嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了$ e$ I- ]: v: F. D

- ], m' L, `) ][ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-3-19 00:44 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2, P5 G! ?/ w. P4 h/ o4 _! O
) [/ e0 u' ^8 [
要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   ! D* z, T5 b# A- v9 ?& I& W
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
  Q% [) ^- z; i0 J7 O

/ B3 u  \: B5 g; ^. l( j出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   
) M# W# p2 ~+ S$ k/ D! `) p4 T" T4 o1 J/ E0 y& r1 @
3 Q( _* B1 k; b1 }3 ^7 j
出實物圖小心有人偷相
/ c3 a/ I1 d) H& A) @' V/ i係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎
5 ?$ C. u3 x* Z* S: y大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR+ H7 x. [0 y5 g, h3 F& ?3 _5 J) L. w
現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
0 n  z4 _& r% N5 w  k我見到賣成萬一套
: Q% p2 H, i, y$ M0 u. K( g9 {* X7 Q- K' A) V
又會不,是淘寶! S2 s7 P5 T" l+ N1 R" k8 p
7 I! X) ~3 p/ T' f' i
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   4 f' s7 J6 M- v1 k! C( {
我見到賣成萬一套
8 q1 @/ B( M+ j" l$ _. X; i
" p. J0 r8 \) ]
一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   ( R0 X' b3 g# g: b
我見到賣成萬一套
1 C$ h6 I3 r5 X7 G0 z7 y% a7 x2 t3 {. D* F- E7 @' \& r
除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。
- ?) Y: Q' }+ k$ ?+ H
: |; E6 V: q# i(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全
' R2 A) Z9 }% ]  s收左套地勤$ d3 g! N) @( l! A- P
3 W& N4 O; ~- O: M
旋轉門 好多近期登記賬號8 o! b& H. t# P1 D; r
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
# u/ U* M/ l6 W% I( F  O+ G/ m& C! V/ T2 o# S7 A  f4 s

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   ! P- p# B: L% O! Q  _
1 x' ?$ D* q. h* ]! F- i2 q: o6 x
7 f6 R8 A7 t3 ^
通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以; \% B7 q9 e$ H
但睇過都幾貴,
/ U0 V4 b# `! M* A有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   ; S& I, `) v/ x5 W
面交最安全0 y/ d0 W+ j  S4 P, ?
收左套地勤
0 \$ B! D; [# ~7 Z8 G7 S! w$ w* o9 g" i
旋轉門 好多近期登記賬號2 j. M, i" M* s! u" [7 ?* s
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
, w- I- m  V2 P8 O7 ~3 h5 ~
8 y$ i0 i. r% h* U- z4 d! H
因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   9 P6 ?" r& D7 h0 V. V
想收番套大碼hx,紅,紫都可以% O1 }& o$ L) W# {! q3 ?- D+ W3 {6 Y. Q
但睇過都幾貴,. l% d. u. B; N8 K  h. u/ c( G
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
& v2 h- ^( G8 U! o3 N6 f1 b. j" B5 |; b) ]' u
$ {# y  Q: J7 \
我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000