嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
1 ]7 ~. F6 X9 x* v* ]* Z9 j  S手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
9 s- Y  q& H0 P; ]  s
+ h. D$ P" A. R+ G) f/ k& \其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做; n" v  ?+ q* E& Y1 I' T5 P
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
0 j: O. o$ L3 @( h- r3 k
3 U2 Q# {" u  B' P0 V0 d6 z8 ?- y激光同彩光我都做過3 m# y: {/ z* {! o/ @9 j! \) D# y- E
激光做左上下唇
  T# C6 m$ G5 r' m" U* ^7 ~; n- }彩光做左小腿
/ }! E1 h, o) J5 G# ^& P2 d效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   
7 j6 x! K( y& R我本身有做激光脫鬚和手毛。/ a. W3 u1 b  W0 ^9 S7 ~
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
4 W0 p# y# _. e, x+ t, }: N
' N0 T' f$ g! T其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
" e! D  m, |5 e
! C4 {. ?! u- E# _$ @+ d5 m6 S8 `
我都做左就快1年
: @& s: p( v. a7 s9 `但冇乜效果4 v" u/ w! ^8 E; ]
係808激光; l# x8 F" i8 `
. e! m& a* Q  d5 l6 [
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   7 e# l. U/ l$ T

5 ?4 G3 H" G5 l, h8 F
4 G2 F7 Z7 j% D  W* D: v, M4 K: C, U- Z3 Z1 i0 @3 D& G" [
我都做左就快1年
! ~" T$ t* p6 S$ g- D* t' Q但冇乜效果) U* o  A: D7 D4 \
係808激光/ `. M- Z9 q. ?- ^1 \
; W. p" P+ C% D  m3 F
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
$ a( L% D) |( e, s8 ?2 [) [& @( d8 N2 Y; w8 X& h) S
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   7 r7 h2 H3 d! I
: E; P, G# Z9 e7 z5 j

' B0 V* Q: S) @% J# K0 i8 ~1 I, l6 ~下面可以冇晒毛?
% }2 \0 O! _7 J6 k) z  B& i; A

( }! J6 K" C7 \5 T; ~1 S接近
# R9 \' E6 U; D4 V- J仲要打多幾次1 `5 h( [; c5 }  B' i) Q0 d' U
得番小小生出黎
$ V5 R: L) b7 [5 ]9 }% z極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.; N/ S; \- o5 X* c) c( x& T
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   ' L3 {: \( y, l" V  y
: ~3 K7 p% E5 D" w

# E0 C1 h: s2 q! N; f9 d接近9 s, x0 i" j: h0 c6 _, R) \) @
仲要打多幾次
6 h! q8 l+ a6 V9 y% x得番小小生出黎/ b3 j2 G* ~. d4 \# {2 O
極幼既

1. 我在3間做過.- F7 ]. i2 N$ K( ?
2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.  O1 Y3 S) A: U. A9 ?( f

; Q( x/ ?* |1 t7 W; g# Z" ^2 W
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   
5 z  Z" A' p/ X. Y9 `1. 你響邊間做4 a% O& ^0 j' U5 A1 {$ \
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打8 F! O) ]6 D1 a1 l2 E
3 C: B8 p9 I. m! I) ~- t0 B
激光同彩光我都做過
6 t) ]$ D' }/ D; M2 R3 o激光做左上下唇& z. P$ I! C1 K( B( w  T3 U+ v
彩光做左小腿
7 K/ v2 u0 q$ K+ L2 N" W+ Z- _- T效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
0 ~7 ?# b7 x* e
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
9 a1 s' e! V0 s9 a
2 D7 x! M; i% Y; m( O8 ?( P4 t. z- }0 p1 H1 f, {! L
% Z" l; F( _' P0 D; X" S$ Q
我都做左就快1年* I8 _* i8 W( I' t/ \! ?
但冇乜效果
# ~) Y! n% B1 i係808激光
- y8 W1 u# _) m4 ?2 B
5 {3 s6 J5 P' ]& a- i: M下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
2 {$ m; w. `( T& W) c. P7 K. y/ _請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.) a' J& g, P( R6 Q( z9 ~4 L* g; B
  L0 h# i. o- n* W3 x& K  M三角位前面同後面
) X1 z0 r3 D2 G+ @1 u9 Q3 M真係好痛
' G% O6 L7 u$ X  y9 T/ d& M; K只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   
( V: i6 b5 L8 I- J" q& f* ?7 r我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.2 d/ n* T+ G) V& N% j/ m
0 A0 g+ @% ?# |9 g. j
755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?