嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了
2 v7 I- Z3 ~, [+ T( ]0 D
6 Q0 {  M+ ?/ X9 X% _5 a[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-3-19 00:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2- ^3 q) T% j* h9 u
$ `) M9 Y3 Y$ x2 z: w& ~7 J7 G* ?
要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   
- Q) D8 ?2 J0 B) h" T) |冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
+ V+ H4 V0 V1 A) ?) k2 f+ O+ X) `! y; U% [* f3 V
出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   6 v0 n. w  c/ Z1 b0 e

, p" \6 U1 G% L# u! `" x
/ q- S+ j8 f1 _出實物圖小心有人偷相
- e1 j- `/ X6 I+ a3 X3 [) a
係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎" d/ O4 o- w3 ^
大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR7 K$ J7 S& h0 ~$ C* x. L
現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   . I6 B, [0 N' J0 f9 \6 A
我見到賣成萬一套
# \7 \, X' |+ Q! N4 ?, Q: m7 D/ Z3 R
又會不,是淘寶
. U1 X- I, [' [# C0 e9 `1 S
1 s& a* D8 }: B2 G1 o4 O, G# {(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   4 z1 c0 K: \& b4 C8 U: R) H/ G
我見到賣成萬一套
6 h# x& m  j1 W+ F
9 \) l, l- x% m9 |/ }
一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   4 q/ h; j3 \, r  ?
我見到賣成萬一套
  u' C  Y& v* V- y

$ V5 L# Y: a& [1 [, ~7 c, W除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。
( G1 D# w$ \. F; p1 u1 V
6 O# l: p+ q* j9 w- \(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全
/ f; A7 N/ E. g1 O/ g$ Z7 q+ t收左套地勤/ Q% N# S1 x2 F

* U8 e% i5 W9 {9 U# h& o1 x# h9 C旋轉門 好多近期登記賬號* M! l0 S) W/ G4 `  q
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban! e1 J# f0 N/ f

! X1 H/ ]- }4 w5 C% e[ 本帖最後由 fish 於 2020-3-19 21:13 編輯 ]

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   # v! X6 s+ U( h+ I
9 R- ^1 ?' ?6 u4 M* G' m, S0 x7 @) [( Z8 b+ t+ ?+ t
通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以- O9 t' s& N+ q! ]
但睇過都幾貴,9 {7 O' ]+ g' ^# {; r' c
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   
. z/ ?8 n% ?- ?" w* W面交最安全+ I) L( `9 A* v- A( r+ _/ T$ k
收左套地勤
0 ^( S: K( O/ X3 O. |1 o6 V6 u0 b; l) Y! s7 h1 B
旋轉門 好多近期登記賬號
; p2 p' A( S; v' h2 R/ n, H2 [inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
$ {; L1 ?% ^# a3 c
5 u% N! [  x4 J2 t# B* t因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   
, q* O: X+ o/ Q0 f, i: g想收番套大碼hx,紅,紫都可以! l6 d$ V4 U- C4 s$ r
但睇過都幾貴,/ [' ^( X7 t5 X# j
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
! O8 B' |& N' a% O

, P5 S4 v( j( e. b
6 k+ w" Y) z9 g  C" R, J我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000