嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題5 ~5 B6 y  s2 c' ?1 ]* g

6 @! b: q9 s* `# D' L6 y今晚有否有想去長沙湾mcl4 p1 U8 y! W% R$ ?6 T  J
4 Y) H$ O: E+ r6 ^) {) z
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白+ B/ |" ~$ v9 b
但起碼睇戲唔使除口罩& }" p9 x6 E& D3 a/ f8 R5 y

7 O2 A1 T6 t. z1 O7 }$ ^我一日幾餐茶記
9 ^, @( V  Q5 p$ R/ a- I9 i- z要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
, |/ ^: C3 k2 p7 y) \6 ]5 I5 A0 {4 N1 z: a3 U7 F
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   6 @. l. P" X/ P5 ]* J2 j
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
- ^# D. j: R6 m5 o2 W1 c, X

) i, S) w, K" v: `最好,是全天候,女裝了
* }/ g; O+ O- {5 E; g0 V?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   
: b0 t/ H1 q  e9 X睇場戲姐!
; e4 n" [3 G/ s  {/ G
1 P& j  N) s  r& X4 G點打扮有乜所謂
" l( |6 ^' A8 \5 n5 s) x. F

- E" S: E$ h" h9 X" {7 p都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 4 X* z  @, ?$ ]: c3 w8 y, E
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
  a& T8 r# p7 N' y  Q, t' B# P6 x7 R# M) [
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   
) x$ f, Z8 }' O5 @9 A6 f( b各位都唔會喇
. w1 ]$ b0 W/ I0 |0 j+ v
+ A0 `1 ~/ h3 t5 a1 i) F# l我係cd去睇戲
" u0 w- u; J& |
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
' R& v( y$ M  I- {  G如題4 H/ L5 t( O# @& M$ z& S

* g% ^7 X- Z5 |, x9 x今晚有否有想去長沙湾mcl
! _7 Q" c: {% O, U0 l1 C" n
* B, l5 {" @) ]. t4 V. ]3 O睇戲嗎?
7 w" H! r- c& d

4 [2 e" c4 u4 F6 }' [" F- k; \& L: t我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   3 C. n. d- c- @

7 ~) B' o: R% v2 l$ O; n3 ~% \, n7 ?* ~! o- l+ k' f
我處,所以电影院也關
8 W+ f$ }& n. R" O& G) b0 {9 s! p7 [3 s; k* U; R- I
0 B. X: m. l; Q6 V% E3 ]( C
Sad。
2 _6 y9 \" k% _/ n" C9 V2 }* I- [
' I4 K6 q+ B; Z7 A- `& i. o( p(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   
' N; M9 ~8 R2 A# u6 d' A
5 ?: O" c, L3 l; z! A0 D
1 Z. {0 f& N' A/ `都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 * d8 X- F2 V' r1 F4 V" k
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
9 T1 A0 w) T, y; x) r9 ^& ~突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
. f1 [/ E7 \; @$ a) \. N) K) j
3 p# L% N1 W* s, A) a突然間我有好多奇怪既諗發
8 Z1 H( x. U4 ]9 Y) h$ Y6 B% `miss 咗添) u5 o# I4 E4 V+ ?; A& L5 y4 S( s
雖然過咗期6 N2 O" Y; V# X6 S2 u
可否補講來抄巧下 ?