嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
. ^, ?( \* g+ F6 D2 G! A有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩
$ p' {* x5 |$ T' A9 w6 Kcd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,) t& d- u& J7 `2 P, i
應承你,我當睇唔倒 : c. I) ~  F1 r+ ~+ ]

" v% O% E( k2 o4 R9 @+ X5 f/ {3 s" @7 _. R
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   5 e( z. r: h& g
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考6 f9 F0 M. }$ ~6 \! g: e" T
咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
. y7 C' \, {1 U4 Z! |有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
2 s; Q2 {/ z4 O. |9 n! B$ Y照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考1 M) i4 F6 V' o* o* U
封信都無相,得個名
0 k. B* P& Q9 m. F- {& {& E不過有同事一齊考囉 XD"% i# b( b$ x* S6 K) H( X
( K3 a9 P4 \8 N/ s
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,& v; Y- c* K( T( \( k% N
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,, w+ |5 a" l  r
個人會特別精神同清醒!

我係今年考生0 ?5 U: G% C6 _" x9 U. F. S
咁做只係浪費自己考試時間) n: H  s9 S( \7 P( G
又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格9 q3 {; h) L7 V4 {0 H# ^6 i
: @1 O: q, C) @2 L  S. n

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   
" @/ G+ w1 F) C# @9 O, [! U我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,# }: v/ z' Q! _# b
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,& `' I. V/ ^% v2 Z5 Z
個人會特別精神同清醒!
% ]3 U+ c6 R# J- S$ J7 R2 G' Q! C  Q% U9 P4 M5 n; {
then all pass ? 6 E' k" H, \6 h, [
+ c3 d. |6 [7 z1 l& \6 O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   : U) I" a& Z$ Z& Z4 @
! `0 s* L' l* d2 ~. C3 e

$ j" H: h* z7 N% X! s$ O, @1 ~* \then all pass ?
' W! ^; f! P& s, z; o- s% C8 n- c1 M. _
(o^^o)
) @# l( m) n! ~( I1 M$ L
+ F9 A- j4 e5 F講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。
4 X/ q/ W/ ]  y
/ ^' v$ O+ @/ J. c( y" W! R高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。' O! g( e  n% E6 X0 W
會考果陣真係熱,只可以著女底
) a. J, ~0 O1 t" Q" @# U% b
3 G5 m, x" n6 e# D' A至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,
4 x- o0 B8 \: R# ^3 \可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   . n0 U9 i9 C1 r- h, p
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,7 l2 u/ M+ L: n% K' n
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,  N% ]# g% U! t9 j
個人會特別精神同清醒!
' x& T/ n1 o# D# D# B$ J' o: K
你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩
+ ^# x7 c! _' @* e特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣