嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   5 Z; y7 r7 T* \
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
; w( g+ h8 f% O! P/ M8 x4 p

+ B! r/ N. u, E9 d" i: V! m吾知,大家身材- e. R+ n0 ]" o; W9 r3 h
日不是,差不多
6 n% N' m( a* ^9 ?% V( d% z5 k0 H; M" W/ u5 D
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
1 ]& h, ^* R& d( w  L6 B人生實在有需要取捨的時候
! v; }1 u+ `) I3 B2 B: {+ Z如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   0 {) Y' E1 n% {- p2 q. t
女女應該吾知, cd 的生活 ?
/ }. }9 B! ]) T) I* L
4 e& \% ~% T: r. s+ T$ }/ v0 S當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   5 j2 }4 I1 ?# ]* o" D. K
享受下二人世界先。; }, Q6 e  S" s1 @# o. ]. x
一有機會你就會跌番落.......
  v9 s: r' C7 T/ H9 j/ a& \6 ?- h! ]% k& ?9 b1 f6 B$ a4 C

: S) p( B5 z7 V. A. @  W+ q有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,. ]. m+ L( J9 c  u* T0 D( h4 p
之後,同另一個結婚以為完了。; W) J, b. a- m5 b: o
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。: \, w* i% a8 L' e& x1 B
跟住生小朋友,又以為過去啦。: @2 n' ~/ L7 c) n
但 ...
, n) m' x$ [! D5 v6 s9 g

* j- ]8 M0 K2 M8 u% o& p+ @( T% ~  X唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
' g5 m7 f7 B9 }) o5 |: Q$ d你可以同女朋友說下/ h1 U5 R6 ?; W& y" K- E
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
0 i* K; x* D8 m  W% ?+ `& t/ ~我一開始就係話玩玩下變裝出街1 K% M$ E1 o3 X' R
之後她就接受了
* y- t; T0 d2 X
' q4 G8 i1 `- B8 r你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
0 K* m, o- O2 E9 U% v: ^* ~放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
/ b8 n# J3 E; |6 G% }; {& a
8 H7 o1 V" M5 f+ ?$ o女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
) W4 t3 `) f# y* v$ D襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
* s5 [9 k0 k8 b搵個機會白天出街吧
$ r8 W# |+ |4 B遲下結埋婚既話就更難了  {, f5 D" P# H& t1 [) B
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
- m( i) i& M/ s$ y
, C  S- W. a# k# G3 Q的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   - N  Z' O5 ~* A" O: j8 \
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
5 a/ k8 H$ L# \6 l/ _4 ]) y  H" U4 F7 a/ f9 j+ f4 f$ Q! W
警告,都要玩
: B6 {4 K4 S0 v- z
$ x0 @9 O; W# {$ r3 S1 T(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   - _2 L1 u, K: `9 @/ Z
試下講下笑咁同佢講出嚟?
, z5 r5 ]9 k1 H1 t  t; a& e

5 S8 u& d# A) H% x  W& p4 z女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊7 s3 e2 U0 d7 V8 ~; W& |( C
應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   + x/ x0 \& R3 W' P& z

) b/ u% d2 \5 U/ P; v( y3 h5 m4 ~
6 G0 N& G& f2 r女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
, I" ?( ^& l- t6 y3 i! q# `, ~3 k6 Y應該冇希望
1 i0 t5 ]; `1 ^. K, y8 \) \" m

- V' c8 l4 P$ L: T  k; J4 n  C最近,有物咁的節目?4 Y  F/ K: z, L, y
; x3 ?& `  U. g( ?! u: i9 q/ ]- @
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   . g" ~; @5 w: y: R3 p& X

0 F; k) t$ y+ X4 j, X% |5 x
# J# H1 j4 [5 T" ], a0 H女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊/ n8 b& G2 ]9 K8 N
應該冇希望
1 {# ]) z8 _! `. E( e: H
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   ; u) y3 a: s2 L/ w8 C/ T$ W; b9 x1 A

2 L, I1 G0 f% C- G妳都犀利,隱藏得咁好
/ Z! G5 f. s1 O0 x" f; r* }, C3 G4 e: A7 {. C
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
6 p2 N  H( y7 v- C5 d( C
1 X# Q5 e; ]% ^! M: k/ ^/ H' o, d, n- F2 n2 G& C$ l$ x/ L
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
: p) c- R3 r( J
* p5 A) ?+ S- R/ v: K! [9 ]好多這樣的姊姊,0 e# U8 V. p  B' X7 F+ N0 j! y0 ]6 T
有相同的經驗。
) e3 c. J# t. K+ _: ?( y0 S2 }; w8 C4 k& _
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd