嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題& y. V9 i. u2 c8 G7 y/ d

- b/ e! Z; Z: I& N* H% r今晚有否有想去長沙湾mcl
! q$ {  |" L2 F6 C) o% @
6 I9 h9 W3 ~- u, v睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白  O- J( H' B- |
但起碼睇戲唔使除口罩
4 U' Z( b' h0 W0 O9 q8 t( p$ ?  x8 r! S
我一日幾餐茶記0 O+ o2 R% d4 _
要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
" C; M" u( R; V5 y! T& q  K9 m( ]
4 k3 A+ G! Y0 F) G; L( G4 h' Y+ }點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   % C' S2 B! B6 j- T: U1 Y
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
2 t0 d# C6 q/ E! k" K# w

3 g6 h( C' q, p& ?最好,是全天候,女裝了
4 j  \6 q5 I( [9 I; I?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   
# G/ t' f. N" S睇場戲姐!- S2 x0 F' ?; ~, x8 i6 f( b) N

8 G3 t! b- S% c5 @點打扮有乜所謂
* }' \% i" d8 I" _2 d  O
  E+ N( }; H( M' {4 r2 @2 K都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 ; w. E& m% ^( l- f
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
6 ~2 x2 {% A7 f
0 m; d+ U/ \: F0 f% I我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   - G1 |% |3 v% _0 O& a4 R
各位都唔會喇# e. ~' E" o+ j/ h- K# z
/ u" t' f! C% ~2 S5 f
我係cd去睇戲
- }$ o5 s7 u; R
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
# f! y  E+ K7 E! _如題- c6 m! v0 Q. }% _- K3 V: O( b
+ }! f1 r! L( U& \. D2 g/ H: N$ M
今晚有否有想去長沙湾mcl
) |& M  I3 V' J! Q& j, K; m) }" S9 V% B( R& ]
睇戲嗎?
" W7 L7 a7 R# d% Z( j

7 A: Z9 E- @- Z. y4 L- F! P我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   * e( Q) y( n. W! T
  X  O3 H; Z4 h! A
+ z4 Y+ J+ R9 o
我處,所以电影院也關
6 j0 X0 F7 z( k+ B* J3 a
) h  b8 ]8 S0 n  l' S

0 H4 i, O% K8 n" P( S% J, d+ ^7 }Sad。$ W4 b: }8 P: o1 r1 z2 q( Q6 Q
5 p8 [0 Y: t( u6 s+ N7 E
(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   ) k5 Y5 }0 j  s0 D& C$ S( i) Y9 q

& X9 [. M- D4 C8 G9 ~
- {0 t, w# g) t) J3 \( Z7 Z- I# g5 T都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 - M( `- t3 _( B7 S! z' j; v) _
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
# V" P6 j  b- A突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   ) I0 ?+ R8 C9 k6 Q9 h

& J8 u8 f5 i+ L6 x3 d* D突然間我有好多奇怪既諗發
7 x) q3 D2 M, ~" C8 }9 I3 T2 R
miss 咗添; i" E0 m  Y" ^2 |- ~2 O
雖然過咗期" E' h: x# F7 W/ o( n- I* i2 {
可否補講來抄巧下 ?