有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
8 y! A( @" P9 S& F
# ?0 H  [8 h" k( u* G; h我年紀比你大呀
0 ]  f+ a6 f' X! Z6 ?你喜歡三十多女人?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-1 03:15 發表   
- t/ j7 m/ t7 y' Y' \- M( C$ p; D. f# {- @9 |' x8 d) Y% i5 C
, n% @& f- U( d- ?: c* @
我年紀比你大呀
9 ]' h7 T1 d' K2 \你喜歡三十多女人?
8 b( w/ F- ?3 _/ g鍾意呀∼

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 04:17 發表   & m9 n, M2 a% N+ G! r5 p

( p. A+ O) r0 @6 B鍾意呀∼
5 N0 A' {9 `! `

% a* ^) ?& y# N, H: J0 L" c8 \# w你喜歡看本小姐穿著: K9 M/ J/ n4 c9 k5 ~& i4 [
貼身裙
9 H/ K0 B7 T5 ^% I- g) S, Q; `9 @,睡衣,
$ b6 b; u7 r" m0 L# c休閒衣?

引用:
原帖由 鋼鐵直男 於 2020-3-1 00:20 發表   
3 \6 _" E: l+ n6 I有興趣既快啲pm我或者留v7/tg 我好大食
: L, x+ Q7 N% W! A% r( |# y) c* ?" f1 ?& {9 l7 Q7 A. _
我這樣打扮喜歡?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 13:42 發表   9 H7 u" X' i) Z, v
' w1 K/ m9 n+ W- y2 f6 J" O7 A

C, O/ o, z+ h1 P0 \- v我這樣打扮喜歡?
! \& b# u( o( G) a5 s射爆你

情人就pmed
% b" n+ K5 w3 m5 FSP不了

嘩, 咁筍呀, 真係難得一見既offer 6 D+ m* K3 s( Q6 D
我要應徵做你長期 sp 呀, 有得比人抽插仲唔衝住去咩
- l8 y# v8 u* I. I4 e& x你咁大食實好多人排隊應徵啦 , 希望唔會遲, 希望可以揀到我
! f) W4 s2 P7 N% ?% g  AWhatsApp 我 66982429 please

我可以報名嗎?我有tg

引用:
原帖由 unclehui 於 2020-4-7 17:25 發表   
9 |9 ?  J6 _5 {5 i( F8 F3 ?" Z. o% d2 D3 ^! d. |
射爆你
. j6 U- d& N% ?$ Z$ {" a
9 J8 U, a+ V- C! N: `% U想要射在我那裡?