嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

話咁快CD左N年 更新左近照 想認識sporty 或 肌肉男仔

話咁快CD左N年 更新左近照 想認識sporty 或 肌肉男仔

話咁快CD左N年 , 165高 5X KG , 中等體型偏瘦 , icon 係我( c6 I& R8 u9 S9 l2 I
( z. G. j1 J9 @' e( U
想認識男仔 , 對大隻高大男仔或靚仔冇抵抗力
0 V# \6 a4 S) L  q$ K1 h" p9 \! F1 P& z. V
可以PM 你TG
. d/ T5 d% L, N8 Z% P9 W$ r" l$ n. y; h' ?
好少用wechat , 好耐先會覆# T& U& f. Q2 D# E" x6 `$ ~3 l
. n, q9 K( Q8 X4 h
時間好寶貴,無誠意認識就唔好曬大家時間" G8 \$ F0 }# R

) B% l8 l4 [) S9 G0 OTwitter: Audrey_trans0 x; t. n& c$ o( E
, a  p$ _  ^' Z+ [/ {* S

( t4 W6 g! n7 R( r& D7 n+ i2 ]  S0 Q+ m1 F% i4 V

& V( \8 x  Y" M4 p$ x" r* g[ 本帖最後由 Audreyyy 於 2023-3-7 02:52 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔算大隻,但想應徵
Im bi

妳好, 唔知可唔可以呢?

有CD既男仔得唔得先 # x8 W9 T" V/ v( [3 U: d/ `
識個朋友無壞既

wechat
6 H9 x% t  I, T2 G8 Jnickchin001

plscheckPM

妳有無微信比出來等我地找妳

大隻肌肉男仔,你能受得了吗

hi +我可以嗎

hi +我可以嗎

Me

我可以?Tg:H0WLee

應該唔算好大隻

不過有啲肥...你可能唔接受?
) `0 r, `4 W( f/ g+ nTG:@SoBoss
! E% ?+ W- H  ~$ k希望可以,認識一下
WECHAT ID:Bossofthemaster
TG:SoBoss
LINE:oneofboss1116

PM了, 但沒回應呢?

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2020-7-1 22:35 發表   
" ~8 q# {- q1 `3 WPM了, 但沒回應呢?
- E" s( x, m) t2 S* D( p
我tg 有 say hi , 你無應我咋

引用:
原帖由 milotene 於 2020-6-29 21:10 發表   ; e( g- `$ E/ B) X4 \, O& D3 u9 q
大隻肌肉男仔,你能受得了吗
+ V, }& P$ W2 V/ x3 r) p7 z+ k點解受不了
3 ^7 D* z+ P" Z( E# V! m5 W7 y* {! a. M3 P4 p

引用:
原帖由 Audreyyy 於 2020-7-1 23:47 發表   
! _9 j& d/ f& k4 k' I+ {
: ^+ r( _) H1 M6 u$ Z4 r我tg 有 say hi , 你無應我咋
& U. N6 g' w$ s
3 |4 g6 j5 h, U/ R$ x, y
請再睇 inbox:( f8 K/ q2 X/ X6 T6 W% X6 U
' G! q/ i# J2 A& T$ U  F

Push......

TG:lihoiki1220

Push~~~~

想應徵,唔知得唔得

推推推推