嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   8 P; _  H% p8 t; m( G5 i  K
願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
+ S; X' n; P. k2 G! p7 ?) q$ s
: H3 Q; W* @  \. b. g9 Z7 i
我的另一半,多時對我忽冷忽熱

回復 21# ba拉拉 的帖子

戀愛都係求開心,求合體,求舒服啊,唔開心就算啦,我都同意唔可以遷就太多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 19# misslady 的帖子

無啊,點解咁問既?
做自己,唔聽教。

回復 1# cicilam 的帖子

只能等待真命天子!
/ S6 Z. U1 p3 I' Z
! x7 _5 E% ~% ?  f" |* h真女都可能keep不住另一
8 Y7 \! P3 q$ C9 d6 |半!# T- }, _" M! r

9 r  a. u" ]& F+ {& \4 {3 k& m; Y做自己吧! 開心便是!
hannah...

回復 25# hannah226 的帖子

有时CD就系会特别想留住自己
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   & J8 i0 g% Q/ j" X0 t1 J: g9 w
, W2 r3 T7 w7 ^! X+ o9 D/ S
. m+ x, a4 f. y4 k% D我只是和他,有感覺
, u3 d# e% c9 f4 `) i對其他男人冷感

引用:
原帖由 hannah226 於 2020-4-5 03:41 發表   
) B9 T2 s" l; M- M# b2 o7 y只能等待真命天子!8 a# n9 ~' h* u4 n& K
) C" M; H- m7 L& S
真女都可能keep不住另一! d1 B2 w! R6 m8 n( G
半!8 H  b4 ~& l# T/ J, X  S0 S% O+ g
0 T' t5 N2 P7 n
做自己吧! 開心便是!
0 x+ G4 f& ?. a2 i" {: C: y1 B# {

7 |% O# K) A7 ~同意姊妹想法, K& X6 t4 b2 x. v
我每次見他4 X8 B. W/ [" i7 s
也會緊張打扮
. E8 V6 }+ B9 z也在意他性興奮

喜歡CD又沒什麼,真心就好

引用:
原帖由 zxlznln 於 2020-4-6 23:23 發表   
8 X& d% }0 v$ j- Y" w2 {: U 喜歡CD又沒什麼,真心就好
/ @' j) H, }6 K* u3 |$ U
1 @' M4 _7 w# }8 l5 p
所以我把自己最女性一面給他

回復 30# joey221 的帖子

我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
做自己,唔聽教。

回復 21# ba拉拉 的帖子

CD會比TS更有自卑感,所以心理上會出現奉迎感,我就唔會刻意去迎合,不過都會重視
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-8 09:26 發表   ) Z8 n* y2 Y4 p% E  E1 e) Z/ g
我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
0 ?1 ~' s5 w; P. \* m2 a  S
8 R  v& D, X( r( x' @# i1 ?我覺得男人,喜歡cd 原因是,比真正女生更女人

回復 33# joey221 的帖子

我想試試做個調查,喺關於直男對真女,CD,TS的感覺分別喺咩?關注點分別喺咩?吸引焦點喺邊度?
做自己,唔聽教。