嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   . l) N8 `% E0 J8 n. S& ?
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
2 \, w8 Z0 M6 L# x' H
7 t5 t0 c+ E* d  Z& H( b- Z' R- |吾知,大家身材
" R8 Y. m6 y; e. `6 G日不是,差不多
- P5 n# D( |2 w+ S" G9 I2 T1 E2 }: r0 ]
! H# [9 u% b) ^! k" Z' g(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
9 O* S* I5 I( u# p3 H7 e7 O人生實在有需要取捨的時候/ M) a3 N* n; v1 e( C# p
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   ' U* q5 Z& Q9 X
女女應該吾知, cd 的生活 ?
4 S& ~& k; W& R9 B
( m# k& c, Y1 R
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   
6 V; e. I# f/ J0 T+ C5 W. r享受下二人世界先。
, J' B( p- ~5 i$ k5 {一有機會你就會跌番落.......
4 c' B9 T6 d" h/ k
$ A5 \! b# G7 Y% h1 u
) O8 E3 u) i) ~$ P& u& G有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,. B- n. \$ y+ ?
之後,同另一個結婚以為完了。' L* C( C9 N3 Q8 A' t
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。% g3 \- H, \! B9 T+ @
跟住生小朋友,又以為過去啦。
4 X+ c  a3 G# u0 @但 ...
' \: `5 i( F+ Z0 ?
1 k% I6 x( f+ n3 Y" l2 V& b0 L唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   
7 M& W/ D# t7 K0 ]你可以同女朋友說下4 a) g7 C  Q& J+ i5 H
但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受
2 B: N2 g% t8 G我一開始就係話玩玩下變裝出街( M/ B; T& A) o& U. a5 E
之後她就接受了
+ p' D# O4 J  D- ~5 U
3 {+ k$ C$ }$ ^: K, h+ m你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   
$ Z* o. ^; ?" z- Q- z& K放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
, {. Z& b- r( B9 j' ?) S
4 ~( f1 ?3 {" P6 S- M
女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
8 f# V6 ?4 L( m6 v- `/ m# S) t襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
) e. i/ L5 j( \- o( k5 h  n& ], ^搵個機會白天出街吧1 v5 @# s4 Q8 L9 {# W2 N
遲下結埋婚既話就更難了
6 J, {9 r5 @0 U& w, S算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
4 O+ D( t+ t6 b; o, b
. q" c4 E+ u8 T0 q
的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   : [. G" q( L; \
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
6 H- |% |8 _" X0 H+ L
, {6 k' M2 k& y. d  @' D# J2 o警告,都要玩
: H1 W  I3 {9 p  q
* Z  X5 h1 ]5 y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   
) W- U3 o- a/ K; X* O' R試下講下笑咁同佢講出嚟?
* A: I2 I- O' `- L8 r

% n/ A! Y5 B7 o3 S女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
. |' ~  }) o8 a" ^: A; `) ~應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   ( l4 ~! `0 C: O
* D$ B( E! O# N6 k! `9 |0 t

5 k3 F: [/ X2 O女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊6 C9 u# H* ~6 }) C
應該冇希望
( x5 l9 Z. R7 L; H

7 q& _! l6 c: `0 Z! M; c+ U最近,有物咁的節目?# @2 ^: P2 e, g& X3 |! h6 @

* N8 A: i) M) Z& t(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
3 K0 h: x  t: H
1 \: }2 T" M, V2 X2 K" I
8 k0 ^; P9 s3 }7 p+ \女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
! `/ ]; T$ V9 P6 g8 n應該冇希望
# r1 _7 ^) k4 T; X) _. g妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   
- I" y, I* c: x) Z$ e
4 w: l4 k: A$ [$ y: n# p0 c妳都犀利,隱藏得咁好
7 F- U" I! C8 Y' `- ^

1 w  K% _' \, {# [3 h0 t+ }之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
& A' U: s+ {) |/ V% ?
# o! z  n+ ~$ M! s4 u1 @4 f0 L8 F% D2 [
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
" J- t+ R2 s$ D" l
( w2 T( `0 [9 j! p- B) j* Y* {
好多這樣的姊姊,' y# `9 Q! `  d' t" q/ O
有相同的經驗。1 y  h3 t" n1 D1 p4 c

8 B1 e1 H. h, E: i4 a^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd