嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
5 V$ E. `, \7 `7 ]  v因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用& z2 |2 f; w/ h8 Y
想試又有D驚驚
) m1 {3 v4 J2 ]1 e' K0 E, \5 g% v! r6 [8 z# x' q
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
- g- p4 ^7 A: ^! ^1 l有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.# F  }$ g. u: k2 W. H# Z

- J0 i2 g/ M, N. Z* o4 S+ Q+ t8 {食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
3 a+ V; |; O6 I7 c2 M6 m+ z- m
( J. G) a  Z' a$ C3 a, X: f
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
$ S* f* \( _5 f5 H2 w& X0 m5 o想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
& h- H  m9 q6 Q) p因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
7 ~" Z, Z9 L/ w" l5 ]6 I" T5 S想試又有D驚驚
2 n" m* z) L% U
, |* P" f, e% X# C/ t) S/ D係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
% x  `2 c! m: c7 c( F有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
5 u2 e( Z) V; |8 Q" S2 H8 ~% v2 z$ C3 L' B9 A* v* Y  e
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   6 c5 x! S' l8 a$ [* `; C  M2 \
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由: o6 m& l  w  z* e

9 d/ w+ m- n8 Q2 E; R順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
1 s) ?& v5 V$ J. e% f: U% b令皮膚滑D同毛少D
/ {5 R; q8 j8 m: ^/ G  U呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   : ^- o8 u% i9 s- J, A

9 k. n  i! Z. Z9 T3 e3 t6 s令皮膚滑D同毛少D7 a4 h1 p# I! s  m3 \/ O7 G( a" H
呢個已經係原因
; Z) @. T8 N, w" X但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
$ ^( h; f, c0 C) X1 h7 z; _) v# `8 B
; w7 g: r  t' O8 \$ k. s7 H  S! Y令皮膚滑D同毛少D
; J* O+ i4 H  j, J8 }  S& O+ u: ?呢個已經係原因
0 |$ i6 Z8 J6 Z! w9 i- E" o
附送黑眼圈添.....
8 u  ^7 B8 q& W9 y+ b唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦( ]2 g  P7 ~6 `% B1 i. Z
* o. Q2 K. u. n+ x) d" E
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩5 T7 n1 r( B& t9 I
1 l! y! h* f7 A* i5 |# }
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
, W* W  Q& h6 Q; C! p- z想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  ) l3 r0 J& T& c0 C  [6 E7 K

# ~6 I0 m+ X  R- [+ ]- Y食藥得既話 話美容行業要關門
6 @# w& s" X* W8 U  h5 y4 d) P皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既9 z, P- O0 E  d/ G6 n) l/ X

# O5 y+ z) ?5 }6 I) z去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?, j% b4 q4 m, m" m8 }- U
或者問你拿醫生處方
1 c3 x) _' ~" D4 S+ b! J3 r" |( C(原來係香港字食左字6 M* @$ h0 l9 ]+ K
; R# s" t/ B1 j6 n

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   , b9 v7 s( Q) I( ~: j9 E
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? , B/ a9 a# Z. S* w
想清楚會 斷欲望做聖人  3 P1 S# ]# O/ z2 |: X4 A

* A5 w) z/ k) d* b$ d" B1 r. V食藥得既話 話美容行業要關門
3 u9 e" o# _7 _) k3 D皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
5 _2 W& z/ i: e# Z1 @1 m
; [7 s! l# N! w% J, ?/ U' I) S去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?- Y5 J: p$ H: H: k
或 ...
1 Q+ N) D, g/ V
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛2 [4 d+ Q: E+ t2 j
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥# u  G# N- p8 p2 [7 k
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
" R0 D0 w; l6 l感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
* E7 n2 J/ v( e  U/ P5 s8 z: h甘樣仲衰仲辛苦 8 ~9 o- D8 Z3 T- Y
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎+ Y4 N1 m6 B# B/ M2 \  v7 n
當然你有將來又要付出真心 8 {8 `3 N0 [- t3 t' Y
月入無5w真心唔好做男
% i3 M; z% R9 `& T
. v' t  j# z$ q/ s5 ^[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
; x3 E7 d" ^  E- `6 R已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
* @# \; c) s# S1 U係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧" M. v/ @% P" D6 N% Y4 }$ ?
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
7 k% w  h8 ^' d. E& x* `+ ?3 Z1 t甘樣仲衰仲辛苦
( @, l/ T, J/ O. B同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
  s8 l0 w$ N9 F4 a; K' c, R當然你有將來又要付出真心 ...
0 ^6 y, Q6 M. i" b7 _$ }8 L( v% @
食完藥唔見得有成就囉" l& H) ?4 L- ]7 u6 _. `2 e4 e
. d2 Y$ e7 s8 ?( G+ E
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
  P1 K# |! `9 J0 d& p& o9 t就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉( A" y2 c  F# V# {9 [. f  W

6 G  x+ O- |( f0 R6 H6 u' c) g[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   7 n, ^3 a& Z+ Q3 R3 h2 h
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥1 ]" X$ P1 j3 }+ T- O! r
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧+ ]8 o' M. a% ^/ }
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女- W) F) J0 w' m% ?
甘樣仲衰仲辛苦 : h* q" u& Z" o: O/ ^9 n# F
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎# t6 z6 G, x6 T  I8 w
當然你有將來又要付出真心 ...
, `0 g4 Q) P- m/ V
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
$ Z# Z) I% o+ p, T' v2 `) y, R
& B. C: m0 F$ _) q6 k  Y
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   9 \6 g* _3 m6 A9 S
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥- t8 C; x# G  z
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
0 B* |( I! A# n2 T: ?0 Y/ J0 J, z" E感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
2 Q# X3 p. M4 L6 @' m甘樣仲衰仲辛苦
( H4 \- K: ~* g  D- Z同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎% D1 H+ Q% G! P' Q# ~3 s. d, ^
當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 # G5 B# q3 h' W+ R, Z3 d  ~
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
/ Q0 z1 A; y6 S* f* m- Y已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
7 K' X) x+ r$ C, \8 O係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧: {0 @# P& k+ T2 d, A8 m- t" ?
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女2 J, t# Y) `0 ~; S$ T: E; M% {
甘樣仲衰仲辛苦 + E4 F1 N/ R& L. Y. ^3 ^
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
& x/ |5 p( r, q9 @當然你有將來又要付出真心 ...
2 i  u7 t) |9 B' W, y$ d
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   / g6 C' n3 E" \! \  Z- Q- B: y
: A+ @& |9 I- x3 J  z6 v
食完藥唔見得有成就囉
/ {$ a1 |0 v+ h4 j+ u" z, [9 n9 T4 h0 T% l2 z. u2 |5 k3 j( M
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?) I) u) X3 u, m" ]. T) w
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
5 J1 h3 E5 i. y! e" B
- j4 g- n1 z) y! a( v' q% Y$ L8 H7 @5 s! E0 H4 M9 D
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無3 R- }' t- \/ O
0 U. v; l& l* r) z, D
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   
% u  X. o' N6 O8 s
: T1 {7 r" B  A' b$ I. ?9 c3 O  Z日日想女 性慾依家野係好難控制
" {3 _) g( T) e" i- E$ X

7 h. d, p7 F/ I到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難! m( L0 n2 |* a$ X2 b2 X

/ r) F# L& E0 l" l& V" }
, d$ y6 c% C9 f1 @# P# [: p
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   5 ^: P; M+ @, V" j+ Q
1 @: p) g# e3 ~/ z% x
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
4 e' y8 ?* u( H% ]

8 ?2 J3 S! J! D1 t4 N或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
+ `+ P( E6 z7 P2 M. ?後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
, P) [  O% _0 @( J9 Z% k5 T, m4 a3 q3 d( d+ q! l2 ^3 u3 k

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
; j$ h# j  ^+ W0 K; K) s" m  |* ?佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
. f! W6 \0 v& B2 P: u* j, J3 z( ^: U$ z5 v1 n( ~% j
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
' s7 t9 r' N3 `4 `5 [  Z5 V( ]/ f& N  I
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖  k) l( e# v% D" [7 `7 T
後天保養/天生 ...
3 f. h$ _2 j7 o4 {
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser: d0 T, R4 L9 b3 i
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
; C  i0 I/ R2 z" q- X( H) {5 F- Q- W" G8 Y; [
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
$ D  D% a# l% C. s. V. M* P# Z7 s3 R4 l" @( J- J; d9 A
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser: m7 z4 ?6 S( }5 g
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
* I6 o" {# z1 V+ n5 H" R8 D2 P) C$ Q8 X# O& L/ _" B  s
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
8 m/ J0 i8 U3 e$ {' j+ `! @2 A可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi