嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

xxxxxxx

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   
2 B1 T; o8 q" v$ T) ~3 {' z# ~3 s7 w9 ~: z% k
3 g$ B- Q! s+ x7 |
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
" E7 v$ g1 B% @7 W; S, [1 a2 g你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳
# Q/ a/ Y/ y: m0 m8 m填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 8 H9 R# f" f5 N; U4 ?  T/ G
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉款
% M. S( M! T; w1 B$ g2 _著上身前一定要落爽身粉,因為果D硅膠都拙手下, 唔落好難著上身,同埋著左上身後果D硅膠同你皮膚摩擦,無落爽身粉好易起水泡的 * e. C! N5 a0 N
到你著住玩左十個八個鐘,就算落左爽身粉都唔係幾易除落嚟,好多時都會戴到出汗, D爽身粉已經無晒
4 [2 ^1 I6 x4 f% h$ C4 H0 n1 G6 P' c' d4 A
硅膠款彈下彈下真係好過引架
! S9 D+ s* e0 M. z- O9 }

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:20 發表     d+ J2 Q( U2 D- O" U; U7 F
https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=4473432382159
9 i7 y, m) W, i; z7 S0 q9 C- S5 l5 a6 L$ k+ y
這款o 唔ok? * n# x6 K7 ~$ q: m4 g. d2 e
: G5 s/ H% }9 l# t( I' e% c! T
https://img.alicdn.com/imgextra/i3/1771438849/TB27xbVaaAoBKNjS ...
% J' p) W' Z" V% P
/ i( x! F) @2 ?6 u9 \) N9 X# r6 o
2 b! I1 R3 R$ G# n) u“嫒唯她” 呢間我都買過 , 同另一間媛野比較
1 r( \" m$ M0 d; a% ]/ h/ o
& g* _! p1 h, t: C/ z手感 - 嫒唯她 較硬 ,媛野比較軟熟有女人真波感覺 1 i+ E0 [$ ~8 o: F' g  U7 ^! a
視覺衝擊 - 媛野比較軟熟,行路都睇到佢彈彈下- @3 O3 F+ a  O7 H  [
出油度 - 嫒唯她無咩油出, 媛野會出少量油) c1 s+ y7 }, V0 V
表面光滑度 - 嫒唯她 比 媛野光滑 , 媛野有類似皮膚既紋理較拙手/ H+ l, V, Q2 C- d3 k5 H
厚度 - 嫒唯她較薄 ,媛野都幾厚下
8 P" I! l9 m; c+ P1 j+ W- G( V( w7 g& W% a

# y4 V7 W  s; w/ F  Y買衫係要買尼D款 露到胸又唔要露到咁多膊頭

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 17:10 發表   * a+ G" t& }, @! [" y
9 ^9 S$ K  E+ {& ]
你太太唔係剩係知你鍾意高跟?佢知你鍾意變裝 ?佢比你玩埋假乳 6 g( a8 n7 t! @# d. B8 e( q3 S7 {
填充物係有高彈棉同硅膠兩款呀,想有手感緊係買硅膠款 ,彈下彈下過引好多 / s3 a5 }1 c# b
如果只係影下相有個效果又輕身D,我見都有姐妹買高彈棉 ...
$ a: o6 ?/ g( X( W( }+ W1 ]
( c9 ]1 F4 b- g' @6 w

! b: ?9 c5 y8 p( M: u7 gwow. 冷知識+ a4 o/ \' s1 H- ]( \$ K1 ?

' ]3 Y% v6 B, E4 B(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 13:06 發表   
6 i0 u# Z. e% ^$ z% G% c% ^- ^, K7 _9 j' Y& K9 a8 o
真係好大真係好大真係好大
& z1 O6 F- t0 C; n( a* Z; q大到漏出黎
1 B, B# B! [2 Y! D, v9 u

" z- }# S1 d  n似,兩個吹的波波,在心口。
+ |, b5 ]# ~5 h" M# P+ p' [8 D% i2 k" u  P/ O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

夏天會唔會好熱?

引用:
原帖由 CrossX 於 2020-4-16 16:14 發表   5 a3 }) P2 G  S; y* S* w
5 I& Z' F" z. H% i# o2 o1 G1 _
' s  Y8 W3 B5 W6 z
我都想買一款圓領假乳背心款的, 胸的填充物係咪有高彈棉或硅膠之分? 你著上時駛唔駛落爽身粉? 擔心強行著上除唔番落嚟。
9 B! E5 l5 _1 I# B, J* t; E0 Z+ y$ A9 d! A9 [
應該,不滿足,高跟鞋,穿裙子。
2 v; ]1 ?7 j5 `' C( d: {
% G: D% u% ~& r要身材,也是女性' G2 H9 `* P/ R: i" E2 S, {$ t
1 K- y/ V/ V  q2 I; T$ i  G
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 松鼠狗狗 的帖子

至喜歡看你腿
, i7 z( G- R+ @, _/ @  I如果我腿似你更妙

我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?

好想也要買一個來玩。

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-16 17:30 發表   
/ j6 i% G4 F" g$ Z8 s$ _- j; j5 L
' G+ B+ Y! p. X% }. N* {1 x; T' Y" @) j. |2 k5 ~
似,兩個吹的波波,在心口。
# D7 T' M5 E1 [. x1 O" L+ ^0 o! H9 N: c1 K" K7 Q7 E
(o^^o)
男友話我似三頭怪物 6 x8 O: h8 G8 l1 f) j

+ [" G) l& a4 g/ z
" A: T2 E/ [) \7 A5 r4 x: f0 q& D8 z$ _+ i- z( Q# v/ N+ K

& q# }( B& ~' V4 ?3 R1 T
引用:
原帖由 wahkaka 於 2020-4-16 17:30 發表   8 T0 c3 z0 I  y& w' H  `9 E
夏天會唔會好熱?
. Y7 F& ]" Y  U, o& ~7 s熱,好熱,真係好熱4 l8 P: b  c$ f9 o. ?# I
冬天我都要開冷氣玩呀
. j$ \4 S9 Y1 c  ]3 z0 c
5 l; ^% L$ p8 [. {: M; E4 j( i, V+ t- x/ d2 [8 L* F7 S
0 w5 Y/ k; p( n- C6 H/ S) d) k
引用:
原帖由 et0510 於 2020-4-16 13:27 發表   
' G, Z- M8 |: B9 _* \9 b0 d( K/ F. z好貴呀
& Q: g3 R3 a( ?7 [5 J8 {) q8 [+ K& X4 T; C* J+ e& @' @4 U3 P8 P. H
但係值得   d0 _2 j# }& J, h$ o

r. g2 p. Q# n3 [" b
1 v; H& }2 z* t9 Z, b
引用:
原帖由 powerxxxx 於 2020-4-16 16:02 發表   
) R9 l" V& B% H  k 應該好重
& k* ~  S: l- A* i$ [# S戴左重左 5-6 KG
3 Q% W; ?! O$ u9 {& j
! x# h+ I9 ]  B1 }) E, a# {: u, n/ n! t+ W" ?- N3 L
引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-16 18:08 發表   
7 \3 c* y3 o  `0 @, {4 ~至喜歡看你腿( A- Y' ^0 B6 v8 z' A$ t) r) i6 v
如果我腿似你更妙
4 p( A7 }( i- g: ]) d* E5 z  m* `! `- I- j" ?* Z" f
我以後貼多D比你睇
4 l* O* N& N  l" U- q
2 C. F, d9 S/ k0 {[ 本帖最後由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:21 編輯 ]

引用:
原帖由 Kimbs 於 2020-4-16 20:17 發表   : d  M4 S% `# q. q. t/ {& l" g
我因為心口有少少肉,所以一向都用nubra 去夾乳溝,未用過這些義乳,我好想再請教,著上身之後是否真的比夾乳溝的感覺良好得多?
' W) b, m: @% a' B3 I7 B
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
9 E7 t1 \4 U: g- `& b. x用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會好好多,戴左會有深深的乳溝
- M' {" @1 }; l" \如果你出街著衫唔露, 唔係有特別鍾意大奶,其實買吊帶式或插片式已經足夠

回復 21# 松鼠狗狗 的帖子

上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 16-4-2020 10:32 PM 發表     U" P; H2 A1 F( z

; k+ G4 h6 ^% N& T1 X有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假
* q( V% b$ T9 `$ O用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
* G/ r( |$ v1 t2 @6 a& G5 b
6 N% T9 ?3 r" E$ C4 Z謝謝姊妹您的高見,因為事實上我覺得夾得到乳溝就很足夠,即使著低胸衫露溝都係露真肉,但無疑用義乳視覺效果真係靚很多,所以心思思想買,不過另一方面,義乳很貴,過千元不如買多幾件靚衫靚裙靚鞋,這樣又很像化算一點!哈哈!

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 22:14 發表   
% x' v+ H( o5 Q. ]+ B5 i' s男友話我
6 {, i) q9 S8 L' g: z# w: g
4 {4 e; N# v% k, W  e4 j
仲有一個頭,未計,
0 V$ Z; P5 T0 A# E  {! f$ v6 n& x0 C( n/ j5 r1 u2 @* G( e1 m
除非,已經⋯⋯! M+ s( Z' q/ S4 o
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 cdbobo 於 2020-4-16 23:29 發表   
% S# i0 \# ^" [( h0 n$ q' Y9 b上身唔難啊,下身好煩,PATPAT唔夠大好易穿煲,你會唔會買D提臀
: P8 F' m5 L# r
- e+ R- ]1 g9 B- f9 D6 J, Y上身又要,
5 [3 @1 n$ S& e  ^6 N. g8 y下身又加臀。
! X0 U1 f2 E5 ~# _4 J, x. A  Y% ?3 I$ P- ^7 M2 L
會不會,好熱,好焗$ T( f$ ^3 F, V5 V! m
- q- f/ c% F7 k
(╯﹏╰)
享受 一分一秒的 CD

不錯呀,不過就算B SIZE都已經顯得很大

引用:
原帖由 松鼠狗狗 於 2020-4-16 10:32 PM 發表   
) l, E2 W  O! o+ B7 L: @- j. e4 E' h; J
有天然乳溝仲洗咩用義乳   這種義乳其實個材質好難同本身自己皮膚比較,佢始終會有少少反光,大面積肉眼睇落有D假! {( y, C" G, D8 q6 W
用左這種義乳唔會佢唔會同你個身體溶為一體 所以唔會覺得感覺會良好左,只係視覺會 ...
: L# @8 N: h# D$ o% D" Q1 c- e9 D. f: b& E$ q
好出名既Nicky 都係, 未見過佢真人 (唔知佢喺唔喺呢度), 佢既相都要P 得好利害才可以磨走穿崩位, 但佢會戴出街係佩服的。
Heels Fetish

要漏出來才算是

太大還有內衣買的到嗎?

夠誇張
3 w; q: z3 g' G- }: {Nice