即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼0 J3 j5 R. v* E, Z7 `: M/ r7 ]
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒' Z1 E2 b! e* T
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
3 D/ M% S) T1 B但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂3 |- d/ U7 M7 U8 w
唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   : i0 B# r2 f/ t9 j( [9 ^! ~
Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
% }0 ?8 L0 p& d而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
* H! E7 b0 H" o  m, P" d其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
: [* D( W6 Y0 ~, D/ }但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
) U7 ~0 s0 Y$ X& u+ X+ B+ \唔知呢到 ...
6 _2 t4 [0 c) k& `* j  U; O, c) a3 ~! ~) y6 p6 z
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見2 D4 q& f! r% w8 E* R7 c
兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   $ f+ q4 y6 q2 s  g
% w# ~4 z( p( ], f0 s/ E$ ~6 S

6 [# o% @3 U/ q& x我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見  X( ~5 A- f6 w- |( b% j
兩睇....
; y& K1 m: b6 @7 u& ~0 S

! C' X& u  P7 z; I' `* }( K4 z  y冰山一角其中一個例子
5 i1 R: s- U: B9 ]' Q6 }5 v3 K6 F) `( e3 S$ m
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   
5 H7 j. k. v9 K1 Q4 X: O( D8 R) [) U% {3 v2 c. |7 f
, E# H) B! Y7 Z! ~6 l3 a+ Q1 l
冰山一角其中一個例子+ l# G* |6 ]: O2 |
& A6 P0 r) V4 Q
/ e2 ?* ^" q* Z6 A7 {$ Y! W肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   / i+ z- a9 e3 }4 e+ ^
強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
. [% x  r& M7 ^( @- m9 ~9 a
依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢5 Q& [: J; g. X6 C/ [
5 K' ~8 A% g8 o4 E% ^; _) K& y6 x

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
2 m. B5 D3 K9 O我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
( u! n0 n+ o/ n/ p/ j& A  l8 d! @
2 H) H" z5 ?( E+ D+ D9 w我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
0 Y% C8 w2 X5 }6 L* t8 u  ~# Z. a3 e2 E/ B+ t7 |+ H

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   
! G) \3 X# |' C& g. |本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
3 F' v% y9 @4 [* A5 A我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
* a. z+ P8 l" A# {. Z
; \& d0 {: H3 i我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
% t0 N- a2 O% S/ j# `
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
3 u5 }# h- l& _1 e  F+ c1 U+ Z1 phttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
1 d' x% W. M( z9 x1 M定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
* X" F7 T- z, E求教
' g8 B: V- o1 u/ E+ h8 M$ F- f2 {  ~% l! J8 d

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   
0 G! G, i1 o- `要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
  F) U4 Z7 \8 O% m% d( v$ x5 m$ P, D
管理統計 - 全體管理人員
/ d; Z2 Y9 E) }http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律: v: T4 m6 Y. H
可惜某D人唔識自律; O6 n2 A& l8 u
無公德心 , 鐘意做缺德野! }! a: {9 a9 A" o' {, \8 O1 P+ o

8 H. K# f2 @% N8 d( {5 z5 q4 ]+ N2 W

3 `) ~( i" R, [1 I[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-4-1 23:56 編輯 ]

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.; v7 g7 z- t: b2 Q4 r2 \6 h
好勤力辛苦晒!! $ }- ]# Y9 Q# F& E
' y9 k6 e  e8 Z$ l" G; i/ o$ P

. G: ?. C5 N5 z& O
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   7 u- W; I& E' O
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
. i8 k) Q$ Q5 u& W7 A5 Z; o, d% u' I" k, [" m
管理統計 - 全體管理人員
% ], Y" x, L# \http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
8 d# A* R4 Y$ x- _/ k7 L& K& X* R一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。$ H# X: B) |2 k4 u5 p, L
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
3 @$ ~. s5 p0 t3 v3 C  s% l6 p$ z0 b! g
求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.
7 a5 v9 B, |( l2 l# c時間許可的話就可以幫大家.
8 S- Y1 _# W1 M
; a/ t! m  x# T" C0 Y8 t5 m3 N
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
' l8 x, R+ Q1 L, ~! T% k& c) S' k, ?" f) u; b# S1 s! q* V1 \. j
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? : b9 z+ K0 O9 j1 E  X" O0 k$ O
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html! y6 }' A7 f/ R# T% C* _" M; T
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 $ t  a! X. P- H
...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
; s, C0 t$ c- z* U$ \- _5 M8 ]: w2 x0 O! j
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
/ ~3 Y# K4 h( i; Khttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
8 s+ k( Z6 B, x  B定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
2 R* U* }- t/ ~# D3 c ...
7 J& S' h, U- v
- d* z; U+ a4 [2 [4 K4 K4 ?; w
姐姐妳好,我沒有惡意
; e( A6 }* a4 L! y% t) y3 P! k' y! E我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能5 [9 O; C" o7 g( \) J* S* i
版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例
7 {$ W1 s& }& z7 L" a9 F用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。7 q* T* w* V# U; J8 l6 E+ [$ \; H, ^

. o3 b0 D- [5 g" J
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
# G0 R5 [1 T+ [3 e# R: x. b好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。0 Q$ K! L& X2 A( X9 |: l
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
. F! @2 Y9 Y& ]9 J+ Y$ f有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
, K. `$ X9 }3 K- t- M% j ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   3 p: T1 ]% b9 q+ D
# ~7 n) v; e0 x" l; U
7 z6 S+ A; l: ~) K8 O( K
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見) n3 K1 P6 J2 n$ s8 b8 z
兩睇....
! K9 s2 i2 G$ m) O* L
, e4 f+ @1 C/ k: x( J) N1 W, [% y
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
& G9 a6 L, k# Z- l; o好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
4 A/ C3 B: g# `% O& V5 U- E一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
2 H4 }+ b1 K4 a% y1 Q有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。, N8 Y2 Y" s( u4 D. g+ \
...
! ]4 f$ V" f+ S0 U4 B5 ~  R$ g我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶