嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD生涯快將完結

引用:
原帖由 memei_hkhk 於 2020-3-3 01:34 發表   ( n9 Y$ h  e+ v8 \- c- p
租個迷你倉放住先。況且你女朋友一齊住咪又多咗一個靚衫來源😸
$ ~. ~7 w9 {7 s4 a

% J& m; \& V5 Z吾知,大家身材
, [" V( o( q7 Q- E2 \日不是,差不多
# k& {: T* M' O2 j# ^
9 p  n- _/ R+ X(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 3# joey221 的帖子

的確,,大部份女性都不會接受CD這行為啊
, ]" p8 N! Q' O4 o2 T+ ~" t人生實在有需要取捨的時候% F3 ]/ X! ~  k" c2 ~6 B
如日後再沒機會CD,只好回味自己的舊照片吧

引用:
原帖由 misslady 於 2020-3-2 09:02 發表   % w+ o" |1 ^; \1 K2 {7 f% H
女女應該吾知, cd 的生活 ?
6 H" x8 ^8 L2 z; |  n, I9 L' g, F1 y, [0 z4 W6 ~7 e6 D
當然不知道了,知道了根本沒可能再一起啊

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-2 11:44 發表   ( e/ |( t1 N* {) o- M
享受下二人世界先。
6 |0 G! U4 W% [, c/ h$ I. X一有機會你就會跌番落.......
+ j9 \; e: r0 T) o7 k9 u
% Q- `5 a& `5 x: z, l5 V; ]7 y
0 k. [- s# X: k; j; ]; \有個朋友,第一次拍拖被女友性感吸引開始試穿,# s" p; a- g2 A; @5 b; k* E7 b
之後,同另一個結婚以為完了。: U; d# R; i! l* g
結婚幾年悶下來偷穿老婆的。
- x* Y! b6 A- V1 _1 `跟住生小朋友,又以為過去啦。, m! M! F! S' _* n
但 ...
1 e- t* f. H; z* P5 R: h. `
* g8 \( D, A1 Y8 j
唯有寄望有機會再CD,或趁下次再CD前,好好保養自己身材吧

引用:
原帖由 偽娘 於 2020-3-2 14:02 發表   0 F% l# c2 q1 S9 ~% C
你可以同女朋友說下
3 y5 D' t( V; B但唔好`直講 睇下你女朋友能不能接受& _! s. |4 f" Q, ?) j" L! z- D
我一開始就係話玩玩下變裝出街
% M! o( I! t4 l, c9 r* E- B之後她就接受了
, g* |) A9 w2 ?; \2 U
6 n( b3 |) j6 R& E+ Q你真幸褔啊,我女朋友比較保守,看來沒希望啊

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-3-2 10:34 發表   8 m" X) L* a7 l: c
放唔低咪租迷你倉,有fd都係咁
! ], d8 I: I  Y& h- a3 E6 ^3 S( u
1 E" f5 ]; |0 @7 |8 ~( h' A1 ^
女朋友係跟得夫人,好少分開行動,雖然我唔抗拒

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-3-2 23:07 發表   
% f  t4 @. c$ t  ~) T1 h( ]襯而家全民口罩 , 剛好是Cd季節
- o: a; M0 k# d8 r/ a5 B8 \/ Y- \" w搵個機會白天出街吧
$ |+ |* J7 ^. f2 C# [' L; L遲下結埋婚既話就更難了$ I  X& F% i2 S+ g
算是完夢吧 , 別遺憾 ! 敢敢走出去 !
2 G2 U1 v0 D$ q& a: M
( |0 K% p6 d6 c: i# g的確,趁天氣還是涼,絕對是變裝出街的好日子

應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震

引用:
原帖由 EricaC 於 2020-3-4 14:27 發表   2 b0 f- T( |% k2 H$ Y
應該有其他辦法吧,我就將D衣物都放係TS 朋友屋企,,有時間就一齊玩,,,畢竟已經結婚,,我老婆都發現我女裝,警告我唔好再搞搞震
1 }; C  E) G  J% d

& O2 H" s) k" B. v) j警告,都要玩
; l: l3 r$ X1 }, E, H9 G, n! {; E- u
; z* p- T' P( ]9 H(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

係難開口

試下講下笑咁同佢講出嚟?

引用:
原帖由 evonne017 於 2020-3-23 13:08 發表   ( J4 P0 w3 j% s6 F; x
試下講下笑咁同佢講出嚟?
$ T% H% E) P4 W, t
, f  p) O5 z# v  j6 ]9 \5 u5 {2 }  J女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
  n# r( a+ [  I9 y$ m8 g; N應該冇希望

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   1 h8 |! x2 j2 D+ \+ H. E

+ u8 f2 E8 l& H9 \4 _
1 [+ ^3 n0 H  r; P6 b, V女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊$ @7 |9 X. Z1 C& W
應該冇希望
# R3 f- o1 v( o  q

7 f  {( R" L0 E( d" H* |. c最近,有物咁的節目?
  V2 y' Q; p0 q: S2 f
# U; m. S  W# l2 x& r9 Q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

有冇什麼不要, 可賣左佢

一定可以,最好唔好最後一次

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-3-23 19:45 發表   
+ V8 R! G; f. E
2 ^* k0 o: x# q# ]" |0 i: [0 p7 @7 g! O+ s
女朋友電視睇到男人扮女人都覺得噁心指住鬧爆啊
0 {# @8 \% I2 H應該冇希望
4 m  ~/ B9 t" y% j
妳都犀利,隱藏得咁好

引用:
原帖由 Babyblue 於 2020-4-5 19:15 發表   3 X! |; l: s* b! ~

b0 S; W8 N6 A2 N9 X妳都犀利,隱藏得咁好
) y: N$ f# B3 H0 \) |0 i9 O8 b
1 F: L* ^; P: [" x* a, \
之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2020-4-6 10:38 發表   
# Z/ d4 c$ q7 E& E4 Y
6 j# h" m. F8 d
4 ]3 {7 O0 O% X# y2 x之前同屋企人住,一早就學識相重身份過生活,但其實都好矛盾
+ E) x  v1 U# u& G8 [8 {' ^% |
! a3 B+ l5 }; G* R$ W$ W, n
好多這樣的姊姊,
4 J/ v0 v$ f; W4 D$ b2 F7 g; F有相同的經驗。" ~2 b! L* H/ X1 h& n
+ X; k5 T. N# H) Y! e5 A3 d2 w
^_^
享受 一分一秒的 CD

女朋友不接受嗎?我另一半就有限度接受,

租間房,有時間你都可以再cd