嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題/ n  Z7 R* z7 Y7 |

' W9 C( j" C- F6 e; Z. f今晚有否有想去長沙湾mcl
5 T/ N: [9 L; a. i- u4 T0 c/ u$ e) o, H3 r' U6 g6 }  T
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白+ v9 J; ?4 i; N$ j# u+ L3 w- O: |
但起碼睇戲唔使除口罩5 ?7 D+ d6 D( L

& F. `+ w& o# \. l: ]我一日幾餐茶記8 X( @; J& u+ q2 P% }) e% t
要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!  C- Z8 C+ y+ z

6 ^# a/ v& N$ S0 Z點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   
1 b* E0 f/ p& Q1 z" z咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
* f5 W0 f: q0 Y/ f, a9 r, M7 E4 h& i5 ?& Q$ h3 ?* L7 C
最好,是全天候,女裝了
+ O% |: i0 A+ s?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   ! ]: j; m( H1 ~+ T! s
睇場戲姐!
4 Z; }. R- f9 b# c. {4 N  u1 d5 q6 z* X1 O/ N; J' e# y. A
點打扮有乜所謂
3 w" Z5 ^& z" \' w3 v/ i0 h/ h! j+ e
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
# p7 |" N4 c0 X9 ]如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇. V3 C" `  S2 r
6 f9 o4 V, ?. X! a+ ?( D
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   + h5 @! F7 d( K1 l+ H. q$ z
各位都唔會喇  _+ V0 u& f6 c- S( u5 P) D" S
3 g6 @4 B- d. i6 h9 B+ V
我係cd去睇戲
1 F- y' a% @/ N# N
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
& I8 f+ z1 O3 {如題
% D0 h+ O3 O8 G$ p8 n
2 U! d( t0 R4 D今晚有否有想去長沙湾mcl+ J( E% f- Q7 W  |# {
( U; N+ a2 A7 p) \+ N5 t* n
睇戲嗎?
9 D8 r# X3 s% M$ e- A/ G, G9 h9 l) m! ^5 ~) D
我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   0 z4 G+ K- Y3 j, B  P, c* d1 F

- b4 M4 h% P7 K) ~; v( A" w: _- c" L& f: {+ l
我處,所以电影院也關
, ?- T* ]4 ~0 I# l
: q% S6 T" E! |9 V3 V$ q) m7 C

G, _9 j4 M9 Y) [7 J( uSad。
$ k1 H6 H2 t1 d' ~/ X9 V6 a7 i( n( E: F& E) A' }
(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   
8 F0 {: X1 Q) H$ N  ~% h+ b+ `. y" `$ x# r. q. ?
5 A* D% G4 I; y
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
6 ^* \$ g4 y; w5 ^# d如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
2 t4 t( |4 e# s' P" i7 |
突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   $ g0 l3 B& D$ N+ x+ W! k) ^, [7 B& O

8 V9 R9 G* B2 v& E# t( @突然間我有好多奇怪既諗發
& F' v2 Q( w; U9 R, u+ P1 y
miss 咗添* O* _! W1 F9 d1 J) S
雖然過咗期
) g" F, _% w4 j* ?/ z6 h可否補講來抄巧下 ?