嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
, p3 i* I( r6 a# i4 T* N9 p5 y: P4 M0 f

- n) B0 Y# o; M8 R" N我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
6 S/ u* w1 }7 C, W9 s你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 . H7 L- k7 u* U6 p) @
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 5 K: @  Q4 u- u$ Y4 n! r8 Q
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
/ i; m$ d7 V6 L5 {& e著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 ' I4 T) X' r  s1 b" g
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
% X% |+ t# w# b4 E" J" u# w* I; a  l* w# x
硅膠款彈下彈下真係好過引架
% a$ e7 W" p' ~! W

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   
' ^6 j/ H! d  T( G* L- J7 \& Whttps://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=44734323821595 L: @5 o. f" q+ W

9 A" K4 }7 l: {; t" u) j8 v/ Q9 m這款o 唔ok? . b2 U) T2 m/ Z# B
; m6 ]+ U8 n  h( \5 @0 P1 s
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
7 M' |5 y* K, p1 c
& s. D9 S" \1 z  X5 W# y! h# U6 N) e9 J
) x: P* L9 Q2 W
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
# K% {% f8 p/ i6 s' X8 o" U: \. _( L
! }* a; K5 w2 y6 i8 N8 F7 X% T手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 1 _+ R( w8 c" K# H, v6 |
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
$ g& ~5 c( G0 e6 y% J& Q出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
, a; X& p! w, O$ e% ]  Y表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手- J8 l" P0 p  _
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
( I1 J3 N" V' d/ i) V7 h" A
: B& |7 K! h% i; I6 Q
' }# N8 t9 `3 V3 M, r買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   2 e" Z- r* i4 q: `9 R& W3 R
. y$ [* A, t, m+ Y' s8 D
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 " L5 d( [- v  E4 k$ n& R
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 7 q3 ^7 b* c3 _9 G+ q) N2 K  `
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
/ V6 l' n& Z! ^+ n, e
" _( x! D) T( _8 ]6 r; t/ N" K. X

! y) E3 L( S  @7 J: k6 \' Awow. 冷知識
% ]. J% y- |1 f- r" W$ t4 E7 G. s5 H7 u: ^2 k- n4 m2 I1 n
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
7 W1 N5 `6 N6 B# b5 m
! K# ~, R, f: s& l, w真係好大真係好大真係好大
7 `" a' g, T9 t+ v( W4 l6 I3 q: P大到漏出黎
: G' [# p% u2 F* U; p* \& N' b. t* P9 [3 V1 I6 F" O3 p  J
似,兩個吹的波波,在心口。. ]- A2 I( F2 i( f

5 n" y) n. `# H(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   ; d# Y& k) h" [- e# C% Z% z9 b

3 F1 A$ P$ X+ X7 _" r7 \# E5 l" A: Y  U: J/ J) I
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
3 _( l' K4 C( f% D' g7 m0 P1 R

' v6 }- y( m" z- P) |應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。" ?( B" t" j) r* s: G, }2 T/ p
) i. X" e2 U' R. S
要身材,也是女性2 a: f2 t' [+ h1 _
3 X  O# p. Y/ ^4 i/ o/ P4 t  j
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
' p% q& B6 _% X& f/ i如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
: y& s% m+ M6 g1 N4 M" y' C
- _- x# ~# X! U# a5 X. W1 L' p# W: v: t  M
似,兩個吹的波波,在心口。
' S% ~+ w) g$ t& G) O8 |. [  i1 o# i- Q. E
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 $ F% j7 `9 p# q4 J/ \' F; b

9 ?/ t# T$ \1 K9 v. ]
6 n8 _* |* Y' @4 m! y2 @- J& V8 G$ y: U- ^

9 S  a$ h- t7 j2 y
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
( C. L4 j6 c/ B& U6 d夏天會唔會好熱?
: e7 E  M* c  i熱,好熱,真係好熱
! Z# h% F8 J! O8 {: D) y: Y冬天我都要開冷氣玩呀
, N" f/ a) `( {% [3 }1 @, a1 a2 I) Q5 h: `; Y9 O0 p7 a

- f& h; y# }) z) b) i
* w1 b* p. s' `: k
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
8 n' v9 X% K. h' }- i% A% {, E# O好貴呀
5 O- m- V( t! ]2 ]: y& O* C9 E+ W$ u3 x4 w+ \! C9 I
但係值得
" Q0 K1 E- y; b1 i/ E+ W" w) p, y
! F! ]2 A4 N& D; ^8 P  j8 ^$ y: T4 D/ g3 K' ?
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   ( ?( [# w4 c7 S0 K! M
應該好重
* b* v. t% c8 t" v8 c
戴左重左 5-6 KG
9 R3 ]$ X2 ~! q  {
% B/ q2 S7 K+ }4 `# u; J9 B
; `: o4 j5 v' s" @: ~
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   $ a  Q& u4 y4 W5 @$ r
至喜歡看你腿
+ @& E9 _- Z  s如果我腿似你更妙
6 a5 I* e/ D3 U0 ~/ Y. C0 O+ Z' [
1 g( z& n# S* Q' U, {9 S  h我以後貼多D比你睇
5 q4 Q1 T5 ~4 J0 M5 a9 }5 C: {0 w6 q- j* @' F  ]7 o

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   & E) a4 E! [( k2 J4 [; F
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
6 C* A8 K, @& e" B1 e$ m) e  x有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假# x& H' ?5 E6 v* T# g, I$ Z# J2 Z
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ; G9 J7 B" n% ?: F  n
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
6 i  _2 P" C+ V0 I
4 N9 w9 ~1 P& S有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假! S, w  [: D1 H( q7 V9 R& W% e
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
8 ~8 R# W% C. Q5 \( e/ ~) ?

9 `, j. G2 [$ _+ o謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   ! Q' g" p9 Q& j; }
男友話我
5 f8 b! Z8 Y% g8 ^. s. s
2 e( i$ J$ `4 H7 y# Z( n5 S
仲有一個頭,未計,
) _* F8 K4 b: q: D  S4 C0 N5 ?2 ]; ]% I
除非,已經⋯⋯
" ?+ F' e. V& \6 B; n( y; K(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
% ^# G) D8 |: g: g上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
  ^! }+ m0 G+ I' t+ j/ k, g, z: @4 `* L! p+ i8 ^: M* M
上身又要,; E  e( N5 w, i9 Q- h6 b
下身又加臀。6 ^  [  X0 P3 g1 q  o

0 O4 `9 Z6 k( l7 l會不會,好熱,好焗
' E; w5 A, X0 w# i5 x1 t+ n9 c  r1 {! ~/ l& J) O4 _
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   / P) b) C# \/ O% |6 N
1 R7 G$ m5 e  ?8 W3 y1 i
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假4 @- {3 W9 L; a* Q; p
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
) S/ i# K! B* K( }9 @' x7 z
5 W4 p2 _+ D- e3 s+ [- `4 a好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
3 P9 {8 w+ A3 O0 b0 Z1 E: n3 aNice