嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題( q3 _( w' f& e8 u! S7 s

/ @! v/ k& m+ a- g4 B% B- w今晚有否有想去長沙湾mcl
; Q. `6 w# p7 x3 e" ]4 g9 Q- ^& j& t7 P. C- k0 Y2 r. k* Z
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白
, }& \( S$ W0 c但起碼睇戲唔使除口罩
4 X0 j8 B1 {3 P& L+ ]9 {9 d
) C. j% M/ v: c6 f! S9 n  q, e我一日幾餐茶記
3 k5 V" a3 b) ?, ?2 K2 C. U要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!% |( \( q8 V4 X; `" |) e; e7 \5 o
' u- Z0 Q: K  f3 ?+ {! b) S0 H
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   & w( m, {! v$ y/ e3 s  R
咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
1 s7 _. p3 l, B* X2 b! l
  w' d& l) y7 D, y% b最好,是全天候,女裝了
& ^* T8 d5 t$ m+ |$ g?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   9 ?2 W4 E& _/ l; x7 z. U+ T! {
睇場戲姐!
4 I+ J% |# K6 k/ B3 J$ V* @+ C" W/ j5 Z  l) h, o
點打扮有乜所謂
5 K8 P5 s. v4 c& W6 Q6 Q
* O: M1 D1 |/ ~, ?. w9 C5 t: a5 J
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 0 e. o" f8 ]3 ~# p
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇' `* S! A6 j1 Y+ V' S4 m( s7 T, B
+ ^1 b. @& {, t; F
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   
5 q. _( E4 q, R+ B各位都唔會喇
) n9 Q' Q$ |6 b/ H+ o; y8 X7 ?1 c6 m+ c4 @8 U0 x
我係cd去睇戲
. Z+ ~5 R6 B0 o
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   $ h6 ~, n" H$ I: u2 ~/ ?7 \
如題2 o) f1 y' X# C1 `7 E: X
% d  A/ ?! o3 |* ^6 _" W- p
今晚有否有想去長沙湾mcl
. g: E! J/ @2 k" K8 \  W/ ^, z) F* \
睇戲嗎?
  u0 ?$ t9 Q& ~1 c0 U; }! {

0 D, I. @" A1 l0 d我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   ( Z& _! W0 J: S1 y/ _6 a

7 v1 ?8 M3 D3 u: k  W% M$ n. O: V7 {, C, t! g
我處,所以电影院也關
& e3 L9 M' u) l
; ~3 ^$ D! w8 m& L5 [
* V# r2 @; g3 ^! |7 }! w9 h- U9 c' USad。
; U* c: F" x9 @* \
% s: [/ ^9 {) f- \# j(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   % b& C& A! u, `

/ S! ^  }0 I; k9 _" h& k% v2 m, y
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 6 B- b% h- J  y3 a* S. J
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
6 \; k5 |0 @0 [* _. ?/ s6 m" F5 P/ r
突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
4 O: r1 B3 H) v5 m
0 }- u2 x7 m9 @) T突然間我有好多奇怪既諗發
  |" W+ v' g( z) ~/ b) I4 u9 e
miss 咗添! K. L2 r* t( }" O7 W+ T9 f& R0 L
雖然過咗期
; @( c" ?% i% U4 n" v/ L% j$ F" {可否補講來抄巧下 ?