嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
8 S& R% L; T7 V( \. p2 Q手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。5 W& H; d  p8 W- F9 e1 j: X
- D% k- ]' F5 P+ K9 T
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做" ]1 z+ e8 X' R: h/ m
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
! y. o4 l8 R% S( P0 r+ V% |& m! `
% O5 H0 t; N$ m8 e" E: o激光同彩光我都做過, i2 k" f; _  r
激光做左上下唇
! N0 K( U; A3 L. x4 j彩光做左小腿
! O3 N: s( X4 Y! U5 H效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   
& e7 ?/ O' w+ a. q8 t, s我本身有做激光脫鬚和手毛。
/ W* Q8 W; T3 s( l+ O手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。9 V0 y& Y# I# m+ k: H
7 k5 A: B5 j+ r6 b! L
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
6 L  Z! p! A2 c$ y8 @7 u2 ^) R" G+ m' {, \. ]1 |# B
' e1 g- a3 m# r4 O0 I$ [
我都做左就快1年: b* |, z; T5 @0 n' @% v' L
但冇乜效果6 S. d5 {7 Q  [+ k
係808激光
# k4 {- Z, z" p4 w/ x, G+ g/ @
$ T# ~* N$ h5 p, r下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
* k% e' \" b8 o  A' k* I- R. x& C  L7 B, b& D

6 y2 e9 P+ i0 A; j" b1 _1 g( Q7 c$ H4 s9 A$ _5 b
我都做左就快1年
# e: l4 _( M! Q但冇乜效果% t& c3 l" g$ {  U
係808激光, U1 q  ~0 E' C) n/ L) o& F
' `7 u  q! |# Q# S! H& h3 C1 l3 |* E7 U
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
  ~# u# m: D! w
3 b& j8 }2 [: Q- z下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   
% f7 s3 y# R4 A$ o( T" v- K# w: C7 _, d$ h$ N+ i6 ~  K2 K6 J
% \2 Q! F" U, H- d
下面可以冇晒毛?
* x. d2 Y) J6 v1 G% w$ y
; R/ a: d: f. I" [% z, F. u1 o
接近1 B7 C1 f" o1 w$ s4 k+ [- s
仲要打多幾次7 j4 v( w" ]1 W  T+ ?
得番小小生出黎
+ G- {1 |5 ^, o$ c- F極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.7 E3 N4 L2 ?3 X( z/ n: P) Y
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   3 I/ M9 U' o# y7 U' D0 U  h/ q
. l! R0 Y+ I/ g; Q9 Y& H7 }
% h  B2 Y8 O) D2 p, C
接近6 W' W( r; K; o! t4 ^! {  o' Y
仲要打多幾次
3 t8 k% P) ~' Y" F" T6 c5 I" U5 u, r得番小小生出黎* l% I7 g  [  N& x+ D1 U  \8 ]
極幼既

1. 我在3間做過.) X. t/ p2 v; x& d$ V0 O8 I
2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.
4 k' m( v. P% m3 Y5 Z 1 N2 q) \0 I7 B# Y) v
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   6 \9 m, q0 G" D5 S" b4 l: t% I
1. 你響邊間做! V: N- k3 b9 f, c( R
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
$ b, X" _  ?" n, ?6 l& W2 t7 L
; x5 o$ J, ~8 i& d. h9 Y激光同彩光我都做過
9 @& O# f) h5 g激光做左上下唇/ L1 K. F4 S. F1 N" Z
彩光做左小腿& P1 x3 ~! W; I; I' p
效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
  }4 F$ Y' B5 b
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   0 s: R9 ]+ q+ l) b' l

- d1 h+ b; b, ]: j0 X6 A
$ M' a% S% Q3 Q6 ~) ?- s% C6 Z8 m1 g
( G2 B9 K# r4 d  k, h我都做左就快1年* h) R) R2 q/ s' Q) q$ E; ]& X+ G  E
但冇乜效果
0 R$ [4 l, N" B* [% {6 a2 c+ W& r係808激光7 F4 w1 `( H8 f6 O. x4 H
# e3 n7 z; z. P+ k
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
% s3 M) \' Y. A  A4 k( g' r請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
0 @" q- P/ T' b" s7 x( U
! T" C' A, }1 W* {  c
三角位前面同後面; T9 A1 C' ?5 I
真係好痛6 Z1 x* G1 @3 Q, K8 s( Z6 S
只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   7 m( o( B. t) b, [$ p
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
* C+ h$ S( z& S4 Y. M4 S
' {. I+ F' F0 v  h! Z* P" I) c! y3 r755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?