嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   1 `( E( N7 ?9 X6 e9 ]6 a
只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
4 {# M' U; |! o# {. N  w
0 s$ q0 w7 I& f  u# Q8 C
我不太喜吞棈3 L% n, V& V) P* ^
至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   5 Z+ A6 D, _! ^
我唔太受到呑 如果射就ok既
- g# w* O6 l  N1 C( s: e9 p* j8 X+ E. b+ R7 l
我可以接受射在我口,
0 l8 `9 N) o# a; b! |% B0 v8 U0 \但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有- D5 l4 _1 X- w- B, `4 V
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...7 t6 d5 L, F9 m8 n( }: }
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下, @% x$ P8 s1 ]$ K% S
千萬不要讓精液接觸空氣. q& M" x- ], V4 l# e# N
否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   : F4 C9 O8 P) F8 B, E
0 c4 V  l# i; D9 w/ ^
' a: E8 y. L5 ^9 u& J' T
我可以接受射在我口,
3 z0 s; `# E7 o但是不想吞
6 ^: d. s4 J' g8 a
我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表   / _7 _: v" i1 c
試過幾次,自產或者他人都有" u/ [. A7 r( f3 G
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
7 e8 I% T7 x2 b他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
+ R, b& q% ^  I, j, h  `$ }* H9 i' P. v9 f9 t/ M$ p5 F) |; g; d$ e
呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨
4 m3 t* y/ g# L8 g而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表   
! m/ U0 f1 s/ g1 w- p4 B8 v' Q2 p7 h
我已經吞過無數次
+ T' ]4 Q" U. K& s

& |& c& M) G+ y' t. o2 f我較喜歡他射在
. w" M  ]9 y) F8 A; ~! X' P- R我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
' J7 Z& v% K; u9 g2 l  _- d6 ?我唔太受到呑 如果射就ok既
3 u% U! c( v+ p/ @  N
5 E; I$ \3 |0 N1 z; p; ]" x他射在我洞ok 呀
6 k7 o- G1 c, v2 b, Y但是男人是貪心的7 u$ b' P* V+ j4 D7 e) f
射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   
# i& }. n2 Z' t- d- L6 j) d試過幾次,本身中意含到 cd 射
% ~  o0 O/ @0 X. w
& ^, ?+ N3 k0 \至喜歡射前一刻,他特別硬
2 @5 b3 u0 ~! [7 f6 S0 J9 z我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   
, P4 Z1 M# W, v7 k/ G# B4 b) R" W8 @  `7 F
2 w  n3 B7 L8 b' H0 \# V
我較喜歡他射在* {: E& H6 x. }% g* M8 L4 e
我肉洞𥚃
/ q* p- U4 i' |
我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插
+ `2 ]  T- C7 {3 K( M9 c6 n. J2 o+ B快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   & d- N- e6 m! L2 f8 u" Q
妳有試過?
9 h. U( }7 q+ [* x5 x2 Q' [# v
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次