嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   1 O9 V# C: F; b! H" K/ O  P# X

9 _. ~) f, q# `0 ^  A- g2 u3 D1 |* z. _% U
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
% r/ {2 W0 f4 x" a2 y1 s$ h+ F你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
4 J! }9 N# @) W7 @# u9 Y1 v5 u' i* ~填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 7 ~% t" d% g; ?1 a/ T: i# T/ j
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
5 V8 W$ Q  Y! ~9 D; ]' S9 I著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的
- t0 @# ?4 |* n! T; J到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒$ d% E# B* B$ r' z
+ }; t1 S2 }. @( F# Z
硅膠款彈下彈下真係好過引架
3 a' l/ s( {3 D

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   ! N+ r6 n3 h5 g2 U& W
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
$ A0 W% h+ z! A4 L" W  `  V# H- {
這款o 唔ok? ) \  V3 y; e) {2 ?' R
0 J  b' T2 g$ B% z5 O9 g
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
, a( S7 y" {6 {5 u) V6 X. i" k
: ^7 Y6 f4 P# f$ s: ~
2 Y1 e/ o1 t3 Z+ T5 y
“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
3 I  d2 `& D- ?  i% T. z+ J9 n: i2 V& _& _% e# G. p
手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 8 H, r, R, o0 H2 _
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下9 p6 K8 c1 \2 r; d
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油
" f* l, u* h" [* H) q8 L, F+ ^5 n% S1 K表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手3 J, J5 G7 T2 h7 O3 p
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
; M7 U7 F3 J+ n0 K8 q7 Z+ Z* c6 V3 `& n) |7 z3 e/ o1 U  E1 A: U
- s" d0 ?: I" v1 f- }/ c3 L' ?6 J
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
' }( N. e2 S5 Z- q: J& D
5 }' N! l: f! p$ d/ u你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
; E+ O# I& h# S$ [填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多
8 u6 \; Z% c2 L( U如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
* }: U7 R7 D3 l' `  K# v6 ^3 @
- P9 ]% l1 X, t! E3 C/ y( M% a  G7 _' j. ^& o
wow. 冷知識5 ]! o1 a+ M* V  F7 h4 H9 n; |
* j4 m* c0 a% U+ E( B
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
: [! T6 G, C5 e$ P. z( H  C. t) y6 v
; e2 W4 W8 p0 K# [真係好大真係好大真係好大
$ i# M1 T) G- M7 b/ c, S大到漏出黎
- B; e) m9 M2 i4 E, Y3 Y- E
+ w0 h( I0 I7 z1 n% ]# Q# z
似,兩個吹的波波,在心口。
8 U* ~- u  `, r7 C
1 A% F- b/ J: i3 I. {  o(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   & ?: P7 @: ^2 ]' @

4 N! }% d6 D* Y% X" u% }4 {& p) V4 Z- ^$ O0 g3 |
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
3 ?6 W! l! S6 x+ u' M, ^- v

" j& v+ \. F9 V應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
# g) s2 I. n1 U2 ^5 Z. [+ \( o
2 v# T' B" A2 o' k要身材,也是女性
: [7 i* b& ^+ d. J/ q( M: T/ i$ l- @& {* {
0 S/ I' z( J2 H  @(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
# A3 Q6 Q. P! X如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
3 y+ [' v: D1 @: n4 j
6 I$ x; D; \1 l7 h, b9 m
( F8 R" b) U2 Q5 h2 e似,兩個吹的波波,在心口。! p1 l) R) C3 O. r9 T. i6 Z9 s( e, f

- @( u. k5 L- r; N% [(o^^o)
男友話我似三頭怪物
' U/ }$ r, D9 f
, k  |* S: e( D8 W  z- x4 i+ a8 t1 I- z

8 W6 N* B2 L: B- Q4 j% b+ D8 z# _/ q- g: o0 y0 W5 N$ a' U
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   
7 i) g# E* k. q' r( C夏天會唔會好熱?
3 x% D1 F" R& x/ m2 D) I
熱,好熱,真係好熱# j* a. X- P# l3 o" d1 H, y0 K
冬天我都要開冷氣玩呀
2 e9 Q% J% p: r* \8 E' ?. f' T. ~( d# I  a; Q. N5 Z+ o
. L2 ^$ d7 u/ s' r; x

" {6 [( E7 F7 {  a# u6 K* W& F
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
) x, z9 g2 A( T8 _8 @& p好貴呀
" H  K- |  S1 k+ w5 a3 W6 g
2 I$ ~2 p& Z2 N* ]# i2 b( C2 S但係值得
1 v8 g4 W: Z2 R# c3 z& P* q( o' f3 c6 u+ `5 j% o2 d

, V+ K4 _9 C1 P. z* Q. o; h: q8 r
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表     S3 k4 }6 ]0 R" j
應該好重
( H& W1 O4 u! r) ~, E4 ?( ]戴左重左 5-6 KG& ^: [* ]4 i/ {( E5 R) v- m+ j/ m( B
" _2 z/ c# ]% q. y" _
/ @+ g; N4 e+ P$ z& n8 b
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   , z+ S$ _- W3 `1 l7 Q' G, L
至喜歡看你腿. G$ G7 o. R/ `+ M
如果我腿似你更妙
; K# H5 }+ V& D
: L3 z9 ?* B2 [( @我以後貼多D比你睇
! u% U1 o, o" Z" p4 \: b; z) }* W# G3 Y2 D7 U( n

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   
( O" d: z1 z8 `4 G& s2 }4 x我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
3 m0 I6 \7 `: [) V有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假; |+ I" ^2 c: ~, K
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝 ' S+ q6 V2 K% g; o0 I0 _
如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   ; j* L0 P. \2 D6 K% C8 T

: p6 z- |, O9 m有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假3 y, K$ f. ^' R% ^
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
/ c" }- ~1 U# K
; j& g. L9 e% w$ x" {6 C謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   - P& p  W* g; b% C3 j5 Z% ]
男友話我
8 i6 O+ d# W4 d' l& T
2 q) t1 A/ U9 \
仲有一個頭,未計,
/ D9 J& t  `' l0 t% x6 J* f5 S: c# X; x% h; k
除非,已經⋯⋯+ p6 g; V! y; U% a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
$ h' |* d! i9 T0 m* t; n上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
2 v1 j' z6 M+ A( T0 p7 t' D

5 ?0 I# z4 E* s9 R. x$ w6 Q上身又要,
0 c) |: `: o. U! C: G下身又加臀。
4 O" J& [4 u, m/ _0 D5 k. x/ D2 y0 a6 O. ^
會不會,好熱,好焗
% Q8 S) Q2 ~  ]$ Q  z4 v
4 m7 Q. j; W. s* m: Q(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   4 ~9 _( U. x8 ?2 {
" r' E7 d5 |% r# S* |% {, m8 W6 X
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
  X: n8 N! c8 Q用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
: U/ J5 g( n! A* l* F, n! ~3 X$ \- U* X- V- c8 a  E
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張4 c0 k1 V& Z5 s
Nice