嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   / ~0 g$ m. b8 G) G& `9 ]* I: d1 p

. ?3 y$ C, ?7 ]7 m; X! W9 N/ ~7 m
9 M5 j* s5 ~" N+ |2 S" l我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
6 Z1 \  C' [5 \' L/ r( s你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 ( `9 Y4 G) O8 a% d
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 2 g6 y+ Z: F, V) n( W1 D9 ~
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
5 x2 V- Y8 j) `/ I% j  Z# a* ]著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 4 [0 S6 n" l; l+ ?5 V
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
2 e0 u! Z; Q, G4 X3 v3 _! H1 r, i8 X% F8 A4 X* b2 o3 ?( I+ X$ l
硅膠款彈下彈下真係好過引架 5 ^* R5 w  ]! Y+ l4 a- [- b4 P1 `

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表   8 C: F5 B) B% j, |4 x
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
+ d/ y- U+ {, h- a* T: Y& h4 B/ f
; q9 |' A; c1 B! O8 l這款o 唔ok?
: M* x$ V4 |9 h" b# s7 Y& C" N
3 @/ B6 y  S- N* n+ r. O8 R: fhttps://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
0 f: C  {; b- n! p
& Q" F* M; ?( H: `. q7 o, }
9 A2 z3 [4 a' a7 _“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
3 Z5 p+ P, C* @% A* n
& A  ~" T) k+ x, F/ |5 ?手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 / E/ a; F( w4 x) b: v' S& T6 D
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下
$ z6 g% |3 a3 ]' w( L出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油+ p; Z; K3 a) m2 o* O
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手  {. ~( S* W! Z/ X8 W9 F
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下 & g- G+ `+ q& Z6 a( K1 H
# B9 b, @# V- p. S0 J7 w! x
7 V; C- I( R9 e! t9 j& _" Q8 y
買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   
$ |& D+ A  P+ y2 X, k( `
4 X; i) P9 ^7 y9 c# G% T5 V3 V你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳   y1 X, |0 Q7 G$ X1 G- z
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 ( N7 c/ }+ t" C3 C6 m* R7 R% x
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
, s7 ?- [8 t+ v/ Y* s
6 H+ @0 J8 B. q( I& }

3 d* q( Z: u$ b% k2 u# {4 ewow. 冷知識# }+ q) s$ E. D$ @  d) U8 @* B5 l2 ]- c/ |

& Q4 `' n& R! u0 G(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   ! f. j' m6 t2 c

$ `: K( M+ w1 y' N1 f1 o+ G1 t. i) [真係好大真係好大真係好大
6 `) I3 k, U) P9 F+ B$ t大到漏出黎
, T; C# ^  k% R
" x$ U8 a- s7 H
似,兩個吹的波波,在心口。
# C3 b, c. L: H7 m, t6 W& R2 Q, j+ c6 \! h+ H% b
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   % [+ Y/ @# e! v+ w
, z* D) U, G* s8 a
+ F( k- \5 g/ e  u7 p1 i* e
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
& a7 q4 B+ W: D/ F

3 S1 v6 K" V5 g- P應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。- Z4 ]! c( c- I8 i2 t3 b2 }
4 J: o' @# k* ~: l/ |- z3 j3 P7 z
要身材,也是女性
0 G- w( [$ `4 ~1 Q' V% U( R5 p0 x# A1 X
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
+ ]8 x6 t0 q: l8 Q6 w$ ]: C如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
( g1 O9 I  U) X6 O' K$ L5 Z# h+ x
% _# T! _: h# V; v, J( E9 ^
9 n8 Q6 e) A# f$ {( k8 w似,兩個吹的波波,在心口。
+ E( R# ^3 M( f- r& m6 w5 J+ G7 m! q
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 % T' f! K( w# i
9 j1 F0 P/ M% N( a: d! v% R
  k6 _$ h+ A% n7 N$ _4 ]
, c2 b' Q, \4 r8 }. ?/ y- y( a1 K/ }

, S5 v  I5 O& u& K$ s1 m  i
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   " _# t, n, F, G$ n
夏天會唔會好熱?
4 r; Y) Q( X' n熱,好熱,真係好熱
* c: \& C: ~# Z冬天我都要開冷氣玩呀6 v+ E( ], v/ Z* p
( G" E' N% x: d5 F
& W8 f6 J8 a+ k9 J2 _$ O: {
5 `: Y3 T2 J0 o
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   - ?) ~  Z& }/ W; [( |
好貴呀
  m/ c: l: |: W3 p. `6 [( F

: y2 k1 n$ P5 A3 i" ]1 u/ X& Q) k0 m但係值得 7 g- `+ k. P; F( |! S/ e/ ~

& w( i, ^# U( @2 \- }9 J; ~0 |2 K' X- u6 j$ {" |" X
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   8 Q. C0 d$ o1 z9 o
應該好重
( U% d" Y4 d  {4 |' ^戴左重左 5-6 KG
, A) |0 Y0 a( K, \7 V3 H# T* g: Z& l5 a- g7 u, d

2 l7 f  y6 |; ?/ J9 f
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   1 T+ @: Y' }8 u4 u7 O" H2 S) i
至喜歡看你腿2 z4 q9 A- x" v' V# X! S
如果我腿似你更妙
. ]" r2 }$ H) y. S, s) o5 Z8 [9 U6 }$ y/ G  _2 L
我以後貼多D比你睇
; r& {: q: Q" r; g9 S, a& y, p$ _  b5 [. S: ~  X2 `7 r

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   : q! t8 t* Y5 L( j
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
1 V+ o$ u0 {, t5 G* [7 {$ _( {* s
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
; H6 Y7 V/ L2 V. B6 C: q- f用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
  P( b. B8 i. y- C3 D如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表   
/ I) Q, w( ^- A" ]! ^2 b0 Y
: L* R$ Z0 Z/ w/ O有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
; m/ D8 e3 g' y$ b. z$ Q用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
( K3 I2 N; Q; J- S5 _! K4 A3 j) s

0 K/ T. h1 ]8 ~  ]: }/ i謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
: ]! B& C! |2 b8 \男友話我
3 G* {$ q  a+ A8 F7 j7 N% O1 e$ i2 t, l5 a+ n' g4 G0 G4 B
仲有一個頭,未計,1 T: L) H/ \2 o; O5 m; K

* P9 Y* M5 V( `3 k  c7 M% @/ p& J除非,已經⋯⋯9 Y8 K6 l4 s  U$ a
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
4 `; ?) j# E+ I, f# Y上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
# n% `' I3 Q! E; U4 R0 ?, A$ y
上身又要,
8 \0 F% W! [9 {! C9 t% D: Q, A下身又加臀。' g% @3 Q" S& ~

8 q1 B% H& }  Y9 w會不會,好熱,好焗, p5 B- R( I6 q! o' p/ [
- c2 t+ r( ?1 U- J# a2 E
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   9 G( c0 `0 o. R+ }/ Q0 ?: Y3 n! i
+ g* ~7 F# S$ d: O$ e# [6 W! e( G
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
3 R; V4 L  n3 z1 b+ q用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
4 a9 v( u7 G9 X; }6 s- S+ S0 R1 B8 U' y0 c, N, d* g1 K7 J5 f; E
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
3 `% P" z& Q2 n8 P% B- l/ A! R6 yNice