嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   % U8 o: q) e8 }. n& ^! H

6 Z" V8 x) c. J7 e+ r
! J1 `& D5 q4 J/ u8 ^5 n$ E我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
8 ]2 ^8 {# i; L1 l4 \6 ]
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
$ }3 o  d+ }+ U填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
: s5 I7 A7 `* [1 {! q/ d如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
" I' n! \! w$ U8 H5 L9 S: t4 @! t著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
; l- P6 u: V  }到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
" Z9 k3 @2 P" p, N$ w0 a* v) f
1 @8 B/ S; H% Q7 A: B" T' A硅膠款彈下彈下真係好過引架 $ d; z- p/ P' Z

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   , C6 c: F9 }) N+ Z
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=44734323821594 Y- r1 k& V: @
+ }' I$ t5 o" S2 x! v
這款o 唔ok?
* s8 e, D3 d2 v. t- R  O, O8 S
) F- l9 \0 y  ~3 chttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
7 B* B. Y% t. ^8 v& N) A

3 d4 G3 U" U; l: Q. T/ `
& Q/ V, b+ q/ C: r7 y“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較% a1 h1 Q* }; x* o9 w4 m% r
% \! T+ u% C$ e) ?5 ~: ~, L
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 7 W3 g$ ^- U" ~9 L
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
2 y3 O9 |& q! r出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油' M4 V% h9 F$ j* u
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手7 v; G% j+ z% i4 t
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 # `+ T% e. a2 @- N2 l2 ^- j: |

$ i0 G* j1 S0 J- Q0 S2 C! \/ `
  A1 }+ n' R" F' E3 }" ]7 J買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   . b' r* {9 |" g5 Z
, w: E' ]. L& |6 W2 r6 s" E
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
- x  M) O7 c+ @% O$ s4 N, |填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ! ~( n. n7 g6 u
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
2 Y/ z! [' p- W8 z3 E+ i5 V$ S9 g
4 r2 h, ^4 X6 k$ ?/ `. H4 \

! Z" H, x- l0 m" Uwow. 冷知識& Z; ~5 K; X4 a, K2 ]. t

; e$ a7 F8 l) v8 _7 o9 f(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
$ Y, |* `/ p6 l' o8 ~/ e! S2 I8 P" v6 O' O5 v) N* _" v; E5 L
真係好大真係好大真係好大 & ]7 a  T8 i; n' K
大到漏出黎
, t$ T7 K6 M1 m8 e5 F; O. F' E9 p. d* t: C
似,兩個吹的波波,在心口。' o* O; i" [4 S; d" I( H
* R' Z( f- c8 E
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
- }( T) Q' N+ n  `+ s" U4 A4 y2 A: a

2 a( p, V* B8 J4 D6 U我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
6 U' G, m/ E$ i
/ ?8 Z  G" s: x1 A8 g
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
6 {( [. f" F) ~6 ^$ ?. q: d7 \9 I8 S, ?; [' u, \& G7 R/ w
要身材,也是女性6 b3 [, K8 q7 d% L( I1 Q; f
4 Q$ p+ q( M; I! R& S- T7 S
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿# E. `* m; p5 l; T
如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
3 V4 t( U' e9 f4 _+ P3 B$ D& q  k) s" w& g; i

: ], c. q! d( H' R0 v! y似,兩個吹的波波,在心口。4 ~4 l5 {0 }; ~: L" s# Z

$ N0 i  x8 A  T( }4 Y(o^^o)
男友話我似三頭怪物
: \$ s' G9 A- E7 i4 H3 c2 I- q: W

7 p& f6 ~6 N3 n1 ~2 }6 J. ]( V0 o) Z9 V2 Q  z7 G

1 i1 ^, D. G6 h8 {
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
/ i) g: U/ u/ b- w4 F- {) w夏天會唔會好熱?
3 C; Y1 z  p. K0 d0 n5 A
熱,好熱,真係好熱
, n0 J4 T5 a; d/ ]# M冬天我都要開冷氣玩呀
" N: z$ [; w$ n# X# v
" {& k* y9 s' W( }. ^' w2 u# d; @
  i4 G& U3 |0 \! z, W9 @
7 p' k7 l& k7 {: b/ `
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   # S4 E& C; r6 ?. V% @! [( |
好貴呀
* M- E0 ~- t( g9 P% m4 O) i

4 l; H" C* {2 ^但係值得
1 a5 Q' \2 J) g1 T! U
2 I- w5 W0 u" `' O: m
' A. n7 V$ |6 b8 W( f* Q5 ~
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   , |# t, B+ a& Z1 r9 n
應該好重
8 a4 h& A0 }2 I: @" e1 L% D0 N# K戴左重左 5-6 KG' ^" S3 F: s$ Z& F( @
* W8 V( p8 e) b8 V
. e$ T" A3 n4 M* `
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
9 y8 n- K; H. K2 ]* b- w. [+ H3 r. y至喜歡看你腿! _* i9 b! b3 `4 g/ U
如果我腿似你更妙
! Y; f$ {1 h) c
: \3 y+ k0 Z% Q( @" F我以後貼多D比你睇 ( U9 K, d$ t7 ]; t
) ^& ]- @: b; r- P/ M, j

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
# i' v& F* B2 l6 }- x我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
4 O$ f2 H* r, _1 D/ S: u$ B; C5 x有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
4 j; n1 \8 m& u9 F! Y3 v9 U8 ?用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 7 `4 A- Y0 y' f9 f# b9 `$ [3 i9 R) g. |
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   # |% d! l" T: l, g" _
5 x& b$ n4 ^& g, [( ]6 i6 E
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假* y. g0 |+ e0 G( m. B; s
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
4 H  U* g9 Z- v. Z  ^8 c

5 v6 |8 F+ I# A1 _- d! F; f謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   7 N+ H, I# x9 M
男友話我
" M: A1 {' Y' m) k
* f, x2 h2 k: `0 J1 y仲有一個頭,未計,
, Z" D+ V& I+ K0 v5 K* \& m2 O/ k5 u% u+ \$ D& R! Z$ i8 z
除非,已經⋯⋯
; i/ P" `$ K3 l  G. n2 J(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   + X& ?( o8 ]( x5 s
上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
5 C0 q2 b! P0 X3 G! N' t1 M
! M, s4 N& z$ ]+ g0 @0 d上身又要,) Q, \$ P) x) {0 S7 G% b" U& J" L
下身又加臀。
2 R( J' H! K+ i/ k, Y% U( X$ |' k% c2 l) u: z& E* T
會不會,好熱,好焗
* B9 L& m  W8 V. [* g/ O- g% k4 P7 j+ f
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
2 }& r9 H/ `7 d4 |2 S
. g7 d& f8 U, p" z! W有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假8 [* P& |; a4 C8 h0 l. K( ^
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
. h. \9 s3 i3 `: _4 C3 O% f6 \( x: O- \% j; x/ `5 O5 |
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
" O0 \9 t# [# u4 E1 b1 D: J  |Nice

最近訪問的版塊