嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   : z7 i5 L( s  ]3 Q% o: I, U/ m
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩
2 ^9 `0 ~# N) a! V- {8 o, H8 r6 Ycd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,
; F4 O6 I+ q% o5 P4 p, {5 m8 W6 L, f應承你,我當睇唔倒
+ @: W# i4 p# y1 v& K1 U
% U% h) i: S8 L* }8 ^  Y/ Y2 \' Q. c  @9 j8 V& ]2 m) _
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   7 l, X3 \  d5 Z. C) m+ S. K

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
. G" A$ C; Z0 D& P( l! \5 d咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   ; W( m7 l) Q# i0 H4 U
2 ]7 C  u- l" z' u
照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考  e: _9 @3 q9 f# y/ O
封信都無相,得個名
7 k3 l, X5 W! R+ s! p* X2 u# b不過有同事一齊考囉 XD"
1 ^, Y$ v7 C; _" b3 Y4 t8 f  g9 T1 c
2 X! M' Q2 _6 ?[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-4-19 09:19 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
& r9 O% e- G7 J( W# K) r& ]無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
$ M$ f( n& y- E1 @% ~1 P個人會特別精神同清醒!

我係今年考生
7 K' t5 B7 \* T咁做只係浪費自己考試時間
- C* X. S# C( t. q! u2 q又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格
; s* I+ D# @9 s  v* E6 E
; X9 F  d2 W! D# V7 M[ 本帖最後由 wky 於 2020-4-19 21:15 編輯 ]

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   % O8 }: M$ B# S: k( y4 E  Z8 ^
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
, l1 G% {2 C& ]* o/ E5 Y無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
, J5 H: _$ g" Q' h; z% C' d3 L' V個人會特別精神同清醒!
- \$ J- u$ z- [- P+ j, _1 Q6 A
4 ]3 u2 m( u* |! i" N
then all pass ? 9 E9 p5 ]* o+ g# R  Y$ j5 V3 e
5 P" X* d' L9 b
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   
; W( \' o" Q# d4 r$ ]* d" f+ E% I
, z+ a' L# J3 a7 v7 _6 p6 e5 G4 `9 T+ X3 G0 D  Q5 {7 \+ C: d
then all pass ? " z' d2 G' p5 [- r' |
3 M% v5 ^4 l% T+ I; R
(o^^o)
! ]( U; @1 a, }# e$ q. c$ m2 h
% m, [/ r8 u8 R& D2 o! c6 T9 E/ ^
講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。( j0 j: \+ d0 c9 J
; ^. h$ i. h/ C/ }; k
高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。
, [3 w4 F8 U2 p1 P3 b1 U會考果陣真係熱,只可以著女底
, u+ p6 L/ P; m+ c; M7 e! N, T2 e9 u0 B+ o8 T; _: Y) X( A' K# t
至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,
6 u+ y/ ?3 X! T4 Y; S可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   6 l) Y/ i2 v2 D! X: T
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,) j5 ?3 n) n* Y0 d
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,% w! }1 K+ V4 n$ E! L
個人會特別精神同清醒!
8 Y& R2 S; `% A; V( t  G
你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩
( t. E' d, d  U* b; k特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣