嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
$ J0 E1 j# Z( T0 b有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩 5 L* M7 ]7 D5 n4 ~0 W6 ^
cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,
1 U" ]1 K- J4 Y9 f7 d3 N應承你,我當睇唔倒 7 I; u* W: e4 S1 J6 K

$ r% g% [5 W( {1 P; I' p/ @$ w2 D& q0 Q. P3 s" I' T
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   1 x3 }4 g- j9 z! R4 A  `  L4 \: P
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
$ w1 w) o. {4 K: ]" ]7 t咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
6 u2 Q1 d' c3 ^: x0 @- e有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
: X1 g* t6 k: o( @) Q; H6 ?
照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考
1 c1 L) t# a4 S* |: H1 k- f封信都無相,得個名' ~" k$ u" Y& o) S
不過有同事一齊考囉 XD"
: K0 k" ?& ?8 A5 H
9 k9 J+ \/ r5 G" v' y, c[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-4-19 09:19 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,& D2 a5 E, H. M2 L- H: }
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,$ m$ P- x; t1 Q" U% `4 ^, S
個人會特別精神同清醒!

我係今年考生
5 e& @. h' ^3 f" O1 k! ~5 p" I- m咁做只係浪費自己考試時間
4 V8 y2 [' p& V; z7 W7 A2 v又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格- w/ E$ z$ G2 I1 t! X
0 [" j4 {! g7 t

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   " u& G3 S; @2 I3 _: P+ L- W" ?$ a
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝," m- s8 \: V1 `8 M
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,3 u, Z. \+ X* u8 r6 F8 F, q
個人會特別精神同清醒!
8 q; [/ |, U  y! t- ?& E" {: G; \$ v! F3 S  r. D
then all pass ?
6 c$ n& S7 X1 b+ Z* d/ K
" a$ F  x( q) i(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   
. B3 I$ U" S- v) l2 z2 P; N1 \3 Q& J2 d2 v4 x  K
" A1 n; f) y* Y* f7 _* W! q% D
then all pass ?
* v6 u, k" c. {2 l: O) F# V  [5 {" }* w+ R) ?) ^! i' y
(o^^o)
; z7 Z& e& A, R( e% [
6 }; F4 G' ?: P; g5 ]' V: ^講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。
- J5 x0 N8 q  \% q' X# Q. I: S& y& z9 g) v  x1 O
高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。( k3 m, Z; P' m6 }9 H+ ?
會考果陣真係熱,只可以著女底- m( b9 Y0 X$ ]8 G* D  x
  I; V$ |. k0 `" y3 L
至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,8 O! a5 _9 ?/ {; b, V
可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   $ K2 @! _# S; N; M, |8 S7 W$ N
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,& M. w( a" k, i, X' G) h. N
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪," |- H% |3 `- x0 i3 n4 I( P6 i1 s  K
個人會特別精神同清醒!
! G% \7 n# W* Y+ w4 m# U* ]你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩 1 n/ @* u; H  B
特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣

最近訪問的版塊