嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
1 ]( l9 {( W1 b* P9 v( _! x0 X* _3 J手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
, f$ E: z* v& s% ]4 z. d* z7 k3 e, H' l. k  j' T
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做7 |- l3 J7 i5 k3 T/ \
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
; x2 r3 C! t# f" ?2 t' q0 r7 k# F! s9 y( F% h
激光同彩光我都做過, |( ?, o6 e7 k4 U! c7 m
激光做左上下唇6 k: K5 e9 B/ s( b' g% s
彩光做左小腿
, \6 p. s$ X6 z$ V7 D$ A$ A) K效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   , ~% F% B" T5 D
我本身有做激光脫鬚和手毛。
3 B; s& V  }( h: f; |) H: J  V手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
0 Y" Z9 r8 n1 V$ z4 T2 c2 _. v" S3 z1 o) V1 [, }
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
! ~) }/ o% R* V  S$ N6 D( t5 C
8 x/ D$ K9 f" g; ~% y7 Y
  M0 b, S! z, D我都做左就快1年
1 L* j' q$ z+ t8 w, F- I但冇乜效果% _( T8 t$ G- w  p) N- ?* Z# f4 s: ]
係808激光
/ }( X, n8 Z# c/ K1 w& ?, A; q1 q
8 s5 g5 T, T+ ?5 J下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
# v0 k7 X2 _, \& H! R3 n
* o4 Y: _: s) [) M3 d$ S* y; ]# q% `; q4 B( p8 p6 i
+ K" y5 D5 s; T6 i7 n
我都做左就快1年: w8 t! d. J* j; Z
但冇乜效果* H& E$ y  Z7 k" V0 f1 Z8 g
係808激光
4 Z5 L! o$ C6 P
1 T6 q7 r# l6 L5 ?! A8 W下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
+ ]8 o7 R4 y, q) U4 O6 w% R# s4 O& j( l( v
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   
6 O, v. X' z8 ?1 G) `& T- P
9 W+ H. O. T/ r$ F6 R4 K) ?; Z0 [9 I  f5 q1 P5 w
下面可以冇晒毛?
! L, @* Z' n1 a1 P" R4 [
: e+ J' c  _9 t2 R5 X/ e; p接近$ E' p3 K) u. S
仲要打多幾次: x2 ?6 M( I8 l4 b6 r7 r0 f5 ?* u0 p% t
得番小小生出黎$ o% V+ j  [9 A" M
極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
8 ~& `! M2 j  \$ R0 F
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   6 f' G- t9 |' y6 _4 t- }

9 `: y9 J- P( @' K: `% t% Y9 }5 V- W2 Z* ]
接近
1 r% y- G$ ~$ T  E7 T+ ]# {仲要打多幾次& J3 R* O0 Q5 D) ^% {
得番小小生出黎( u1 l2 D# i7 t4 U
極幼既

1. 我在3間做過.
- u2 c7 S6 Y$ m2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁." }' m4 e5 N$ [$ S
/ W9 ]$ I  ~+ j: r0 Y! a) w, Q
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   & ~- f# g+ `; A3 ]; r3 ]
1. 你響邊間做
4 W' e8 i: ]' ?& l8 \2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
+ o3 n/ P! b6 {& \1 M' [7 X
  R$ x" A2 C# F0 K激光同彩光我都做過! E0 z" t( U3 \, t3 ^1 {; e' i
激光做左上下唇
6 q) |8 y" T( [+ z彩光做左小腿
1 e. Y  I/ |& g# s效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.! V- @; B2 j3 l0 B
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   ) S* X" z9 s9 l0 q1 S' ^
/ y/ ^, d3 m- Y0 z# o' u+ I4 t
' M" m0 B  C/ k2 k

: M$ T  b# N! s9 W( r$ D& i我都做左就快1年* E, M* ^: \: p9 d) ^1 y! r, v+ \9 Y+ v
但冇乜效果; ~  Q. i0 _5 I1 R; G$ P0 M9 [
係808激光
% q# ~& ?% i0 f: u: _
3 M1 r1 O- H) u2 j' I下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
' T7 g4 E. p' _% W# b請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
+ s. D; k+ w9 l: A! f" M+ v# {
, c8 c. H" ?: B* L; J
三角位前面同後面
0 a* Z% x% _# @+ R% H- s真係好痛
1 Q1 |. R9 {; ?  I+ t) @只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   
+ Q# r) d7 E6 H8 }1 m3 V: d我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.3 m4 q1 Y  j$ @7 S) ~& g5 X( D$ Z
$ A. p: K7 t+ r! v6 x755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?