即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
* r) a$ K% \2 Z4 y/ Q; a而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
1 g% w' {/ j  h' {+ i8 N. d* s其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖4 `: i, `) _, ~) i, ?) {
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
/ o3 c. y8 N: w! }4 p唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   
/ ^4 B" ~* g7 V6 o7 nCdtv一直都有人喜歡覆舊貼
% d+ S4 A2 q- T7 X7 [而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒" {; O- r# O( ?2 T; c! H" N6 L
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
. u- q% j) e' _6 l; e5 T) U但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂& y7 V4 W) B4 g% e# @
唔知呢到 ...
" V/ W, s) r( ^6 y- k' B7 X

% I8 ^' b! M( ^, F2 S/ |; e, X! ^% w我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
: B3 u) p, x9 s6 y& v6 A/ z1 O' _兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
( d# O9 c- O) P* p. p( Z( K6 z9 D! e! [$ B3 K' [
1 K  O* y0 @6 v, V1 x
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
) O# c2 ?; {9 b: h, O( X# l) y9 F% G, y兩睇....
1 s, f* i3 E- F5 h: l: _4 G
6 o3 }! \0 g0 D6 ?
冰山一角其中一個例子" O2 c0 i* z/ @$ r3 t( g

" w* z" d- s: @2 b
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   7 w4 |- g1 q, Q9 T

8 S5 I9 [% k% J+ u; W: J2 u/ ^8 R8 F  Y! C
冰山一角其中一個例子9 e2 p6 P; f7 k7 b; a
' t* G" G5 x2 h+ e# }
& Z. e+ V7 t' D5 G4 F' ]9 j
肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   * o/ j2 [7 U8 _9 X' w
強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
# ?7 ]: S1 t- E  U$ F依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢/ K0 r% V# t2 x5 ~

& }' X  T$ ?+ f

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。4 O$ t9 f. [+ v  X
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....) K! x- g# f+ P1 c$ f

7 w8 k/ q8 V) \1 J+ [我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X3 m, ]- i; {9 M: m8 E
1 ?1 ^/ s" o) H' F

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   
7 s+ v7 F! r: m本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
2 i5 i. P3 _5 ]6 M: |. E我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....) \# r  d& ^" d  z* e! u0 Z- c

. a. q' k! l2 u我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
4 S0 |6 f4 |& V, }
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
- ], D) ^' h5 E5 U% h6 j; thttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html3 \6 V3 n* K* ~' m) D
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 4 h: k8 a/ n) Q9 R$ @, O, O# e
求教 5 y2 F2 U: D& U" f6 z  n! _
0 v7 `5 G4 h+ [. c5 Y

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   - X1 O! F& W+ G
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
  q/ {( J$ q/ l' o, _: R! Y  P
/ z6 l  ~  A. `管理統計 - 全體管理人員
5 H0 y$ {$ C) V# E4 ?http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律
2 u' n9 a) ?* W" Q/ F可惜某D人唔識自律8 F1 Y8 v1 }# @/ p; ~5 W3 |' l
無公德心 , 鐘意做缺德野3 `) v6 t, s$ d2 p' n: R

6 B2 L0 A5 [; e! m! ^4 ]% D: R0 X1 \8 U. u3 J2 S0 P1 X

7 `: z# t8 u; V  K7 @  S9 d6 ^[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-4-1 23:56 編輯 ]

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.5 k3 P0 w% d' ]$ t- A. C
好勤力辛苦晒!! , n2 M7 p, t4 X; ~
3 _/ O8 \! u4 B
" m$ ?/ q% c0 R. y
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   / \' ?" N; |- D4 l
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
6 ?. }! `% b+ D/ ?7 `+ {8 h; r3 e/ |+ P6 x  w
管理統計 - 全體管理人員- G! P. @& B% `# @) ?) K4 Q  M
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
. a0 R3 }) a  T" y$ J一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
) I8 _/ J; H0 ~3 I" ^& R7 f; ^有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。" H8 t  {4 O! s  B6 X! \
- ~  O* h$ o- n8 M  ^, d/ Z1 [
求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.; B2 @: _+ x% H0 ~7 [4 d
時間許可的話就可以幫大家.# `9 I% z1 _) \) a2 ~6 W
3 N4 Z9 z, E1 I6 G* t7 p- Y) d
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   " {$ ]* z" r6 D4 D, D
+ |& g3 g9 n+ z. @* J* r
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
0 \' {8 \3 J/ `& J9 _3 O$ xhttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
' C* ^+ ~) t1 u1 }6 E定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 3 X% _, f( F, `2 z, k$ d8 f
...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
8 w: c3 [" W1 L0 L" B; Y8 v) h8 J) p0 I4 X# y
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? & X* z8 P2 T& [- z4 P9 g
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
1 H' `2 N. L% z9 q定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 5 u; k+ s9 ]% J* S; o1 Z3 J
...
5 o$ A7 k- Z! L# S8 ~; J# O3 r1 S; T/ x
姐姐妳好,我沒有惡意
) v$ h5 K! Z2 F4 C9 G  `" s( ^我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能0 J: {& z9 r6 m9 [
版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例
, ]4 H( q8 N$ H; {- F+ ^! ^用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。6 G% A* p) S- ~  _: ^& a" r
9 p4 g4 L2 X. L' f; `
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   / W2 q6 d* `& l8 X4 Y0 O1 {
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。3 x% o, @+ c4 a- }& h. p5 H
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。/ N) T* `( i+ K$ F. W# D- F8 n. |% z
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
4 F  @  J7 |# F ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   ) g( U0 f2 R/ t- P& B5 g2 ^3 i( ^8 f

7 k! g, @; ~! V9 m3 F) z- {% }2 K8 a& [6 R& X, |/ t1 Y" H
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見$ ~# p8 W$ W+ |" B' f0 A
兩睇....
8 V3 z$ J- Q7 l0 e  `" F
* X# U* q7 O1 R* f& \( ^' V4 i
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
- R' ]5 n2 M6 [4 a好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
6 Z$ a* M/ C* [) x) q- \一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。9 [/ v, ?. D+ `. B3 A
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。: C5 Y6 R/ F! M) u9 E8 T
...
: u$ F6 T4 Q6 }8 F& E8 [8 n- t
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶