嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

33歲直男想搵CD發展下

33歲直男想搵CD發展下

介紹一下:- e& y; T& w) K; k; ?1 O
33歲,168高,63kg# n7 @. f. Q6 d; z3 \6 T% e
而家住喺中環+ k" F: b7 c3 h! _5 {( x# A9 b
未試過同CD,想搵返個試下發展
2 I" ?  ~# W3 E' b6 q2 s加我傾下計都可以  E- j( [& t1 `
有興趣pm contact比我大家傾下
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 16:40 發表   7 d6 e9 m, t! |" K
介紹一下:3 z. O% t7 U5 B9 l
33歲,168高,63kg
; D. N" q! ?& B/ W  j" }9 I而家住喺中環$ w% i7 i  M' t2 L: [
未試過同CD,想搵返個試下發展' k& h* g2 S4 x1 u
加我傾下計都可以
/ w* C! Z0 i4 b1 R- e有興趣pm contact比我大家傾下
- \, ], s& W7 Q9 F3 ?

3 B! G% ^' W3 N" Y% V/ C你喜歡那樣打扮女生

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 17:49 發表   5 P' g0 `! B" p0 O+ v, p- b9 y  L- K
2 e" ]. I/ c% o9 w
  G; _; [, R1 `1 a& p% R
你喜歡那樣打扮女生
) f) x7 i" m  S7 p8 ^! E6 D
喜歡比較嬌小可愛的

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 18:05 發表   - F* E- E- T8 s" E
+ u' X2 }$ u0 `/ g1 B( v2 f
喜歡比較嬌小可愛的
8 M, ^% f& T# g- E" h2 B3 B7 k$ d  }+ u0 K, k8 N
我不嬌小呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 19:22 發表   ' |5 g9 f; D8 U; e
5 r* f# B* v' N' c: P3 _5 C
: b/ r! {: a% n' S# t& G
我不嬌小呀
5 F+ A8 v6 f, m3 W( _1 R2 t. a
不錯呢你的腿

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 19:22 發表   ) j6 t/ d" Y$ o" o' E( F

: h. d$ O" h2 h5 R' `+ ?; }  N! s! o/ E6 N
我不嬌小呀
7 O9 V( E) s1 W/ X& _; R, y6 s: I主要看感覺吧
+ y/ s* ^9 Q7 I% a但我是喜歡可愛型的

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 20:43 發表   
+ I& O4 x& [5 F& {& j! c. Q! M' e9 D/ |: @$ N# k+ [) a, O, K1 M/ [
主要看感覺吧
% R9 R3 D% ]4 m( d但我是喜歡可愛型的
$ y# |3 w. d) i
  M" f# X6 ^1 f! T6 s, `, f希望伱愉快

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-9 23:50 發表   " r& @1 J8 q- c5 I; M
. m; U+ D5 _- Z

3 P5 r) o. z$ ?: {- r8 I希望伱愉快
$ m7 W) }& X$ c& p: A
謝謝你 多上來聊天

又開始無乜人

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-9 20:43 發表   
  `9 p9 [7 I* X8 Y; ~! h
! A$ y5 K9 G6 E3 n主要看感覺吧5 a5 T5 s) R) L) [
但我是喜歡可愛型的
2 a! F- a* m) ?; _# G: D
我都係可愛型的,不過有少少大叔味, 類似呢款 , 喜歡嗎 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-3-11 15:45 發表   
0 J4 j& q  M4 Q
2 M# a. X3 L* F& ?2 i: ~, u我都係可愛型的,不過有少少大叔味, 類似呢款 , 喜歡嗎 ?
3 {2 O. S% L; W6 c
完全不行

呢個星期六過得幾頹廢

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-3-14 19:15 發表   0 I/ E. b+ ]% {/ w! T
呢個星期六過得幾頹廢
- U" V6 b8 Y, H: a) _- _" C打個飛機充實下囉
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

上一上黎繼續搵下先

去IG搵會易D
bye

引用:
原帖由 2018 於 2020-3-31 21:40 發表   
3 M( p( y8 n  h# S0 }0 J* h去IG搵會易D
9 ]: d2 S. G4 Q: r你好似好熟

引用:
原帖由 Seekforcd 於 2020-4-3 06:48 PM 發表   2 \$ b. a" `# S, G0 V

6 A* F+ T9 J) J* ]5 r你好似好熟
9 }/ x. m# _( a2 |; Q% [- j6 P8 I

' i! z$ v+ g- w8 S6 U3 C- u3 M祝你好運
bye

我係TS
2 }5 U# g! S! F. u/ l2 L不過都pm左
我叫 晞文
29歲TS 唔識化妝
Twitter : MiaMia9115
歡迎加我傾計 性事免問

上黎望一望個po先

哎呀,我169,高一CM HAHA 我係咪出左局了 ?