即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼7 N, [6 c  x; C0 }  _( n
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒! j6 t* X; }. K! d3 W. O
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖5 m5 J" i1 Q( p/ w; `$ i$ O: I
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂) q2 P' I( r) B  _
唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   
: O5 Y- O- R7 \4 H# a/ i6 i6 `Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼/ U# M- m" E1 E# _' c" b
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒" V& F0 Z9 E) T# o( @
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖1 g$ t4 p1 B7 {! x1 B3 L/ }9 o+ g0 t1 [
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂* f4 z; B0 ^6 i
唔知呢到 ...
2 d& U+ ~1 ]; |2 ^8 ?; s: c. w% V4 w8 H$ X5 I1 R8 K
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見  x+ p- O8 ^: \, U5 F( l" I$ X6 {8 \
兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
6 }* }: I2 o9 X' K0 b- N' \9 h& s! C' k2 |
' S' t! o+ X' K/ E& I
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
2 r* R- L& q) [! n兩睇....
9 B) Y3 }3 ~# }" C; j; ?

. j9 K/ h( K, N& \, b; T0 h7 B冰山一角其中一個例子
! [3 x4 X. h1 z0 j. |( _5 N) Q: c9 k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   ( z; D# v0 H/ z' t7 ?) Z  h/ C" O
' g9 W( ]7 c; ]: _) V+ L
6 P$ C7 T4 }& S( i! e$ k6 a
冰山一角其中一個例子
' M3 L) l9 s# Z& |, j/ ^
2 C1 u  x( K/ m2 Q' R  @232748
5 N3 n' T; X- q7 |7 [肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   
$ E0 t% R3 [, \強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
, P1 e# v. t4 i2 ^: l- v依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢
3 }3 r3 M  w; y1 J7 S7 g  ]
% @% @+ [; n4 Z* u+ W& e2 g8 d# _* J/ h- M

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。1 c8 C; F% [! b3 K/ M$ ?6 }% i  `
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒...., r! A' s0 t4 L; G- P

5 d4 n/ Z4 K3 ?1 _! f& G我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X6 l' q1 y+ g) T4 B+ h9 T8 g, }

' ]$ ?: E4 W1 v. X) J& M5 ]2 S[ 本帖最後由 ant 於 2020-4-1 23:18 編輯 ]

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   
) l  m( t% I$ G4 E本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。0 N/ _, a, {) Y: c: m1 S2 v
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....0 P- M; z  {3 T$ s0 r: [9 {
5 ^* F" T6 v* e1 w( z$ P3 U
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
7 E+ C% j" i9 L" f. F' ]
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? " d) v! T7 s: |+ w. k  @
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html1 W2 x6 G# t9 L2 a1 d$ N+ Z$ [
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 + `' [  d7 L8 R! [" H: h
求教 : y) J  W& M) g6 m
7 c% v$ @3 @) K; e

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   
3 O- q1 K$ I( y# @" b! Y要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 + o  a3 l* E1 Z0 G4 r! W0 I

* f( [# U9 u+ G3 O. o  |$ O管理統計 - 全體管理人員
8 E5 l; w( k: q5 K, b9 whttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律
# K$ |4 E* f( X! D  [7 q可惜某D人唔識自律
; e; ^% r6 k/ M) J無公德心 , 鐘意做缺德野
: ~2 C8 w. G6 e& s7 e
5 E2 z+ Q3 X+ b
0 h) l  \; Y% _' T% l+ n' y( ?; w8 y1 x8 I. E3 E' P

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.
  m4 C2 @2 H( t; S/ X0 h好勤力辛苦晒!!
2 Z, M& G3 p1 |9 V6 \
$ ?, N- M$ f, K7 [9 E. c; f, P# H1 L/ {2 F3 {8 h/ N: c" w3 z
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   
; F- b" [+ r- c6 f4 a3 n: J呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 ) X, s7 I$ D; X$ Y4 B1 n& D
( D5 e9 E' X, }% Z7 h
管理統計 - 全體管理人員3 O" Q5 b% e$ [6 s, Z
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。' O+ Y% E" X7 x9 Z6 F7 j+ N
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。* F7 [. _* K2 c% S% ^
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
$ L; I, ^/ h/ ]/ ^! R6 Q& x6 F
5 ~+ k) m3 Y5 }9 c, j求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.
7 N7 a* ?) N. l1 J時間許可的話就可以幫大家.9 H: C+ J4 M4 [$ \0 c
% _( C% z9 a2 a5 |7 a
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
( b5 N8 U* I! K4 w6 L  D3 `8 k8 a5 d8 [8 C' ]
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
4 g# D3 w8 X; fhttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
& D6 z) B, X; v  c3 U5 m0 S定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 2 Q* S& J% `3 J
...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
& M- {% a2 U/ F& l7 y8 a
2 N2 t. m6 n+ R* Yhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
: M" y. u' ]# V& L4 L$ _( ohttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html! I2 @1 M( r! P
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
9 j% z& a  D6 D9 R" a ...
: B" p% f4 z8 H  ?% a5 Q* L$ T2 d% [% H9 V* a# t
姐姐妳好,我沒有惡意
9 T) G" B9 W1 k3 o- o我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能
, J4 ]* a. e: p1 Y$ s版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例
. V$ o5 q# W7 _: f5 c用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。
1 n: F+ s1 e0 z% v
0 X: Z! {: h+ T0 G4 ]! F
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
" `# C9 y) G; X7 R0 d/ Z8 r好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
4 _- A8 R2 d5 R一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。3 d+ A6 |! ]$ B# k  _6 B' S7 ]
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
8 t; q' s7 D6 D% F/ V  b& L ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   ) Q( h/ n2 I  |9 Z- X

: T& C) ^; Z4 `; J& o1 k5 C: f7 X1 H: `0 M7 H& p5 H5 f
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
5 k: V- D3 i. X1 D0 }1 Y3 h8 O兩睇....
7 M. c$ ~" W) e# B  R* D! a  V' v2 q3 j3 a  _7 A8 i
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
9 }! Q' o/ v+ {+ B9 B好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。+ W) y3 ]0 q: U$ W( ]0 p
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。  }6 V) C& t1 x+ r$ m7 [/ E! e
) k/ h# y: H/ E; p ...
4 ?. P1 y' w/ K' N9 Y6 G, T我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶