嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題8 b; o- q# Z+ {6 t

- h# t% m$ ]9 M' k+ R% `今晚有否有想去長沙湾mcl
; S4 \) m0 ~+ M+ T! j8 k3 s8 E" M
# t: @8 R+ j$ h" V/ d6 [- O' Y睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白5 o. Y! @" T4 L
但起碼睇戲唔使除口罩
' F! x2 @0 R; {* i' n' T, Y3 f& f, |7 C+ M1 f2 X, }; X
我一日幾餐茶記
6 Z: |9 @" p* T" d1 j要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
# C5 r( a/ i0 X# u
0 i2 n9 r; [2 D+ _" I1 s  N點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   
( r. z. E, |8 @8 \4 c3 _% g咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
! A% |  i9 m, G4 r+ ^8 k

( V0 ?- F. e1 E+ A+ b最好,是全天候,女裝了
$ T, I7 }' K& \6 R1 x5 B3 f; p8 q?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   8 n7 i5 p  {; X) l/ [3 T5 L
睇場戲姐!$ K3 b: g; q* A. S
- h  k3 n+ j6 S+ V6 `+ F
點打扮有乜所謂
& [( M" r! N4 B! B7 v6 C5 l

7 ~: D0 g2 d2 G& n4 ]# n1 d1 [+ ?都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
9 y9 g% P3 W# E2 A; q9 m6 Y. B如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇4 I0 J( I. n; X
3 v- q- |$ z: U- R% y
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   , g( v# X, |: {5 ^" g
各位都唔會喇
$ `5 A8 _5 ]/ i+ y5 F! r- ?2 [* V# p: Y( R6 d
我係cd去睇戲
) d# A! u, L7 k' K& F
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
, a, E0 j, J; h8 h如題2 i! e  J- _4 S+ G1 X
1 j' r- M/ ?$ x6 x6 `( M
今晚有否有想去長沙湾mcl& y0 a" T; ~) l. Z; u2 ]* c

3 g, G- D3 m) f% f睇戲嗎?
8 T' g* F2 x  ^# u; N+ G! Q% K3 x
" }$ {1 Z/ M" l; Z8 F' {6 N- o我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   
, g1 e$ P/ }1 V4 Z* t& E' f' ~% G4 t8 X

9 X& d: X) g* N" T我處,所以电影院也關
. e! X$ i& L. i- ~" n* m: ?

+ `2 j- V" N! I9 V4 `5 h' ^0 x- M2 d$ Z/ S8 I6 p3 b8 M
Sad。
& U# k+ h: c( T/ z* i2 G9 B6 P8 \9 ]
(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   9 p+ t) J( w4 K- L% X! j! J  M
1 f) r6 l8 n: N6 M9 p  \

5 s8 t) ~, }# I3 H$ X1 Y/ @) G都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 ! s5 Q' I; W. J" q9 O& K. b8 p
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
! ?; ?4 g! R3 G% t4 L" F
突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
: @7 y0 c! j" C
" J+ w3 T; v* V; @/ n突然間我有好多奇怪既諗發
1 m4 Y: n$ m- E5 }5 n+ P* G" vmiss 咗添! ^% @) \0 I# ], Q
雖然過咗期0 Z6 M% F% v- Y/ X; P
可否補講來抄巧下 ?