嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了
( @4 U" \4 h- _' N$ j$ g# F, X7 }8 k  o/ Y- P+ r
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2
; H' P7 T6 ^1 |+ S# Q8 d
! B$ A, ?8 V' r$ b3 X; V要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   
3 e7 U/ ?0 F9 ~8 Q冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
! v7 Y! [! q7 b+ L" f5 C; r
  z% U7 x. h! e$ Y/ w* G出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   
6 p. E  r: ?  }: y' I5 h/ p. d% n# i& B, Q% E
9 ~$ ?/ A& g1 V, h+ |- b
出實物圖小心有人偷相
+ D% f3 C$ W, Z5 V$ \! O0 y係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎! \- r2 {5 {' q/ a. `7 S
大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR
' e( I# ^4 |% T: `現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   2 x8 Y) {7 d! \: a% Q8 \3 x
我見到賣成萬一套
4 K5 d9 Q% u) z4 }( j1 S( ^
& o! C: r2 |: V* I) R$ J1 r
又會不,是淘寶% r$ f2 F! Z( T% {& u1 P

0 i' U/ j& @) U" w(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   
, N8 h( {  e4 c$ _$ o4 Q我見到賣成萬一套
! p- D" d, k) \5 o- @6 [7 j7 a! V. D

2 @/ ]6 D5 v! c4 q5 D" B' Q一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   ! H' b, H) R. j9 N- ]& A! e
我見到賣成萬一套
; |5 q/ b- L4 @7 z# c2 h9 T2 s1 r1 q. @  k
除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。
: e, `( D. b  I6 m+ h% b' Q  v# H+ G. G1 ^, Y
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全
# W; e" ^4 n# {收左套地勤
9 r# Z# X; D' v; l, f0 D/ e7 o0 {0 m' q
旋轉門 好多近期登記賬號
7 d) P, {; r! w* h6 f  s1 binbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban( ?) y0 N. T3 X6 E0 s. K5 U

! [2 o, y6 @0 i/ w$ \& w; G, Q/ s[ 本帖最後由 fish 於 2020-3-19 21:13 編輯 ]

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   * q- M" {' s. y0 P& w' I7 ~. F6 ]
+ {# i  L5 s. J* e8 [
4 ~8 e# v7 O$ s, P
通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以1 H0 A7 u; Q# Q
但睇過都幾貴,
2 R& \- m) G8 ?7 Q( [. j+ `有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   
+ ^- I- j" R- C" h" X: n面交最安全3 b! f# o0 }# H( c
收左套地勤5 a' R9 S3 s) [* |' K2 ^

' N$ P9 ]7 B/ ~' R旋轉門 好多近期登記賬號
& S. Y4 h2 i& [8 D1 w& M( ^inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
' B# a# N" m9 p7 r" |( T. R

0 K3 r0 ~+ j1 Q7 e& |因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   
5 |( u9 l! W# Z1 y/ x8 E- X+ M想收番套大碼hx,紅,紫都可以# f4 ?' h# L  r2 ^. s* q
但睇過都幾貴,
- \. ?- ]9 O& q. i有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
7 l; l! s% M% ~8 P, [
6 }1 W9 l0 R( G. y
1 I, r2 {' ?( L: g6 o) |
我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000