即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
/ s* r; |6 e% D; i" i" N5 P% w而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒" ^, X! d; V; Y+ e3 Z/ X* @
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖! ^3 |- k4 M3 E8 n
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
8 f7 k4 y% {' {: L! R' P唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   
8 X# j) K* |- I' uCdtv一直都有人喜歡覆舊貼4 |- o3 O8 G& a& `) J; y
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
, |1 I& c6 Y8 T& t0 `  X7 O& ^其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
5 h4 _1 o! Z$ [' D0 F但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
  M+ I6 |( t  E0 z: X; ~唔知呢到 ...
& F. P7 T/ A/ ]* e# R. Z* E9 [5 t: U5 P
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見; n8 n4 `  o5 J) v) M: s6 l
兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   / H0 e& O0 L/ I8 r: k$ r7 |
; H+ q. }$ M# T# K8 e. z
0 e. Q0 H& ^4 R# ^+ k: p% O. S
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見1 A& X( @% P; ^- X% \! i, K
兩睇....
  f& \: S( c  V0 B: l8 S
- j5 p% Q* N. P+ Y. h0 [冰山一角其中一個例子# y5 E1 N' J9 K* _

. `9 r' s" ~, d! z+ S' P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   $ F( x' U8 ~  t. A  z9 v( Q

8 r! k+ _2 ^. b7 T; P- H* p; Y- K! P4 q* x; O
冰山一角其中一個例子8 H3 {1 R2 G1 M% ]4 z6 \1 s

; x, `7 I  E  v; {232748
$ d+ T+ K) s3 t: _7 v肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   
& L  l  A: X) L# g8 `6 ~' X強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
+ h( p) y. S* K7 j1 I5 b依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢
0 l3 ?8 h/ Y2 [- y* z# ?0 V4 ^# m7 |2 z. r8 u+ X5 b

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。  b7 x, |8 I- j* m) Y& D# H
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....0 @; b( I1 ?- P' m% f' |" p
7 H8 e: ~2 E  H! ^4 t
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
! v8 H. s! ]5 _" z3 n( S) f' \5 _4 L' ^+ I2 z( P  A  B" {8 j" N) a7 q, @

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   ; e: f0 T) q1 V: ?- Q
本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
) Y8 \# e7 G# Z$ x3 ^我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....5 x7 F3 z8 [0 p8 E
$ Q* P1 P4 b# {
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
8 N, b; A, Q- O1 |. }* Q1 ?
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? & T9 \- B/ T  _: l$ r
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html! O; Y3 t8 f2 A  D# U4 v( k4 c( N, Y
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有   r, X) O# l& t. i/ w: b$ W: ]; v
求教
8 _/ [* h1 b) u, ^
; p9 t3 F9 |8 M7 |5 ?$ L9 k[ 本帖最後由 squirrel99 於 2020-4-1 23:34 編輯 ]

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   2 s$ v- P* }% M) a/ Y
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 1 v3 {6 |& B  t2 v5 }/ A' M, ]
' |) H4 _5 d! ?
管理統計 - 全體管理人員
+ C+ d, n/ c3 I* Xhttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律
0 C" y& E: ?2 o- C可惜某D人唔識自律; w+ M$ m+ O) C0 r
無公德心 , 鐘意做缺德野) t+ {8 O4 z2 g6 Z
3 H& x4 y7 y  E& J. d
& a3 s- v5 r0 i, i

4 }* \# F5 ?. ?$ u[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-4-1 23:56 編輯 ]

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.
. W  C& b9 I3 r  ~; ~& `' _& t! C好勤力辛苦晒!! 5 E5 F9 U2 R, l: r0 Q; [
  @' y% C* b& V( Y# A) E8 ^

( z, j( x% [. Y" O7 R* z0 y! a
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   
4 C( d$ J6 A; C$ \, W- F7 ]( G呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 : X0 P( ?  d5 Y' ]

S" l2 `' |& G, o# g/ k3 l管理統計 - 全體管理人員( k% z2 H6 W- Q( ~+ |% ^4 j) a: H
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。9 U8 o7 e0 d1 S: A
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
  V" k  B4 X' _* C有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。( {5 \2 v5 E) y3 Q9 N. u1 X
/ [" Y* O8 U7 v7 c5 x8 y
求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.
( ?% l% _: W: I時間許可的話就可以幫大家.
) P) A6 D9 N* @! s: E% C9 ]+ S+ I  i( k
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表     K- @2 j9 e# W  g$ k
! E( M: L# s! F+ ~% H' h( k5 D
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? " e' k3 v% y) e- `/ {1 y' I
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
: [4 ]2 A( ~1 k4 h( ^& L% F& k+ K定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 / ]* j3 u+ ^( |2 o6 A+ y
...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
4 g* j' |, N5 h  @5 q! \$ Q# ]9 n( }* g4 ?1 @. a
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? ! f3 T9 q' f4 l2 H; y
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html# Y4 F5 y  p8 W( a* A
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 " M/ _6 O  w" c1 P+ V+ T
...
6 {3 B0 p8 Z, V1 J  I; n  u2 A6 a' G
姐姐妳好,我沒有惡意  G' d7 T, e* S
我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能
+ m* F# E% I" J  v  Z6 a, E6 u版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例 6 C" K- J/ G. f7 R; [
用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。
  p" U0 x" R2 H; i# Q6 V2 j7 n$ @' C% }3 ]$ _3 k
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
0 Y6 [, x8 ]$ ]1 u5 Z9 s好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。2 e; K7 a: P+ r4 N" `# N. R2 c
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。# j/ T4 c; B! t4 t2 y) @1 }% R
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
; [5 H4 F0 x9 o+ B  M! f3 i1 x ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   / z" a, {1 _1 c% f) O% h

" `5 {( ~' S; P% M( A* C% ~, k' L4 [! V% L* z
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
0 A- f# @* ~, W, n. O. y: u兩睇....
3 `/ K3 Q4 l* e" c
: b1 I0 `* U' ~
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
0 C/ A" G! [/ y* r/ P0 C, ]) d好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。' D1 C/ d4 p" Z) E: A( @4 @  c
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。4 U+ [5 ~  ^) ?# S3 T" x
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。0 [- E% m  m# p' s1 u* T. i
...
: x8 W6 K7 ]4 v+ P/ Y6 r4 J
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶