嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題
. t" q4 J- \; X5 }5 o* m% P: O% G
今晚有否有想去長沙湾mcl+ t8 B4 P2 t" C! R+ m
7 d) Y  r0 x" @# n# n5 q& X
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白
* v( h+ U0 O: y* c/ z2 I5 k0 f但起碼睇戲唔使除口罩
6 n- Z! R6 u1 S! F; S) J7 n
4 Z  `# ^8 @1 O; i2 M; n- n我一日幾餐茶記
" ^- e, M& o, J要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
- {! k8 r) L9 Q; T: P4 G& z% I! o- Y5 g8 |, x; [8 R7 v
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   
8 T% @* D& k! E8 N3 U9 H咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
3 X1 r5 E! M& O# V( S4 y( J, |3 g& g; c
最好,是全天候,女裝了
# G4 z( @7 }' X) c?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   ; w& `, E. n$ h4 t, X
睇場戲姐!% G2 U5 L5 h/ _7 w) X. b
  l; E! h5 R. ~. g4 v$ `. `
點打扮有乜所謂
# H5 i' d- @7 t2 S8 M4 r; w# Y9 c3 `- c5 F
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 # j, K" _1 J. |9 m; f
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
' _* t/ ?0 n# Y; [
( B3 y: Z/ M: {我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   
9 j4 N5 K8 w) T1 N% h" a各位都唔會喇
5 v) z8 N/ p9 D7 i( g8 c1 N0 I  A% Z( d$ f% f' e7 v" X+ R
我係cd去睇戲
1 V7 l. X4 a: Z; S唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
" q+ e1 G6 s3 c8 x如題. ~4 @3 j8 W+ T2 _5 m
' `6 h6 m+ i% H
今晚有否有想去長沙湾mcl- Y: D. e# ]% r0 Y: I7 R8 V- X: [
; z, F7 \' w  Q
睇戲嗎?
* J& u" d* _0 L1 ]" i6 S) i% R# W" _5 @. V: {# `  b) s7 j- V: b
我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   * h' k! V1 h) y2 Y  q% T

X0 Z7 O$ ~7 m5 J, H  Q
7 p- S" z" o  ~# n( P7 q8 W0 Y' X3 A我處,所以电影院也關
$ S/ T; ?( o: F4 p$ X0 p9 X
! f0 ^% O) {/ C' T/ ?0 R1 O
$ j( }6 \$ D% J6 S" V
Sad。
; V% g" _! L2 C7 L. t0 f& B% k# [
' z; l6 g; F4 I8 k9 ]8 h' ](._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   
7 j# {, n# P* w% P  n% o: x7 [, l9 ^- P9 K7 ~% m
, V  L4 [2 [. n" y, a
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
* H1 V; w$ y* @$ X2 N如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
2 R: {% |# \2 i2 `( G1 |0 k" Y1 }& t
突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
0 y+ u: R0 K6 h! Q- v4 m5 i+ O
1 D) z! {+ f, ~9 P5 f0 z5 a8 D  k突然間我有好多奇怪既諗發
6 o" h! ?- K8 Y" n6 q, c, y
miss 咗添% D; x+ Z, V; |! s! D
雖然過咗期: D( J& i; f! C6 ~! x7 ^) h
可否補講來抄巧下 ?