嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

話咁快CD左N年 更新左近照 想認識sporty 或 肌肉男仔

話咁快CD左N年 更新左近照 想認識sporty 或 肌肉男仔

話咁快CD左N年 , 165高 5X KG , 中等體型偏瘦 , icon 係我
% [5 W) c6 H( {" K
$ ]2 X' I1 a+ c0 ?  |想認識男仔 , 對大隻高大男仔或靚仔冇抵抗力
, N' e% j% y: `! N5 B- N! V5 Y- q, A4 J
可以PM 你TG
% b( t0 T; _& _+ k& A- o1 j
) k7 q  _8 Y0 h7 e+ \- `; V好少用wechat , 好耐先會覆5 j" D- H5 T, f$ t+ a

( x$ Y% ^, r& }3 d) W* y0 ~2 [% W時間好寶貴,無誠意認識就唔好曬大家時間7 g; o; K' |* d& Q

" s8 B+ }. N- T. ~. g" dTwitter: Audrey_trans% `! @. P% i- S/ k- X$ O

! x; D) G% N2 J. N1 z* ^3 j
" H; n4 G3 c( X- f* X
/ f) r6 ^0 I, ]& B0 F* C; Z) h* `: v: M; V+ {
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔算大隻,但想應徵
Im bi

妳好, 唔知可唔可以呢?

有CD既男仔得唔得先 1 M% J. h4 P8 K6 S
識個朋友無壞既

wechat : v4 L- t' _" ]
nickchin001

plscheckPM

妳有無微信比出來等我地找妳

大隻肌肉男仔,你能受得了吗

hi +我可以嗎

hi +我可以嗎

Me

我可以?Tg:H0WLee

應該唔算好大隻

不過有啲肥...你可能唔接受?0 S: G/ E9 n# }/ b  ^. \5 S% [' [
TG:@SoBoss, E( C6 G$ w& H/ }. K! }
希望可以,認識一下
WECHAT ID:Bossofthemaster
TG:SoBoss
LINE:oneofboss1116

PM了, 但沒回應呢?

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2020-7-1 22:35 發表   / E2 p! a$ c9 g
PM了, 但沒回應呢?
& d& W7 x& D# V! |- {# D  ?; g
我tg 有 say hi , 你無應我咋

引用:
原帖由 milotene 於 2020-6-29 21:10 發表   . ]$ Y& Y1 [, |+ s# U% a  a" A
大隻肌肉男仔,你能受得了吗
4 _4 U7 ]/ L( [8 B點解受不了
4 F+ \( f. R4 p% K9 _. l8 U) R2 ?+ ^

引用:
原帖由 Audreyyy 於 2020-7-1 23:47 發表   4 \3 t2 q) u; v0 c- Y, t% Q

( P9 x2 I* `' ^( Z我tg 有 say hi , 你無應我咋
  @( a9 H" F4 L' E% B1 v) n5 `0 D) k" v( }
請再睇 inbox:2 W) I. g( v4 A1 V) }+ N
5 i0 {/ t7 g5 C4 N3 @" @

Push......

TG:lihoiki1220

Push~~~~

想應徵,唔知得唔得

推推推推