嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

疑似空姐制服的騙局 ???

疑似空姐制服的騙局 ???

唔知大家最近有冇留意到,網上或各拍賣平台,都好像多了很多空姐制服出售,唔知係未騙局,咁多人賣會唔會太過顯眼了
1 F+ h1 J, O' T9 p- X7 W" W2 v! e9 K3 R, S9 f' u9 Y7 S. O8 r% [: f
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過

心郁郁想買,但太貴啦!

回復 2# bbalice 的帖子

冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼,, 最信唔過 x 2: y9 O/ o: f5 ~- z  l1 p

! }  @' c2 s# R+ @" e2 r要比訂就兩睇

引用:
原帖由 bbalice 於 2020-3-18 23:04 發表   : D, ]% _: }' \! W
冇實物圖, 只肯郵寄, 大量尺碼, 要比訂, 最信唔過
' J0 i1 G( y5 ~: V1 ~  b9 d+ X
' o& R8 s, H3 ]4 C0 _% Q出實物圖小心有人偷相

引用:
原帖由 fishball1342 於 2020-3-18 23:46 發表   + ]3 \( e- i9 h

' c0 M2 ~/ q/ o9 ^: T4 b, D( c; L. u0 d* l* K  R/ ?
出實物圖小心有人偷相
/ H+ p9 B* j6 H! u
係旋轉見過有賣家偷我fb相……

回復 6# bbalice 的帖子

真係......特別係旋轉果邊 , 突然之間一堆 , 感覺係騙局黎. t: u4 m0 G+ r) d& V; q! I0 D
大家真係要小心D

我入左三套HX 紫姐,大碼,全OK AR! a" w% U: A; L5 t+ a; a' Z
現在搵CX 紅姐紅衫同黑裙,但價錢未啱

我見到賣成萬一套

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   0 p# {$ m5 O9 U$ S' Q
我見到賣成萬一套
+ X1 B4 f; ?! {
, C# _- S5 u, v% n, Y6 f# F又會不,是淘寶
  z6 D% N( ]9 i5 E8 P! m1 Q9 v+ X% ]% @, g5 ]. }4 g7 j
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   , x7 |9 M  q: b! I2 [+ A1 P
我見到賣成萬一套
6 T/ y# t( H" P. E9 n/ v. b5 [- o- ?3 o% f
一萬算平,萬七,萬八都有

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-3-19 18:11 發表   + h4 k( @, @0 ~5 F+ `
我見到賣成萬一套
( F) i' N. o  A5 \1 N9 I3 Y: F1 X3 [( [+ F
除非,真要穿,才花一萬幾蚊買。
# [$ z- F# C; c' v. Q; ^  f! [& @4 b. O2 M% k* L
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

面交最安全: r: z; N& u6 Q1 O9 t$ \
收左套地勤
! m$ C6 G) |. N. Y7 `4 {+ I1 ?
+ L8 E- O! ?/ ^& L3 \8 v9 k( Q旋轉門 好多近期登記賬號- r: Q( f/ T# q3 c" `; P
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban# ]4 B8 M/ c+ m+ |0 h. G

! z+ g- C# S4 i9 |& C[ 本帖最後由 fish 於 2020-3-19 21:13 編輯 ]

引用:
原帖由 alexbb 於 2020-3-19 19:21 發表   
3 A# L+ x* s  g, l( V0 F( `好貴一套架!啲空姐唔知邊度嚟咁多套讓出嚟
; [  M. m7 {; m, k' s' c& F; @  a, _* T2 r5 i. ]
通常公司都會派3-4套制服

回復 15# fish 的帖子

唔只旋轉,其他論壇都有

想收番套大碼hx,紅,紫都可以
% ^  m3 B! ?0 v& y但睇過都幾貴,
- z8 G9 N" h) x3 f+ n* l2 D- A# C) w有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真

引用:
原帖由 fish 於 2020-3-19 21:11 發表   
1 R+ I8 v( X9 @- \1 @, S面交最安全6 i( c& M, d. ]$ ~
收左套地勤
: G" \4 ~; e% X) C9 j
: f, D- {! G8 Q+ a旋轉門 好多近期登記賬號$ S# t- [5 U' p0 d+ a9 \0 Q. W
inbox人放制服, 隔左幾日賬號被ban
+ }  u  T7 H, d3 {
8 o# U$ z" D: U) @& O5 z
因為佢地係果度賣二手under,bar,絲襪

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-3-19 23:45 發表   
; S* a% h% y  U; t) w. T( l想收番套大碼hx,紅,紫都可以/ z, @* G! w' f* w9 D* @# @! m
但睇過都幾貴,8 t8 P, \0 c4 W; n
有無人知最大係咩碼,有人講過係size 9,想知係唔係真
/ K5 x: r  Y& \) ~  S8 f; I2 f
( \3 n1 L/ L" W4 E" Q7 v1 G
- Q* b- R, f( n) @9 e7 q我有套全新 HX 8L红色連外套 $11000