嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題3 S0 E% p2 H/ ]3 b" S

8 Z2 K; g: x) T今晚有否有想去長沙湾mcl
8 i" n" q3 b$ T$ Y
$ m$ u( E1 K' f2 n睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白" I+ B$ S, M6 ]8 @, E9 L2 H
但起碼睇戲唔使除口罩6 W" {- ~  Q, O$ z3 s- s0 @
% }' A* O1 E4 \8 t0 F! E
我一日幾餐茶記
- i6 G2 T3 a. L, b% |4 L要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
. T  I- M- l. ]: w( E9 Q/ Z' L7 c3 [- k7 \; ^7 y
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   - D" F. N) o: T8 @2 o# w
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
7 q) O* t6 c( @0 M+ K
) i' ?+ M1 M  G% `- }最好,是全天候,女裝了7 r& }( S! Y8 P8 W1 D% H5 O
?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   # D' _  a5 N- \9 t6 j& G
睇場戲姐!9 F: [* w; O6 P  y8 j
* f, s) _8 g, q1 r0 K
點打扮有乜所謂
$ ]5 {) h& w/ {7 E6 R; z& j
$ \- F% y2 g) p# I4 w  q
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
! o+ k0 y8 o) |如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
/ Q. s* v2 i$ e0 z+ [  b* x8 a& x' g/ Y
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   # x+ h, ^, m/ f
各位都唔會喇
1 @% s6 W; f* v4 l) C6 g
* w: \% s* R7 I( P4 h1 ?3 \' o我係cd去睇戲
6 Z5 g- C* N7 ^
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
0 C' M3 Y4 M* O- q/ S如題1 Z( |0 I8 i; ^& y! z- ~8 D4 R2 s
9 x  [( y) ]) H) d/ v
今晚有否有想去長沙湾mcl
7 v, o* i  Y6 Q8 E
- E8 I& s" d( Q, I  p, v/ G& D睇戲嗎?
( ~3 @+ y% y# [# h4 Y+ ~3 V  H, `! k, c  C
我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   ) o$ h3 x9 n+ W! i

# ^, o" A1 {6 n7 c, H& K- v" w0 p0 p0 F6 ]
我處,所以电影院也關
) S/ `6 D( J& |2 K) M0 G5 \; N4 Q8 k$ y: i5 c0 B0 v
& }7 ^# m2 x7 e7 d5 v" Y
Sad。# u* q5 m- f3 X; d1 c' T8 K1 h6 c
- M8 w  t2 A' x5 _
(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   ( w: c) a) `$ }9 l' Z

, I! l+ K! f, C, {! o7 N
- U, j- g; d) b, W2 p, S1 |% K6 T都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
+ \9 g  }+ z& K& s# A' c. u1 ]$ H) ?  Z如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
8 b4 W0 Z4 Q8 i2 _/ t1 V: ]. U4 W突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   7 {1 s7 u7 q2 y9 H# {
! X6 E3 |/ O  i7 j2 a) D& z6 N' k
突然間我有好多奇怪既諗發
4 t8 P3 X2 Q! B& {1 tmiss 咗添
, _" ]& R& {- U" r( ]- H# F5 d6 r雖然過咗期
6 t8 g& h8 D" L5 m可否補講來抄巧下 ?