嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
6 @/ {) h! V5 @: Z) i' E/ z在youtube上有不少的介紹跟試穿,1 a3 Y$ y$ k! i& p1 v4 j4 V! f
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,. \1 }, V$ a$ K2 @+ ?9 f' b  W! V  o
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,: v  d2 z9 ^1 v: F% D; Z/ _! z# \
也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,
( n4 f! V( x3 {& w之後有什麼新的感想再上來說說…
& Y& V9 p1 l6 o  S
$ I% S. @7 P9 t, ^0 }. N" v2 N4 c7 N( V9 b

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品
7 x1 ~  D& z% o# f! S/ e期待妹妹穿上

是 T 檔的?% z( D# S; p" d' Z  Z5 b8 J
. C# |( k+ v" `* s4 x7 e
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   
' a( \, [, T) ^3 e; K是 T 檔的?
7 R; i6 c- T8 R# p9 S& f
4 B7 K% @' j) U: B1 D(o^^o)
3 _, Q/ w4 L, k6 k6 L- w7 V是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
7 N2 r& r( @6 z1 a7 L& R我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
& ^2 |! i, R# v. [: E# c# \. p世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,* B  Z- S2 J$ N/ U$ j5 n. ~
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
2 g- h! L* _+ F* N7 b8 q這種光澤真的很漂亮,
. A2 f. ]- u, `! M! m1 W$ _  ^但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
  _7 E/ c  r6 j, _% z1 l沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
3 j$ F9 \2 [5 u0 Y& x即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,4 w. k3 l3 P. y" y# Q
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,) o5 z5 D8 L, K8 F$ Z
謝謝。! Q- Q- K8 ?: G

6 V6 o# \. {) {9 z  L- v. x) v8 j% r
3 m% V  c0 E4 f6 R" a% v/ y9 P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
/ Y' s9 ?2 ^9 ^* M2 y
( f) ~3 V2 ]4 |/ V- P9 y/ {世界各地的價格都不同,人民幣約250元
6 y& G  D, O0 h+ N+ C

& C, a/ Q7 l6 k( x0 V0 e這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
. f, ^7 m+ w6 C8 |今天在室內穿了一天,
0 R, R: T  H6 G* e3 Z) z2 e! B在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
4 r3 ?1 B( j" b8 n- X9 j這種光澤真的很漂亮,
# o) x* x/ H9 |6 M. K) m/ g$ l8 @但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
1 I  q% z4 W5 Y4 d  |" }沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,, \+ F+ O% U! N6 w7 w
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者," ^' f2 E* N! |, C1 |3 A
日後還會再買Wolford其他 ...
' @* }) Z2 Z- l. B: V太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!: g$ l  r$ `0 l0 Q4 O9 K4 U
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   0 v1 D+ x" D! u; m/ [8 }2 ^

8 s: f$ ^" l7 }& \1 V" @太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!; ], R$ I9 A* g5 ^5 K( X. j- G0 C6 k
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
6 s8 Z$ W: f4 J3 U) x的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過) f1 F* H' Z# B3 j( f6 p
8 e0 ^) B0 Y5 U/ Z
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
: Z# |3 _# a% S0 V# ?! G4 X* j8 K, s9 o5 S9 f1 J! d
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!- o; R0 Q/ w" J2 ~
+ Z. k9 |. u0 G( f

: ^9 q% W2 _3 u3 U2 w老婆唔摸你大脾嘅

so shining.' F- `+ ~' ]: ^, x' {

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
3 Y, C, c# `) n' m6 c/ O$ K% x! c4 V1 |+ c2 k' k/ u
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
  e& U, p% _8 c" c  t& k) V. [* `" s4 P+ r5 N
你意思係街頭定屋企?
( \, n; L1 q2 U$ @3 Y; y/ V4 ]( O3 E' D# K6 l7 ?' X