嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   
' @$ z0 @+ P1 y: \租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
7 u# ~6 C( `5 Z

3 G. ?; h2 t8 A! J吾知,大家身材
! }7 P" J( ]( k7 w) v日不是,差不多) s- t( V' u4 s5 G# K: ]9 Y

' ~* s( h% x. T# X  Q& n(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊) ~" L( o, s  ^2 c1 O8 V: L% I, X
人生實在有需要取捨的時候
* P4 k& a& N- A2 ^5 {. V  P- e如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   + K, v" k1 H- ^7 [, N
女女應該吾知, cd 的生活 ?
( T; F$ a5 l- v0 M, X& Q; I# {% [! D( @# |
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   6 s; E4 r1 f8 c8 q% e
享受下二人世界先。. a. |7 P" T6 ^- V6 A6 z
一有機會你就會跌番落....... 5 {0 Q1 h" r" P2 e
. \! R. e4 f) P; G

7 F! t. G! |+ X% P有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
; n: y9 s4 I# F/ B7 H. y: k之後,同另一個結婚以為完了。
, r7 E. M6 a3 Q: `7 z, k3 R2 e* K結婚幾年悶下來偷穿老婆的。# h! `% ]2 z+ w, w
跟住生小朋友,又以為過去啦。" @8 i+ [2 Q) T' C( ^4 D6 l' K
但 ...
: c: T( I7 ^- ^; w7 a

& e2 Z5 z: J& k唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
0 J0 x9 K( L& ]( s- q你可以同女朋友說下
# o5 N. E8 i1 Z8 l, F2 ]但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
2 g* |# r  x' g8 |2 ]8 X我一開始就係話玩玩下變裝出街& H( b+ \' L* f: i
之後她就接受了
+ z' P; h7 Y# ]) B

% H) q  I& m7 q你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
" v. X3 a! t  y0 U1 O放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
: E: S/ ~8 d7 ^( I) R

I! r: s+ Y  V3 ]' X女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
; y: n) u; m1 e. P2 [0 S# v襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節4 C) W: F  @5 \' r
搵個機會白天出街吧
2 |8 A- X! H: h3 T  Y0 @遲下結埋婚既話就更難了2 ^! L7 Q& [! c* B9 J0 e
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
9 s7 P: O4 z" f; Q+ c4 _: O. t0 a
3 Y, i( j) z- w# _6 E5 X的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
4 `# U1 z. |0 S; p應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
* c' u" w) g* a  C$ `. @& |1 \1 ~  i  }0 k
警告,都要玩
5 E, f2 Q# Z& a4 P0 T) t  W+ a" B' r; M+ Q% M5 Q  A3 O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
3 r. @; L9 d/ f8 q- g/ n$ `試下講下笑咁同佢講出嚟?
3 m) T( ]& ], C( e, W$ C) h

0 i4 V" @, W" p女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊& E- O9 K- J  a8 w
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   5 Q3 s( d$ I9 j4 M2 L/ D

( K! c9 b$ Z7 b- `2 O* }5 z* S0 T. L; N0 t% K( h
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊# \4 v! Q+ R3 O; [7 b( A7 h5 b
應該冇希望
. ~! t4 Z3 y: V+ @) L5 \4 y8 t" @- _# I# N& Q
最近,有物咁的節目?
1 I' D" ?: f+ \9 E# n; b7 n' ]# P
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   6 ^7 u$ U8 M6 V
5 D4 `+ O8 |3 X2 r! G' X
) e; J) ?9 e+ X' ?5 w
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
5 [) c7 O( }$ |3 R- d# }" o& s4 u應該冇希望
( B  {/ }% i4 w0 T
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   
9 b4 U0 }* R) ~( Y+ h- k4 i$ W6 ?. h6 E, w4 G9 F2 Z/ Q# ^- B1 V: B% l
妳都犀利,隱藏得咁好
4 C* f* \* V1 [, ?* J- V5 O, e  c+ p2 a
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   ' Y* n! [; F$ x9 Q

: @2 b  ?" y' @& p/ ^$ P4 f# ?
, c" B/ o7 ~! J9 K5 E. |+ M之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
* |. O, E2 ]1 U: [
& T- W; N+ u3 [8 F5 X
好多這樣的姊姊,
, B! N3 I) V, ~% @有相同的經驗。
* B6 G0 ~+ y5 q3 j. H8 z
% A  B9 Q; J' k: y3 a: t^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd