嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。: g7 j1 E/ D3 ~& k3 S
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
% n; U2 u6 p$ H  [: h1 i) N
0 {9 J8 n- s( G1 m+ `+ _- b; K2 p. u其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做
% }& ^$ l; \, ], f! }2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
5 H3 l1 l) a7 a& z2 T
' ]) T% V# H2 o激光同彩光我都做過6 c) L/ f0 X$ o- j: x& J( a  ?* @# ]# U
激光做左上下唇
( f3 g# b( a4 g0 ]彩光做左小腿
& r: D8 C1 _+ u  I' j1 j效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   
7 H9 K9 Q& q' d9 V我本身有做激光脫鬚和手毛。  Z4 j) h: o% t* u
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。# u7 q! Y9 I" Q# {8 A( _7 |
/ l6 m5 N/ p' G2 q3 s/ g6 n
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
. r/ X$ Y& q+ U2 P6 R- ^% Y

& P: p0 G3 g# j5 y. B# g) n9 g* @7 m  S! \& f# x: S; X
我都做左就快1年
, a% o* v. d9 ]6 D+ K但冇乜效果5 b( u- ~0 B- [& K6 r( n3 F
係808激光5 w5 s( m+ w2 Z/ b  Y

) r/ a$ w* {! W% x: N下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   9 x9 W' C/ }- y! x! h7 i; F- C

; [5 N7 a4 Q+ X0 {, j+ S) f; A+ F# |7 n' ?. E

2 R0 |& Q' d- r% s我都做左就快1年. U: ?  ^# [5 |) g9 J
但冇乜效果
9 \5 T7 d& m; j  I( p: [係808激光
+ s4 |1 a" }, Z" m" f) r9 q9 B
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
! K: u1 e5 o4 o& G
. \3 j6 i6 j1 D. W) O
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   ) z: z' B8 F4 X/ Q9 r
; U! s! v% A6 [1 Z8 C5 ?. n7 |4 K

! j9 O# r% h% i2 a2 x- }1 q下面可以冇晒毛?
/ C8 t2 t7 T" v- R3 R, [' k" [  h
$ T+ a3 n) }; R3 B- C
接近3 c" X& p7 c) u* d1 n8 ~
仲要打多幾次& g) p8 W6 H5 [1 M$ O
得番小小生出黎
5 u: h8 q1 J7 L5 K! r極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.% C8 S2 V( w; |. E, l5 w
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   9 [# R) [! f$ U# H! i* y

$ C+ Z+ q% V  |3 y4 S/ J+ _9 Y
& c1 V6 f( G  Y! ~  G% E$ B接近
  c0 t( ~9 U: M4 E* i6 _7 w# B仲要打多幾次
5 J+ C- ^  c; [% P% u, A1 Z# h8 p得番小小生出黎) I) F$ H; E6 |
極幼既

1. 我在3間做過.
6 e6 l* p: Q2 |* a2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.
- |( t) Z  ]" n" m 6 k- O2 _4 t, I$ ^( i8 b0 y7 W
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   , d; ]3 s. b$ F! F0 }2 w
1. 你響邊間做
0 B0 z; \$ G/ C! g/ s5 [2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打% ~! M9 C6 B3 x

4 D/ L  A: j/ m; t# l6 A激光同彩光我都做過
- d7 p/ @) j8 m1 p激光做左上下唇
! R7 D/ P4 C- k2 z& @彩光做左小腿
2 _5 f3 h$ A+ T+ J" p; j* A效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
- F5 C) Q$ a4 P: n& _
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
+ U3 a1 Y  D6 e2 c' y: ~& j
! q$ w4 X3 E- I/ Z' R9 K8 L+ A3 ^, {' A. m6 O2 {

`& [1 X  A& Q1 v$ K+ R' ?8 B我都做左就快1年6 _& o1 K/ x  J( x7 Y
但冇乜效果
" m. f( @/ r) E! A( t8 U# [係808激光, D; G5 F* B  y' e8 Y- Z4 o# I, h1 c

+ o0 m8 j1 u5 ]. {4 s% C' h下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   9 I/ f- J4 i3 V6 f# b1 ^6 P; Q
請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.  e$ O" C2 d/ a6 R& b
8 o& R3 W' u, Q7 I1 x三角位前面同後面
' V5 P  C0 a+ h) ^真係好痛; D8 c0 o0 R. j
只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   0 e6 P& ]& @( y4 E2 p$ O( v2 c
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
8 Z% v2 F! R. {& z( P7 R* k
! z7 \+ t: Q/ F- x
755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?