嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   - Z2 [  e- ?  f( U
願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
. C7 ^2 }# x& i) Z) u( d! L
, u3 m) V5 P/ l4 D
我的另一半,多時對我忽冷忽熱

回復 21# ba拉拉 的帖子

戀愛都係求開心,求合體,求舒服啊,唔開心就算啦,我都同意唔可以遷就太多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 19# misslady 的帖子

無啊,點解咁問既?
做自己,唔聽教。

回復 1# cicilam 的帖子

只能等待真命天子!
# l  P7 b$ F; N" F* P9 X3 R6 T5 f* P; Z5 H0 [. F
真女都可能keep不住另一
- e0 r/ Z$ c! a* `1 o: u半!
" u. f2 Q8 V* g$ L
: u/ A2 w( Z1 K3 K+ u做自己吧! 開心便是!
hannah...

回復 25# hannah226 的帖子

有时CD就系会特别想留住自己
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   
0 ?1 ~' }% i( }# x願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
1 k, z$ h; e5 C) q- L0 C/ \  M( J' o3 ]
我只是和他,有感覺
8 z8 ^; E! r8 C對其他男人冷感

引用:
原帖由 hannah226 於 2020-4-5 03:41 發表   
6 z+ y. ^8 d5 Q2 E* J只能等待真命天子!
1 S' z- t1 A0 j5 L
2 }! b# B4 G2 \% E真女都可能keep不住另一
+ u2 N0 k9 y0 ?* d9 w0 A' w半!
4 g* G0 e+ w" }; R$ o3 P6 l, b' d9 X8 U
做自己吧! 開心便是!
8 W7 {5 i, Y  A; c6 N
5 I  M, B$ i. y9 `  H
同意姊妹想法
$ O5 V: e, e# E3 ^+ t我每次見他
% q5 U. J1 B# r$ ?: J. A" _也會緊張打扮. c8 m0 w' Y6 l+ S; T3 l2 K
也在意他性興奮

喜歡CD又沒什麼,真心就好

引用:
原帖由 zxlznln 於 2020-4-6 23:23 發表   ! ?+ Q3 I% w* Z7 b% L+ c
喜歡CD又沒什麼,真心就好
1 D9 {, p5 m( x6 C: K1 d- {

. X/ i* {  G: I* a所以我把自己最女性一面給他

回復 30# joey221 的帖子

我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
做自己,唔聽教。

回復 21# ba拉拉 的帖子

CD會比TS更有自卑感,所以心理上會出現奉迎感,我就唔會刻意去迎合,不過都會重視
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-8 09:26 發表   
% W5 ]( x6 ^4 F- H; a我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
5 b; H6 f& d. A) |
( n8 |5 |- l0 O  Q( X/ s& w" L我覺得男人,喜歡cd 原因是,比真正女生更女人

回復 33# joey221 的帖子

我想試試做個調查,喺關於直男對真女,CD,TS的感覺分別喺咩?關注點分別喺咩?吸引焦點喺邊度?
做自己,唔聽教。