即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼  `: g( c$ |' c- C  ?
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒* }" m' m3 q8 h6 ^
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
; ]" e# v% \  r* C3 X# ?4 W7 s3 ^但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂2 Q: f3 n& r8 z. q2 P$ _
唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   $ u$ G+ g7 _7 ?( o# R# e, [* e. H
Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
$ x3 a- C$ f! B+ K而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒% F' W" W* z" \3 @
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
% q0 J/ h  _* s5 i2 y# c' o但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂6 ^* a1 P' s5 }
唔知呢到 ...
7 C" ?3 I3 L+ J9 m$ u8 b6 M: T" e, H9 n9 C
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
8 P! \8 D6 K& s1 E1 F* [3 U. t兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
! U2 }4 ?  o0 K
6 K& F  H4 {& x7 D
8 P1 w$ e1 Q1 T  D我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
/ S5 }+ W& g8 t6 p8 S, E兩睇....
$ e8 C7 U8 K: Y; @7 y3 Y

7 K! D3 z& B& C5 @, o" b9 m6 ~冰山一角其中一個例子
) f$ o" o; Y9 [' K7 a( C* v% v7 W% ]+ s' t% N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   * B7 w0 L7 q4 c
* _) L; a+ x# E) ~. X6 |0 i% l* w

3 }! n: q: E9 s$ d& Q7 \冰山一角其中一個例子' |9 q5 K0 c" x8 a  {! Y
) ?7 P( x9 m/ J* O$ \
0 O8 C( i; T6 i: r5 m3 W4 F; ?) W肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   ( k5 Z3 W1 g4 `) v- G' J$ Z
強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
1 p  K5 P  P, \  v
依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢% K; x' T; P3 Z  N- D
% o8 U& `, q8 f

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。$ j, o% }$ G$ ]8 J' H2 Z& f
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
  {" m* Y3 }( A. N5 z- G$ g/ M# ^9 v5 C# y( O) ^
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
8 l& S  V5 \* R4 @
3 }1 p9 c/ z5 ~9 m5 d& u[ 本帖最後由 ant 於 2020-4-1 23:18 編輯 ]

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   ' s. e% G$ |3 K) ~
本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
( C& J6 k" H# y- }我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒..../ [$ V' I3 ~4 E( Z7 P( U' {" U

& E. v( j, Q4 u4 i- a我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
9 u* E& M0 O6 v% r6 K2 S
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
7 k$ y9 |# W# f' r$ T5 |" ]# @+ ahttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
  M+ P% L/ l0 s) [定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
( F0 \0 l( O* A求教
1 ^. ?" t3 T- f9 g9 E9 s5 H/ S8 R- p% \2 |& V

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   & H# w4 L. d; A1 `4 f! g
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
# f7 H# M+ Z: E* B8 O' Q9 c7 h6 U5 N: X1 B8 F1 O2 I
管理統計 - 全體管理人員
, u+ `; w1 Z1 x6 h# C/ l  ^/ ehttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律' U8 A/ k: S1 L/ p( V
可惜某D人唔識自律
  a# h0 i+ y% ?; O" v無公德心 , 鐘意做缺德野3 v* o4 o( v" o1 H) i9 Q+ P

4 u0 l; u+ Z# c/ R% v0 o8 u9 }* H+ m% M
- [5 @9 T4 ^4 F' H+ u$ J' \5 e

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.
4 r# ]; Y  z" g/ r+ R好勤力辛苦晒!!
! V+ m" f: p# Q2 J4 d, w% y/ l5 z% y8 u3 I

w, _7 {- k6 A" z$ R
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   
& q/ e( s. A8 g; s6 p呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 / Z  G+ W& y' g8 ?

i- i7 }7 ?& ?1 u2 J3 \管理統計 - 全體管理人員
0 p* C  Z. H6 Chttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
$ L' i- n, r% {+ o5 _: e1 P3 T一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
' ]9 p$ W" ]( R- `- d4 ~8 N有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
7 B6 F- |! y- Q: o- w7 ^# ^& a; A4 X0 v8 y( g! u
求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.9 c" O: D3 V; M4 r/ }% H" K
時間許可的話就可以幫大家.
) |& c5 A4 i. ?' H% G0 i* c: K# s$ @, F6 k% T4 f
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表     v9 [2 v, Q1 W/ M

, [. L0 S+ K9 o! g; q$ f0 ohide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
- v  Y& _& m; n6 Ahttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
3 Y" ]3 _, |# k; w, k) X2 h定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
% w  W; }( i" i2 _2 C3 ^% s ...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   : D: F2 S6 s) L/ Z; {% y9 U

: d# L2 F$ i4 Ihide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? $ X- Y1 q* [- ]$ i; u) |( T9 V
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
2 a  S0 k9 q! T; S( `定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
' C4 f8 _2 M$ M  D: A ...
  g0 r4 T; y& r6 d' }3 r. `: E8 B' i/ L" }9 s4 V. G
姐姐妳好,我沒有惡意
; m' T. u$ s, ], D. i* w: E我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能
: K/ G( v6 f& W' o版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例
/ s. {9 K; ]2 p/ b: g$ Q2 G# n用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。
/ T& h; ~1 @$ ^4 c
( A1 Y0 |& L: |" d
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   . m% Y" H1 b/ K, m
# l4 X4 |+ }. f) B  `* D' B一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
$ o; W9 E& u5 B: a; c# s) N% c有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。# S- g  X: I7 e6 K0 C2 E$ a  k1 D
...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
+ ~7 Q* j: ]  b# k. f# i: h  A
2 e/ q, Y. a6 Z6 _9 B6 j( y: o$ Y" b  v
' o0 O& C" g2 V# j5 h, b5 L9 }& p我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見2 B4 r7 B& a1 H! S) X
兩睇....
5 M' [, v& ~. l1 S/ D/ @6 E2 f& R9 v, N1 B; W$ P: J
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   ' m9 O' Q1 b* x" ]8 P- s
" t8 H$ h: Q3 x3 \/ M7 T一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。5 x1 A+ |, {, n* t4 u
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
% W1 Y' ~; _& M4 B* v/ z ...
0 r" ~' ?9 [2 A1 b) ~" K我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶