嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
5 T1 I+ R. k/ U. l$ M6 O* ^$ x0 l& h+ l; D. M

: o1 T: h: _5 L; L- C3 h% f% I我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
: ?0 B# b) `* M0 z
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
" n3 I6 q9 s+ W( J, L& x$ _, x填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 2 y# w8 l4 o! b
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
* n6 P: n/ N: z. ~# e( u9 `著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
1 |8 |& Z. L: ^; G- z# v( @到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
$ G* I% T! \8 F2 O' Y/ m3 _+ j$ h/ ^: V$ O" @/ x2 p1 U$ }  C& E
硅膠款彈下彈下真係好過引架 % I* W) r3 Q2 I

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
4 i. L2 A: z6 i" F. Lhttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
6 J7 T- {! i' i  U
, N, r  e& m: e6 E1 b; }: h) F這款o 唔ok? - h7 s: B* m) Z0 m" l$ Y* p4 s
0 F2 t/ J. W0 \8 V1 |8 b
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
( F' A. s' E7 x! {
, K/ a( i) h, {% ]3 M% G1 N9 Q7 @, j
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
# A3 ^! s* n; U
+ @- h+ k: @8 W- z% g# e手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺
" f* j- R/ m5 v3 v視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下- v2 X1 {3 C  q9 B( Z
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油" k  d- Z* q# ]! p, }! w& O! ]' u
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手
( ]; C2 T  l3 ]- w( p厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
# b5 [/ S6 H- r. ~. c7 b, Z3 s
6 |, a4 P/ X9 _1 b" _9 i$ t
+ A: ?5 s$ t. \. {1 C, x$ @9 t買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
3 d3 f# ~/ M: h: E, x. i0 u. J% `+ i
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
. e1 M- y- f9 v& \填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ( l  f& d2 D7 ~& k3 G! Z7 X
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
5 v/ i4 [9 z2 I. ~9 g  b- s4 W+ n
. U4 ]" K; A# U( }! [; O- h6 z6 j9 y9 i0 o' L  v$ E2 M1 j
wow. 冷知識
$ G+ u3 w, o7 h' b  q5 J/ |' Q& g/ w" D/ m, c, \2 B8 a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
. _5 h  |7 c* ~- }: ^8 n7 J* s6 R. |
真係好大真係好大真係好大 , X' E6 a8 u. d$ _, H- ~1 \- F
大到漏出黎
" M$ `8 q& _9 O+ p
+ t1 A: c; v- q
似,兩個吹的波波,在心口。& n% u$ z7 g7 d0 {& p

# Q! K+ ^" z/ ^* u(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   6 X; ?  f4 ~, t* P9 o. b4 S$ J% R
; X  n0 s# b: k: e) E

$ W5 f1 z4 ?. X& e, G我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
; @3 X4 g7 d& e9 {, s

9 q7 u6 X& y+ ]4 T應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。6 n  r! |/ K  p8 M

" y# h* `# T/ f- g' ~要身材,也是女性
) w- z) ?) L4 I
* K' y7 B6 ~3 Q: j(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
, x3 B- ]4 W; @: I$ O$ [如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   6 b) A1 \" }- L! h$ p, w1 u6 q5 ~

. l/ w. ]( H( v- o$ g, N
) R1 d4 u' h  {8 p似,兩個吹的波波,在心口。2 ]* u- I: p- w: U
& [/ B6 p7 H  Q) {6 _: c
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 * z& u, s: L6 ^2 X( X) u8 q
4 d0 l: t: a5 H$ |5 J0 b3 D

, P( O2 y/ Z& v% Q8 @
* R% n8 W, M3 P0 }) E
5 l* P  U% p5 ?6 f  ~+ l( z! c
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
5 {, C) n$ H- R3 Q" W4 E夏天會唔會好熱?
( r; j2 y8 g- O$ @# X/ J
熱,好熱,真係好熱. ?/ O6 g5 X3 j/ u5 o
冬天我都要開冷氣玩呀0 a0 `0 f8 b- g- _2 Z0 b
7 m6 F9 A. R: `  Y) i
6 D! O" w  E3 k) Q5 b: _: J, g
/ }* r! N: F9 [; {9 d1 f- ?. k: s
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   8 R& g7 n* w8 b
好貴呀
7 {6 Y' D# _% x: C& F2 O1 O" Y1 ?2 P" |9 U( y9 r
但係值得
1 X' D8 _0 Z( k# k8 D8 L1 x% x/ d) S

6 [8 u- Z9 L1 i# M/ M3 {5 y' g
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   " f6 r9 b9 w" p, |& ?& R! A. e
應該好重
- d: P! T2 [. z2 X
戴左重左 5-6 KG
/ k7 r0 p0 b& J, b: ], T1 S
; z- I& o) C  ]5 r- |* X2 n0 t% n" B% w' c0 c5 c6 T0 X  `
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   2 y0 d: m3 m  T  i
至喜歡看你腿
: Q: C7 u# L6 C8 K; [" v如果我腿似你更妙
2 S  O+ D9 v! m& A; ?/ {8 b% p3 t3 m' Y4 G5 u  o; W8 U
我以後貼多D比你睇
9 v% T- w& X# k; W& @" m$ G( x# m5 _, T' Z/ A

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
+ b( m! B6 Y4 i) x6 ]我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
- `2 X( Y* |; M/ b  U1 c8 f有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
% |5 c# E4 K3 F0 V# J用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ( t! x' \1 q5 ~7 f/ l8 Y
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
8 s% K' R9 J2 o2 Q' B/ }, n. Y
" R  L: ^. S* r+ Z1 y2 x# m有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假; \7 H: Q, j7 l* G. B3 i
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
" s" e/ z) F' c6 g; e; O0 m% o6 V

: w9 j; K* _8 _2 }) G% L謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   7 y+ I1 o2 ~) M$ X( N
男友話我
. b& {. \8 e* C  X& {/ G
( Z6 t9 Q3 p' a; ], u& R" ~仲有一個頭,未計,
. \' ^& z* V+ Q  d7 z) P( l# [, J# z
9 m( y9 X+ P' w# O; w. O4 W除非,已經⋯⋯; a& E: x  h7 P+ Q+ x
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
- k& z! @; _; K4 n! ^  P- |* ~上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
# w5 a! f  @5 b; G: }# l
/ A  j# Z3 b# O3 `/ \' V% j% a' o
上身又要," s$ C0 ?  q1 E8 \- B7 F
下身又加臀。& ~" x8 Y+ ]8 a1 e& F3 L7 v5 q

9 A0 A; [" \& b/ s" W4 y' R會不會,好熱,好焗( B6 ~! t: o5 Y$ N5 P0 ?

6 U! A- B2 k9 a/ p0 T( g(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   9 [( y: v4 i$ I) V, }1 g3 _( U4 I
; d  S+ `2 I& a$ W. y; a$ ~8 |
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假" N; d. m) N( }$ A1 Q* ]0 U" l" q
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
) I; ~( ^' ~/ J3 U  X9 T; K) @' u
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張" Q: m9 [+ ?: J7 \$ G# i# t
Nice