嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   4 {! D! O4 {" A: C
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
+ k- A( Z  U1 J( [1 N# f( b4 t1 q0 v7 a8 Y* S8 }
吾知,大家身材
' K7 J) [) F, u3 h日不是,差不多
: P* |' d" D6 y; H8 s, b+ X9 |8 p% X' H2 @9 w4 w9 x% o
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊* P! p+ x( I5 b/ R/ V
人生實在有需要取捨的時候% g2 |9 y* @  ?
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   
- J5 Y+ H  r- G# J& ?女女應該吾知, cd 的生活 ?
, |5 O" X/ P  y

7 A1 `% l6 a. J; ]當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   & X9 z% P6 R, A  x* m3 J# I
享受下二人世界先。: a1 F9 Y, @6 P
一有機會你就會跌番落....... - q4 d3 j! z+ D/ X2 Y

. P1 y$ ?! f; J; H! ?; J: W8 ~6 a9 Y
有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,
$ @& x, S3 k9 T) ~( q% i4 p之後,同另一個結婚以為完了。" D" Y; E- u! i: s5 h' w7 @
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
: ~2 E1 I% o) i跟住生小朋友,又以為過去啦。4 n* N' ~. M  D( b; x+ ?
但 ...
7 S5 a5 x* L( @8 i+ g5 j; o
* g* }) W. O; o" A. e- s! i唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
; u( h6 l7 \7 ~* I$ V你可以同女朋友說下
3 @6 d4 `4 R6 L! D3 Y但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
! @" B- k6 R% C! y我一開始就係話玩玩下變裝出街8 H9 J' q5 V- j: \+ t6 S
之後她就接受了
; M3 |+ k! ^5 ?, ^2 @
# u' W9 i4 u+ r- r$ E  n
你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   4 j: X; q$ }8 F
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
" n7 O2 x5 x- A6 k9 y& B& L9 }; i8 V8 x: ]; n( B& l5 ]3 w* w" |" O
女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   ; a+ }! G3 `5 N7 k/ s
襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節- k, D" q* J6 w9 @1 Y4 n
搵個機會白天出街吧
9 z1 P. i) p7 p$ v遲下結埋婚既話就更難了
0 u8 N3 r8 N* Z/ O1 @算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
# a9 A# }( l3 z: Z! I& P' T) {0 ?" Q! @  e: Q: ]/ c7 U% w8 o5 ?9 `
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   
0 n" d" ?8 w& k9 X9 `  ?應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
2 b5 k- R9 r) L" _* d
$ x( N% M0 X% D. v: c
警告,都要玩
) _/ _  m! e. C$ a
: v. P1 t  j0 P) v(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
# z& ~' n( M# I/ K! J) ^1 C9 v試下講下笑咁同佢講出嚟?
; y1 r: |, z0 u! ]% D+ W
7 s4 v& u2 j, S* ^8 j8 O女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
& X. H" ?# u4 s; x0 N應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   1 T2 R9 E* P) v7 W. s" y

+ ~, t4 F, k: D5 L" h
9 M; ~; s, ~' o3 s: b女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊* l& Q0 F3 W0 z1 {+ V: [
應該冇希望
" P3 {# M' m: J; ]! Z6 d# N5 m$ r. o1 j0 q2 M" U. S* j3 ~7 M8 x
最近,有物咁的節目?1 D7 D4 J' r9 [
7 l% O' r8 ~3 Q$ K
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
* ]- M  \# N+ v3 J0 k( Y3 H% S$ E7 j. Q! S) M/ S. t- w% m3 l

% \' U* ~& D2 e9 B5 q0 x4 c' E女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊7 i" K! w/ m" K. Y2 r) q: q
應該冇希望
6 U* @2 \8 x1 x/ M妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   3 l. t* f+ A: B4 n- S5 y% v% u

4 H. [( c' h1 T1 M6 U6 K2 M妳都犀利,隱藏得咁好
7 p  [1 N9 m; h8 x$ l% k4 t. ]2 E0 y) S/ z# @0 G
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   7 C% @$ p: w; j
0 E/ N" o! F, @; W- c
/ b& H9 V! P: N0 s7 z' i
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
5 m) T9 s8 u' K' x1 Z

/ Q' G6 ], ^; ?9 \4 J& x7 J好多這樣的姊姊,
8 a& a) h; c& G2 i$ ^* n+ C有相同的經驗。
* n  p0 J. o1 Q0 J) m
  G; K* J0 w  |; S7 N- V" w^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd