即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
) b7 T! {: v, I4 h) B8 h而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
/ ?. {- e. D2 O' n其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
, ?) s3 t  p6 `, j7 d$ g( f但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
6 T1 H! l) U$ _4 z- F5 |唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   
( K: ^! V8 _/ A0 y. t- t/ h! K7 E/ GCdtv一直都有人喜歡覆舊貼4 g$ _4 h' R; K* ^
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
8 Q8 q/ ^/ r( g0 Q' o其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
( f. Q0 f: F$ g( _9 ?& U# s5 M但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
4 [- j3 n) L( j; a& C8 u唔知呢到 ...
: r1 B4 v( N7 O: R8 B+ R9 x4 R$ Q
+ C2 \6 J- I* k5 ~我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
) z2 |1 I3 b& ^) u兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   ( H( I$ y, S0 @9 y5 O; t; M' ?
" H  s7 o9 A0 O  m- m7 T8 q
* S* _6 {/ s8 ~# b1 @
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見% A$ G# Y  d+ V8 R  H2 ]  ^
兩睇....
- l) }5 O3 c) ?4 ]5 ~% \
! s$ n0 B9 G/ m3 U- }
冰山一角其中一個例子
" c. T* m: ?- }% |1 X: {* p) v1 y/ g( m" o" J
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   
' b* c' I, }4 L8 u8 G
  [. f) }4 L9 a- V3 Y* s# O$ u( X1 \
冰山一角其中一個例子/ c  `3 f0 A/ C* q: T
+ z) m! W$ z% I1 i
3 {# @. W! G5 H肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   0 y+ y% Y( q* U* y1 T6 Y
強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
3 b2 V" Q  J8 Q4 `/ X6 m
依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢6 N6 A0 J# [& z9 B, U( ~

0 P2 ~+ y% j( b6 ?

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。1 `' d( ?2 ]8 d) b, Z
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....( ]& A( r; g  G) H9 W# |4 a
0 d; Z  M: ?# N; W" z" ~2 Z
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
8 X- S" q/ d9 o* i- B/ h: F3 \1 t3 X& }$ m4 `$ k  k

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   - O/ H' f( `" |# p8 c
本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。) V0 B# [' m- g$ s- T  j8 X$ ]
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
% B& b3 A. H& b  h* Q2 O& b* p4 j& S1 w
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
" N, Z% L& u/ p( j. A
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
3 u4 T7 l3 ~# Y- K9 O' a! c8 e- A- Dhttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html. [1 m  d$ @, V7 g8 w7 P
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 ! v/ H: W: t/ n; P
求教
# Y! _% t4 B+ _& e# ?4 Y; X+ J# U4 g7 J7 e, p

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   
, X' D# T9 ^3 B要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 ' _+ s; d5 k$ W
9 u) C( [, n0 _3 Q# H* W# Y8 ]; w. {
管理統計 - 全體管理人員
. D% W2 N+ P5 H# ~" ihttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律
6 q2 F$ }4 O5 f6 G  [# ^可惜某D人唔識自律
# W. R$ j2 u; v4 c無公德心 , 鐘意做缺德野$ M0 v1 D$ Z  D! z6 ^# U7 Y

6 v7 T1 ^, A* J1 u, ?6 J( o! M/ l, u5 A) N4 O4 C
% p$ D4 q1 F5 g" M6 }, W+ l1 c; t

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.4 j1 q4 i! u7 k  y' b1 ~  L
好勤力辛苦晒!! & f0 p0 c1 ?% V$ e; b- Z, n

9 y' v8 ^3 q! k; o9 v( v! x3 J' h/ g
* c8 l; I6 |. F. r( Y0 S! o4 h
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   ( j" Z' n( G: z( m+ o9 S" Y2 K3 i
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
( E: q$ n8 n8 e( L
: s6 I3 Q" j! X3 j/ H0 u* d& H& N管理統計 - 全體管理人員8 ~2 L" I5 {6 I6 f* @- G8 [
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
- @. C9 V1 D5 U! V一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
2 S7 X, T4 Q1 K; R! A有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。* n" j/ k9 x) S. Z

) z9 O9 }$ c1 M+ g" I# V/ b求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.! D" I( e# m5 x$ }
時間許可的話就可以幫大家.
, Q$ l' G6 W- d( k6 v
5 p5 x  L* z8 Q0 M1 O# w
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
2 T; u+ k& |5 I4 q0 X; I
6 d! e6 u5 @  Y) Bhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? ' Q" |, |4 N5 {% P
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html" U7 q0 l8 y; W+ ?0 H
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 9 Y" t% {5 B# E* n% c
...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   / F! i0 w$ C- ~" A
' s8 a1 i; j7 K5 e2 M5 k  E1 C% b- W* b
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
1 B4 b7 K$ O4 g$ u3 Y6 Ghttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
8 ?. Z9 E+ R4 r( b* ^定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 8 F9 P; y- L/ k, ^, ^1 ?2 R
...
& r9 @" _+ J, S3 b7 f/ L" n& B" z

# A6 }% i& U' l' @9 u0 m8 }姐姐妳好,我沒有惡意
  p0 O. ]8 e& J0 o8 H& z7 i我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能
' Q( e. K8 ]7 |  ~8 V; P版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例 7 Z3 v# D( o. I0 ?
用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。2 U, K8 G8 K/ a8 s4 N& ~, O

# R- O, z- _* T- Z
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   ( Q  s; A* d8 ^; j
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。' a. w9 d; G) w& t  G9 R
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
8 }$ U3 ?' A) K6 ]1 m4 ]9 f3 ~' D有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
6 [$ ?$ H& f  r1 W2 t  B' j ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
4 C; ]! k. S; c8 V" n" P
' r% O' P. c' C' {7 l, u; Y
6 F/ M& I* m- e# w8 w$ ?我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
) J4 B, L4 u! k兩睇....
! z8 D1 z9 K% B# d; `/ s
, Z! n& j3 ~' d/ c( s( `
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   6 N/ L, X% {+ t$ r$ P
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
4 d. e- S! M- b, D! ~( X" j9 F一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
9 z; R9 r& D1 @2 n4 u# T# r有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
& l) _, {" ^. ]: M8 D% K8 s ...
9 \/ ?, K, f9 B4 Z- O3 e; V
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶