嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今晚有否有想去睇戲

今晚有否有想去睇戲

如題; B- v) k8 _; J% h" a

' h8 F1 Y% E3 O, B1 Q" K  l! j  g今晚有否有想去長沙湾mcl
, `: O7 j7 l) V% k" \+ B% s/ C" v# U5 E4 a1 ?( c' x' j
睇戲嗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肺炎病毒好似好中招, 睇戲會唔會係高危活動?

回復 2# gila 的帖子

呢個我當然明白' p, |- F% ]* u1 I# z6 D3 T3 z$ V
但起碼睇戲唔使除口罩8 X6 U( E# S) f9 z( l/ t0 L

; o( x3 t' J4 Z+ R1 h我一日幾餐茶記
+ Y! I4 U- a  n7 w要除口罩食嘢仲高危

你會喜歡如何打扮的女仔去睇戲?
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

回復 4# squirrel99 的帖子

睇場戲姐!
: f  P. T# o4 _* ^! [; d9 h) W* b) Y  d+ S5 F, a/ _% v
點打扮有乜所謂

咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班

近排有什么好戲,值得冒险去看?

引用:
原帖由 connye 於 2020-3-6 14:54 發表   
; J5 s; x5 H/ Z% U. e7 I9 M9 k) \咁好帶定晒裙仔鞋仔返工,還是已經可以女裝上班
$ Q% c$ C# S9 L

3 \/ A5 W/ i; b( R, b% C4 Q最好,是全天候,女裝了
+ D( C% P' D/ j?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 14:30 發表   : D4 W- L# o. ]8 B/ {- w
睇場戲姐!
5 P6 g( F. _5 n* S9 @# \* B7 V- B4 q- l( M! h- k+ _
點打扮有乜所謂
& A2 R8 Z' m$ Y- t5 I& ~# i
( t6 ^9 O. ~) B! y. i0 p. r! K4 K6 G
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去 ; ]- X7 r% v% w9 y) M* ~
如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去

如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去 - Yes

各位都唔會喇
7 O1 K) b3 }! m7 p& g! {" N( f4 o& Y7 w5 V0 q4 Y; ]6 q% o
我係cd去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 17:06 發表   ( {  F4 B- S, Y; }0 a( l2 }
各位都唔會喇0 c1 l, j, N* V& N
$ E- E, @; H8 r, Q4 }! v
我係cd去睇戲
" L% [) V8 P# _1 y/ m. n& W/ S9 D+ ~) r
唔好意思答錯線 以為呢個Post 係直男想約 CD去睇戲

引用:
原帖由 Jessica2912 於 2020-3-6 09:28 發表   
1 V7 I+ @4 X* K6 I5 i* z+ p. {如題
+ D- Q: D' O* {. I" n
3 C+ q/ U$ r0 u今晚有否有想去長沙湾mcl* U- y2 j1 t1 @* L# a6 i2 m

" T. T2 E, d( i+ |睇戲嗎?
* f" m6 {! i# e5 F8 ~
8 i( K) Y2 M& j* h- c& t# g我處,所以电影院也關

陣間我都落去長沙灣交收

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-6 17:59 發表   
; m! F1 l3 C6 F* M8 }( \2 o, q- ^
. Z8 h5 u# w8 T& S  l( S* s6 J! m+ C/ s6 E! K
我處,所以电影院也關
2 v; V. F5 q/ j3 }

: s. t" {5 r' C. o* M3 I5 C( n
& D/ M/ I3 M7 j. V; B6 `! ^Sad。
) B' ~4 N. b- u) c! ~! y: J' U; e* G' [# c0 U+ R0 l
(._.)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-6 15:55 發表   5 h/ O, T6 e9 B3 c

- _7 r6 f, T1 ~3 h1 ^4 K  w5 S! p7 N6 T  E, f, {
都唔係架 如果想有初戀既感覺,我就著到成個學生妹咁去
: Y4 D0 L0 a* G5 l如果想有同秘書偷情既感覺 ,我就著到OL咁款去
+ T& n+ E+ ^& S/ ^; s突然間我有好多奇怪既諗發
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-3-7 21:49 發表   
6 j* i' r' @4 E! R* J- P, D# H7 J. g% Q/ W  |5 V4 g1 K* \
突然間我有好多奇怪既諗發
! a2 m3 E3 c) o0 }3 t* Z
miss 咗添2 ^8 Z4 a3 A& n
雖然過咗期+ J& b6 y' d. K6 p9 i( i
可否補講來抄巧下 ?