即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
! r# p! \! s0 O6 I# \6 A6 R而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
- @8 r/ N0 g' G其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
5 n3 n/ _! |) b# N* ?, W' r但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
. h  K0 [& V2 p$ t. Y唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   1 s0 w1 o3 N4 v4 ]& D2 d1 d
Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
5 Z% }  K: F, K( ?# e而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
  i. i2 F7 P3 M其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖' L' u( V# i- F% k+ u
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂5 [8 {( n8 q6 @
唔知呢到 ...
; N" X9 S. v0 l7 ]0 v- g, ]9 {) F" X: y+ \9 Y
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
, a+ T4 S/ h% u% A兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
% A8 U4 x9 i$ @: \0 d9 y% }  f; @1 L3 N- Y" o% N+ u

" e# r" x2 L& Y0 o4 A我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
( S/ P' i8 ?- ?% [4 l% m兩睇....
: P! ]* N5 z3 i$ j
0 D2 z4 G, V, ^% n5 Q; b
冰山一角其中一個例子- I2 D8 d2 A" `) u* S% K) ?
( t7 ?6 z0 o) [, o& X9 H+ Y# O+ z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   
" Y, {/ |3 g+ o% g# V! w% y/ B3 {- F3 a% P+ n+ S  ^" \
9 m0 e: b" V3 [: U
冰山一角其中一個例子# ]/ J! y0 i: s/ R
  j4 g9 P" O. I
  u; j( w8 \$ ]
肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   
* T# \+ v0 C2 M強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
2 f% ^3 Y( V& f7 m
依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢
7 l) D$ S* i8 i, V+ S- J2 h$ n/ |- L$ Y/ L9 Y

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
6 ^9 Z8 I& J) C0 j% B我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒...., A% w' b! P3 g+ r5 m5 J
/ e" h  M3 G8 e0 _. i. \% Z  J9 G+ w
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X% x2 O$ k/ D+ g3 f- S/ P4 A

7 v- q1 p' \2 A  g1 Z& ]8 k% P[ 本帖最後由 ant 於 2020-4-1 23:18 編輯 ]

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   
! f# q: `; `. _本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。- m( r  d: P1 Y1 k3 n; N( ~$ V) J! Y
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
: P/ d) c6 a! Y" o- Y, q4 M4 Y8 \) W. T* ?
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
6 Z0 e$ j4 b/ o( S0 Bhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? * q9 [2 Z& P4 |
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
6 z( ?, U0 A) ?4 t6 z定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
# u: I* [- v: m0 J0 Z# I# s求教 2 w" G  I( c7 Y; j0 o7 F! t% X
) ~1 t9 v9 h0 m0 e; U: M7 y3 S. c* ?

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   
/ o2 ?$ z7 C  b要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
, r- z  p3 B/ W  r: V. l  y3 `
- D" ?1 \9 }( g0 n) t, _( X管理統計 - 全體管理人員  M2 x% x6 s$ t
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律- \# Q9 n9 Q" ^7 i
可惜某D人唔識自律
4 G( Q& I7 P( Z5 |! a" B( P  p無公德心 , 鐘意做缺德野. L+ G# ~2 V: j/ r* [
( Z: z, q9 c5 w6 y( ^3 E2 _6 W
; p; f7 [9 f# e1 d, N% J
9 w; d! Z$ A4 Z, l' Y( X

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.7 y: O* Y& O% d* J, V8 N' B1 [
好勤力辛苦晒!! / U! n0 i, p5 ?
0 a$ j3 p* V$ N; W: q
+ x) v3 k! H# i- n( N/ v5 G
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   
  A& m1 v6 \# w6 c- j8 Z呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
4 I3 r6 J7 W  i& n! ?- a' E% p* {
* z# ^1 u& h, p管理統計 - 全體管理人員% u6 G" g3 \5 x4 w
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
1 h& ]2 T0 L1 ~% G( {! `一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。; R1 |/ [9 r  t
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
  M" j1 }/ D3 l, K
1 U- C& u2 A) u, G求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.: h- I9 a0 N; y  A/ `
時間許可的話就可以幫大家.
( g0 e  {2 m  s
. I8 D2 y% j# P) K
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   - z0 T5 w& v& K, Q( w3 {
  v' q& }7 c! N5 [. w+ |, t
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
' e1 y( l$ B" |http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html" D/ Q* n0 i( p; L
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 8 ?, A) ]8 T! c9 M$ Y" \& O
...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
& J' R( A5 ^# _  ^( O) W' l, T5 ^- n
5 V5 T; b, \8 Khide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
" f7 g$ L7 s; x, X; E% jhttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
' M% \4 `, A5 w  Y  a; s定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 4 ~* h, D1 c5 h& g3 N
...
: T( e) m% n3 h, }" B

; p/ G% I# i( v3 l" h. m姐姐妳好,我沒有惡意
2 F* S  r1 F6 w" |我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能
; N: f1 s  p. D% y+ a$ f版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例
0 G  M. J3 m# G( W+ Z" H; H' X用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。, m2 p4 {$ e1 q% G) |1 E1 V
& i& F& ]! [! F; g: V
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   / _/ d1 o' e* m( M, W
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
. K' t) e0 X& U# }4 J7 j' l一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。0 ?0 i! @7 E: w$ s, W7 M7 r
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
) ?( V- s! Z0 h) ]/ } ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   ' G9 D% S' o8 J* ^. b% o

- I2 Y' F0 K; L+ {0 m9 ^1 L% m
" P5 T, `3 m6 K& g! `8 ~& Z我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見, i7 i: E6 y; W5 m1 k
兩睇....
2 j6 e+ x" h5 t$ T/ P4 ]2 e/ D" h" R9 U& a
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
  R; h" H  W5 G/ W# M' d" _好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
: q  a$ @. |( {, f一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。3 B( E3 j" K' p
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。' Z  `. E6 Y; P
...
/ ^) @5 g" Y; t" ]
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶